-
IT café
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arcképgyáros
egy itunes reges emailt nem lehet át írni mi?
-
NasH187
csendes tag
válasz Ragnar95 #49055 üzenetére
Nem látom úgy a dolgot, hogy szerződést kötöttünk volna. A gond az, hogy beirogatsz, és ezzel rontod az üzlet hírnevét - persze jogod van hozzá, de akkor már mi is leírjuk, hogyan volt a dolog. Tényleg sajnálom, hogy így alakult, rengeteg ember jön be hozzánk, és innen a hardverapróról is rengetegen adják el nálunk készüléküket - soha semmiféle gond nem volt ebből. Egyszerűen bejöttél, a készüléked sokkal rosszabb állapotban volt, mint ahogy a képeken kinéz (ezt ha jól tudom, itt is megerősítették), mi pedig nem vettük meg. Ezért elkezdeni "sárt dobálni", panaszkönyvet kérni (holott ugye nem is voltál vásárló, ennyi erővel bárki bejöhet az utcáról, és beírhat a könyvbe, bár ezt nem tudom, az én anyukám nem jogász...), meg feketíteni a boltot itt, hát nem tudom. Mindenesetre azért azt leírnám, hogy minden esetben megpróbálunk korrekten eljárni, fontos a hírnevünk, és az üzletről kialakított kép, viszont ahhoz, hogy megfelelően eljárhassunk, sokszor a másik félnek is úgy kell hozzáállnia a dologhoz.
Szóval: elnézést a kellemetlenségért, reméljük azóta rendben értékesítetted a terméked. Részünkről lezártuk a dolgot.
-
Xero
nagyúr
Szeretem amikor, az Apple "hibázik".
Csak Pages-em és Keynote-om volt eddig. -
Ragnar95
félisten
Az nem rossz
Spóroltak neked egy kevés pénzt
Amúgy azt nem értem,hogyha a Mavericks ingyenes, miért nem lehet az iWork + iLife is az, mivel csak ezért senki nem fog váltani,h megkapja őket ingyen...Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Xero
nagyúr
-
Ragnar95
félisten
válasz Ragnar95 #49113 üzenetére
Mavericksen nem működik sajna a dolog, mert nem indulnak el, mert nem kompatibilisek az OSX ezen verziójával
Ez van, lassú voltam, azért egy próbát megértPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
nylontacsko
senior tag
Nem tud valaki egy iPhone 4s-hez alumínium bumpert, feketét?
Egyszerűen nem találok sehol.
Illetve találtam kilencezerért"Akár azt hiszed, képes vagy rá, akár azt, hogy nem, mindenképp igazad lesz."H.F
-
B-L-A-C-K
titán
válasz nylontacsko #49115 üzenetére
Én nem vennék rá olyat, sokkal nagyobb lesz tőle a telefon, nekem nem is tetszik. Volt már nekem is anno, annyi volt hogy felraktam, és le is vettem róla.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz madgie #49125 üzenetére
"asszony smink nélkül, én haj nélkül, őszinte képsorok ezek"
Ezt kb úgy írtad mintha hétköznap parókába mászkálnál...
Amúgy jól van az, nekem még pár éve annyi hajam volt hogy a gondolattal sem játszottam el hogy mi lenne ha hullana, most meg elég szépen "mikiegeresedik" kétoldalt...
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #49127 üzenetére
Én 31 vagyok és már őszül a hajam
A sok számgép előtt ülés miatt fáj a hátam a 2 lapockám között és már a mellkasomra is kiterjed, hiába a sport, stb. Későn kezdtem el célirányosan foglalkozni vele, remélem, még nem túl későn, mert ha ez a tompa mellkasi nyomás megmarad, akkor nem fogok örülni.
Tiszta nyugdíjas klub
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
Arcképgyáros
válasz manchester85 #49131 üzenetére
-
B-L-A-C-K
titán
válasz icecave #49130 üzenetére
Én 3 év alatt +20 kiló, melóhelyen ülök, itthon fekve gépezek, egy jó pár éve 0 sport, egészségtelenül kajálok, meséljek még?
Á nagyon gáz ez amúgy, semmi akaraterőm már több éve pedig csak ennyi kellene hogy ezeken változtassak.
(#49129) -secret-: Ezek hihetetlenek, röfögnek, büfögnek, finganak...
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #49133 üzenetére
Na én azt nem bírnám... Kell a mozgás, meg is őrülnék,ha semmi nem lenne. Ha nem kondiba megyek, tekerem a szobabiciklit. Persze, nekem is volt egy ilyen időszakom, mikor nem sportoltam semmit, el is engedtem magam rendesen, de megembereltem magam, és mostmár minden ok, pedig pl. tavaly ilyentájt 20 kilóval voltam több, mint most
-
nagyúr
válasz manchester85 #49137 üzenetére
Kint így hívják a zsírt?
-
r3dsnake
nagyúr
válasz madgie #49120 üzenetére
Nagyon aranyos, bár a nyakörv elég béna. Jobban szeretem a klasszikus nyakörveket, nem az ilyen félig hámszerűt. Amcsi bulldog?
Amúgy valamelyik nap jöttem rá a közös nevezőre az összes kedvenc kutyafajtámnál. Mindnek hegyes a füle. Szóval a bulldog pont nem kedvenc.
madgie: Hasonlítasz Sterbinszky-re.
-secret-: szörnyű "kutya"
[ Szerkesztve ]
-
madgie
titán
válasz -secret- #49129 üzenetére
Nekünk is két fajta volt rajta a kívánságlistán: francia bulldog és boxer. Végül tök egyszerű okból lett az utóbbi, az asszony belefutott egy hirdetésbe, másnap már mentünk is érte
Kint nyüszít a lelkem, az a baj, hogy tíz perce megnéztük, minden rendben van-e vele, az felpörgette
Sterbinszky, LOL, Vadon Janit szoktam még megkapni, hosszú hajjal, pajesszel meg John Lennon-oztak
Szerk: a hám szerintem is béna, de míg dolgoztam tegnap, ezt szerezte be az asszony. Majd ha megnő, kap egy normális darabot... tőlem
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
-
Ragnar95
félisten
válasz madgie #49120 üzenetére
Grat hozzá, szép kutyus
Boxereket bírom énis, de egy dolog miatt nem vennék sose olyat, a nyál Nem szeretem azt se, ha a sajátom nyalogatja a kezem pl, a boxernek viszont ugye folyamatosan tiszta nyál az egész feje kb és ha megrázza magát az repül mindenhovaPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Cyberpunk
félisten
[link] nem az árak a lényeg, ha nem a videó.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
whitezo88
nagyúr
válasz Cyberpunk #49149 üzenetére
ja, egy spoiled seggdugasz lett megint az első. zsinórban harmadszor, ha jól tudom. két éve volt a dagi, aki elvileg csak apunak vette, tavaly a 15-16 éves srác akinek anyu vette meg, most meg a fogas. de mondja hogy a nagybácsi reggel óta ott van, gondolom ő engedte be előre. vagy egyött.
(haters gonna hate, tudom)
linkelem megint: [link]
amúgy a front képen pl mikor kirakod facere, az i5 képét rakták be
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Vezetékes FEJhallgatók
- Windows 11
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Anime filmek és sorozatok
- DIGI kábel TV
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest