Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz D347HBR1NG3R #192 üzenetére
Talán erre gondolsz [link]
-
törölt tag
válasz smallmer #174 üzenetére
Ha a legbiztonságosabb kell, akkor KeePassXC. De épp azért ez a legbiztonságosabb, mert ebben nincs szinkronizáció, mellőz mindenféle "felhőt". Ezt neked kell megoldani, hogy mindig szinkronban legyen minden eszközödön.
Ingyenes a Bitwarden ami Windowson és macOS-en is elérhető, nyílt forráskódú, akár self-hostolhatod is.
Lastpass is crossplatform, van belőle ingyenes és fizetős verzió is. Sokan használják, bár egyszer beszéltem egy LogMeIn alkalmazottal aki azt mondta, hogy miután megvették a LogMeIn fejlesztői sírtak amikor meglátták a Lastpass kódját. De azóta már biztosan változott a helyzet.
1Password fizetős, Windows és macOS kliens van. Bár én nem ezt használom, de szerintem ez az aminek egy jelszókezelőnek lennie kellene. Nagyon jól együttműködik a haveibeenpwned.com-mal, ha kikerül valamelyik login adatod akkor jelez, hogy változtasd meg.
Enpass is elérhető mindenre, indiai fejlesztés és nagyon félnek valamiért auditálni a kódot. Nekem ez épp elég ahhoz, hogy ne használjam.
Dashlane-ről sok jót hallottam, de soha nem próbáltam.
-
törölt tag
A hivatalos a Keepass. Ezt rendszeresen karbantartják, fejlesztik. De mivel .NET-es, ezért nem tetszett mindenkinek. Ekkor jött a a multiplatformos KeepassX. Ennek a fejlesztése egy idő után leállt, ekkor forkolta a közösség, és lett belőle KeepassXC. Ha választani kell, akkor bármelyik jó választás lehet. A KeepassX is ugyanazt a titkosítást használja mint a többi kettő, csak az alkalmazás fejlesztése állt le, így abba már nem kerül be több feature.
Van még szintén nyílt forráskódú Macpass mac os-re, androidra KeePassDroid vagy Keepass2Android online/Keepass2Android offline, iOS-re Minikeepass vagy Keepass Touch.
Ezekből bármilyeket nyugodt szívvel lehet használni. -
törölt tag
válasz Elemental #153 üzenetére
Nálam kb. ugyanez a helyzet. Annyi különbséggel, hogy én a NAS-t csak backup-ra használom. Egy seafile szerverrel oldom meg a szinkronizációt, amiről heti rendszerességgel készül backup a NAS-ra.
Soha nem használtam SafeInCloud-ot, nem ismerem, nem tudom ki áll mögötte, mennyire megbízható, de nekem Keepass-ban minden mentve van: bank, email, minden login:jelszó páros. Ha lenne facebook accountom, akkor annak a jelszavát is oda menteném.
Ha megbízol bennük, akkor szerintem nyugodtan ments oda bármit. -
-
törölt tag
válasz Elemental #144 üzenetére
A pc360 által javasolt Keepass teljesen jó, sőt, talán a legjobb megoldás. Én is ezt használom. Bár átlagfelhasználóknak talán nem a legegyszerűbb a szinkronizálás megoldása minden eszközre. Ezért ha ez gondot okozna, akkor nézd meg a Bitwardent. Az is nyílt forráskódú, megbízható, mindenre elérhető, ingyenes.
Új hozzászólás Aktív témák
- Win11/win10/Office Kulcsok 15 percen belül!
- Windows 7 Home Premium, Pro, Ultimate és Windows 8, 8.1 Pro licenckulcsok 64, 32 bit - MEGA Akciók!
- COD MW2, COD 2019, COD COLD WAR eladó.
- Új, bontatlan Borderlands 2 Ultimate Loot Chest Limited Edition PC ELADÓ
- Rainbow Six Siege - Deluxe Edition (+16 operátor)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest