Új hozzászólás Aktív témák

  • nitro16

    senior tag

    válasz radi8tor #115923 üzenetére

    "Lelki eredetű betegség ez, aki időben meg tudja oldani a lelki hátterét, az ki tud belőle gyógyulni."

    Ez azért nem teljesen így van, biztos van hozzá köze annak is de, hogy csak az miatt az nagyon erős kijelentés és semmi bizonyíték rá. Elég sok megrázkódtatás éri az embert élete során akaratlanul, valakit meg még fiatalon is és még se lesz rákos. Vagy nézzük meg van olyan csecsemő aki úgy születik, hogy már ilyen betegsége van. Most akkor neki milyen lelki betegsége lehet? Semmilyen. Most erre biztos azt írnád, hogy a szülőnek volt és a gyerek lett beteg, de akkor miért a gyerek lesz beteg, miért nem a szülő, hisz az elsődleges szervezet amire ez kihat az a sajátja és másodlakos esetlegesen a magzat.

    Annyira egy bonyolult és összetett az emberi szervezet, hogy ezt kikövetkeztetni lehet, hogy soha nem fogják, hogy tényleg 100% ennek betudhatóan alakul ez ki.

    Van olyan aki azt az elvet vallja mint amit te írtál, hogy ez egy "lelki eredetű" betegség és az nem is rák hanem a hameri góc pl:Barna Roberto. És ha rendbe rakjuk azt a lelki gondot akkor magától megszűnik és a szervezet regenerálódik.

    Vannak olyan olasz tudósok/orvosok akik azt vallják, hogy ez egy gombás fertőzés és szódabikarbónás infúzió adagolásával a daganat helyéhez, és ezáltal megtudják gógyitani az embert.

    Van olyan aki azt mondja, hogy genetikailag elég egy rossz gén és abból alakul ki, és a növekedési hormon hat rá, és felgyorsítja a kialakulását, holott lehet hogy egész életünk során nem okozott volna gondot de mivel nagyobb volt a növekedési hormon színt az felgyorsította a kialakulásának a folyamatát és kialakult.

    Itt nálunk a sok betegnél a rák kialakulásához akár lehet nagy köze a Csernobili atomkatasztrófának is mert utána jelentősen megnőtt a rákos betegek száma.

    Mivel minket érintett az agydaganat rész az utóbbi időbe ezért arról olvastam mostanában rengeteget, mind magyar mind angol/német oldalakon. Külföldi spéci kezelések amiket írtam. Magyar blognál írták többen is olyan emberek akiknek ez a betegségük, hogy volt akinél észre vették huszonpár évesen és mivel nagy bajt még nem okozott de műteni nagy kockázat lett volna bent hagyták és csak 2-3 hónaponta volt kontroll illetve ha olyan tűnet lett volna akkor menjen vissza, étkezése egészséges volt,sportolt, lelki gondok nem voltak meglátása szerint konfliktus ami volt pár azt is rendezte stb.. utána még is tovább nőt majd kezelés/operáció. De agydaganatoknál ami még nem is olyan veszélyes fajta és kitudják műteni teljesen, és nem látszik semmi a felvételen utána, sokszor pár hónapra, egy-két évre rá vissza nő. Szokták mondani orvosok "Most béke van, de kitudja meddig".

    Nálunk augusztusba amikor kezdődőt külön utána bementem az orvoshoz, hogy nekem mondja meg részletesen mit gondol stb, mert ha benn van a beteg nem szokták rázúdítani teljesen a valóságot, hanem hogy majd a többit megbeszéljük következő alkalomkor stb persze orvosra meg betegre válogatja ezt. Akkor azt mondta leletek alapján reálisan kezelés nélkül 4-5 hete van hátra, műteni nem lehetett mert olyan helyen volt ahol nagy volt a kockázat ha valami rosszul sül el akkor lebénul teljesen és csak feküdne, biopszia után ahol nem volt komplikáció így is a rövid távú memóriája jelentősen leromlott nem emlékezet aznap mit volt az ebéd,hogy reggel már beszéltünk,vagy ki volt itt aznap tehát a jelen kb kiesett neki, de voltak napok/időszakok amikor teljesen képbe volt, mert elszólta magát így egyből lejött, hogy most tudja mi a helyzet. kezeléssel(kemo,sugár) ami csak idő hosszabbításra jó azzal fél éve, sajnos igaza is volt mert február elején el is hunyt Édesapám. Nálunk a legrosszabb fajta agydaganat volt, ami alapból 4-es stádiumú, szakirodalomban is benne van akinek ez a fajta van max 1 évet szokott élni vele, van aki 2 hét alatt bele hal ha közel van a keringési rendszerhez. Mindent megpróbáltunk a lelki dolgokat is, antioxidáns-vitamin nagy mennyiségbe,aloe vera termékek. Említettem ezeket a német/svájci spéci infúziós kezeléseket már egyik írásomba stb de erre a fajtára nekik se volt, így nem mentünk ki. Amúgy a vizit annyiból állt az orvosoknak, minden rákos betegnél, hogy megkérdezték hogy van/de volt akinél még azt se. Érdekesség képen találkoztunk benn egy másik beteggel aki beszélt apummal, hogy erős legyen stb. Neki szinte mindenhol van daganat a testébe: agyba több helyen,csontba,tüdő,vese,máj stb az egész testébe szét van szóródva és 7 éve kezelik folyamat és egész jól van ahoz képest. Gondolhatod aki benne van mindent megpróbál mind lelki gond rendezése mind mást még se múlik el csak úgy.

    Nehéz dolog ez és állást foglalni is, hogy mitől miért lehet...
    Én úgy gondolom a szerencsén sok múlik, hogy hol van, milyen fajta, és sikerült-e időbe elkapni(bár ez néha semmit nem ér,ha olyan fajta).

    Kicsit ment megint személyes történések felé, de így abba is bele lehet kicsit látni illetve adott esetekben mik vannak csak, illetve nem lett annyi tudomány felállítva benne de erről rengeteget lehetne írni, és vitázni de kb soha nem tudnánk meg mi is a helyes ilyen helyzetben/vagy mindent megtett-e az ember.

Új hozzászólás Aktív témák