Új hozzászólás Aktív témák

  • Ragnar95

    nagyúr

    Megvan kb 2 hete a WDR4300, viszont nem hozta meg sajna a várt javulást, úgyhogy bár ez nem szakmai topik, de hozzátok fordulnék segítségért, mert a kapcsolódó topikokban nem tudtak/akartak segíteni, itt viszont tudom,h van pár hozzáértő.
    Már az előző routerrel is az volt a gond Digi TopNettel,h általában jó volt a net, de időnként egy elég fura hiba jött elő, mivel a sebesség rendben volt, ment a fel/letöltés max sebességgel, de közben az oldalak nem töltődtek be vagy csak nagyon lassan és a ping is az egekben volt, azt hittem,h a router a ludas, mert direktben kábelen tökéletes volt a net folyamatosan, egyedül az volt a gond,h midnig 7-8. próbálkozásra tudta csak az iMac a PPPOE kapcsolatot létrehozni.
    Elsőre úgy tűnt, az új routerrel megoldódik a gond, de kb 1 hete ennél is előjött a fenti probléma, viszont ma már a fel/letöltés sem ment, amikor az oldalak nem töltődtek be. A Digi ügyfélszolgálat persze elsőre elutasított, mert routeres gondban nem tudnak segíteni, aztán azt mondtam, nincs router, így tudtak, de pinget kellett volna mérni, amit a zseniális ügyfélszolgálatos szerint OSX-en nem lehet, én meg net hiányában nem tudtam csekkolni, de aztán gugli első találat kihozta,h ugyanúgy lehet terminalból is, mint windowson, de Network Utility meg gyárilag is tudja :U A ping az elég változó, 0% és 100% között kb mérésenként ugrál a csomagveszteség, hogyha akkor mérek, amikor a hiba fennáll.
    Kábelen még mindig tökéletes a net és úgy tűnik,h iMacről megosztva sincs gond, de elég valószínűtlen,h ne a modem legyen a ludas, mivel a vadiúj routerrel is fennáll ugyanaz a gond, mint a régivel :F

    Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.

Új hozzászólás Aktív témák