- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Windows 11
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
- Gépész 3D tervezőrendszerek
-
IT café
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Adiking
tag
válasz Kicsirics77 #53750 üzenetére
Elkezdtem letölteni, amit linkeltél, de szerintem ugyanez van a gépen most is. 4,0 kps-el száguld, jó esetben holnap meglátjuk mi lesz.
Köszi
-
Blyan
félisten
válasz buci30 #53732 üzenetére
Az üveg szerintem kóser, 0,3mm vastag, ehhez már nem kell a home gombhoz külön okosság.
Ha i5/s-em lenne, én vennék rá, mert a fólia egy húgyszar ahhoz képest.
Bár látom, felnyomták az árát megint, másfél hete még 3000K huf volt az ára akkor kellett volna rendelni 2-3.at.The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Aaron14
őstag
Találkozott valaki ehhez hasonló bugokkal iPhone 4-en?
Lefagyott lockscreen
Kamera "square" bug
iMessage bug
Valamint a CC-ből hol meg tudom állítani a zenét, hol nem. :-/
Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
B-L-A-C-K
titán
Azért gyári IOS7 kamera szoftverrel elég jó fotókat lehet kihozni, vagyis szerintem ez elég jól sikerült (a válltáskám volt az alapanyag... ).
szerk: Sorry az OFF topikba akart menni, de már mind1...
[ Szerkesztve ]
-
balint730
csendes tag
Sziasztok.
Iphone 3GS re van már untethered jailbreak (új bootrom os)?
esetleg igaz lehet ez az oldal?:[link] -
vadászcsiga
félisten
-
r3dsnake
nagyúr
válasz vadászcsiga #53764 üzenetére
Nem csak oldbootromos eseteben?
-
Ragnar95
félisten
válasz r3dsnake #53765 üzenetére
Attól függ, hogy értelmezzük a 6.1.3 alattot Ha a 6.1.3-at nem vesszük bele, akkor valóban van new bootromosra is untethered, de 6.1.3-ra csak old bootrom esetén van untethered
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
DanielK
addikt
nálam eddig ilyen bugok nem voltak.
i5, restore, újként beállítva, semmi backup -
zaskar
senior tag
Az iOS 7-re frissítés óta nem dugtam gépre az i5-öt. Akkor is csak azért, hogy rátegyem a backup-ot, mert OTA-n frissítettem. Az imént csatlakoztattam, de ez a kép fogadott:
Mi lehet a gond? -
zaskar
senior tag
válasz vadászcsiga #53770 üzenetére
Két gyári kábellel is próbáltam, mindig ugyanez. A win 7 látja a fotókat, az itunes is tudja azonosítani a sorozatszámot, telefonszámot, iOS verziót, de a tartalmat nem. Visszaállítást ajánl fel, annyi.
-
krisi047
aktív tag
Sziasztok! Ismét jótállással kapcsolatos kérdésem lenne. Adott egy 11 hónapos, a magyar online store-ban vásárolt iPhone 5, ami esetében szinte tuti, hogy az akku miatt cserés lesz. Nos, ha így történik, akkor jól olvasom, hogy refurb készülék jár helyette?
A gyakorlatban ez pontosan mit jelent? Kicsit elgondolkodtam, hogy érdemes-e akkor így foglalkozni a dologgal, mert maga a telefon patika állapotban van (hölgy a tulajdonos) és minden más tökéletes rajta. 15 ezerbe kerül egy akkucsere, lehet, hogy jobban járnék ezzel, mint egy refurbbal? Elképzelésem szerint egy ilyen modellen lehet mondjuk karc, vagy fennállhat bármilyen más, a felújításból adódó hiba lehetősége, pl. Home gomb probléma, egy megsértett mikrofon, stb. Ezt a feltevésemet egy kedves barátom tapasztalataira alapozom. A T-nél vásárolt egy iPhone 4S-t még tavaly, és már az első héten visszavitte, mert gyakorlatilag szinte teljesen halott volt az aksija. Ez előfordul, eddig nincs is gond. Viszont akkor ezek szerint refurb készüléket kapott cserébe, ami szintén hamar meghibásodott. Majd a következő is, és így tovább. Összesen 5 telefont adtak fél év alatt, és ekkor elege lett, az 5. telefont eladta. Én debreceni lévén nem akarom 1-2 havonta Budapestre küldetni.
Összességében azonban két dolgot nem értek. Az Apple ugye 1 évet vállal a készülékeire, holott legjobb tudomásom szerint többet kellene. A telefonos ügyfélszolgálaton az automata is 2 évet emlegetett, a munkatárs személyesen már csak hebegett-habogott, tartotta a vonalat. Végül nem tudott érdemleges választ adni, mert "ő csak számlázással foglalkozik", és a szervizekre mutogatott. Talán valami olyasmit próbált elmondani, hogy 2 év az előírás, az Apple ebből 1 évet vállal, a többi a szerviz jóindulatán vagy az ügyfél agilitásán múlik. Feltételezem erre is ugyanúgy tojik az Apple, mint a szabványos töltőre.
A második dolog, hogy miért refurb készüléket adnak? Garanciális csere esetén legjobb tudomásom szerint új készüléket kell biztosítani, nem felújítottat. Ráadásul a Ptk. szerint is főalkatrész vagy csere esetén a jótállás ideje újraindul. Akkor miért csak 3 hónap? És a szolgáltatóknál miért 1 év? Úgy látom, naivan sejtettem olyasmit, hogy kicsit nagyobb a preztízse egy olyan ügyfélnek, aki egy összegben a gyártótól vásárol.
Tudtok arról, hogy fordult-e valaki a NFH-hoz ezekkel a furcsaságokkal kapcsolatban? Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
DanielK
addikt
válasz krisi047 #53773 üzenetére
nekem is cserés lett nyáron az i5-m. az első refurbished pixelhibás volt, de a második, amit jelenleg is használok hiba mentes. olyan mintha újként hoztam volna ki. semmi baja.
peches volt a barátod.
jobban jársz a cserével, mert +3 hó garit kapsz rá. ha kicserélteted az akksit, akkor ugrik a maradék gari, ráadásul nem is hivatalos akksi kerül bele, hanem valami szar utángyártott. -
mondomén
őstag
válasz krisi047 #53773 üzenetére
Ennyit ad az apple, nem tudsz vele mit csinálni. Felújítottat kapsz ami ugyan úgy, ha nem jobban be van vizsgálva mint egy új. Előfordulhat karc, ezért érdemes akkor jól átnézni mikor átveszed. Ne bontasd meg, mert nem lesz rá egyáltalán garancia. 3 hónapot meg tudtommal akkor kapsz, ha a gari lejárta előtt 3 hónappal viszed be. Szóval, ha az utolsó nap viszed be, akkor még lesz rá plusz 3 hónap garancia.
-
J00hnny
aktív tag
A telefon a Games Center dolgait is menti Icloud-ba? új telefon beállítás után valahonnan ezt vissza lehet tölteni vagy annak annyi?
"There are 10 types of people in this world. Those that understand binary and those that don't."
-
Algotis
addikt
Sziasztok!
Régebben olvastam, hogy gsm boltokból nem szabad venni új iphone 5-t. Miért? Átverés és nem új?
Itt például nem ajánlott venni?Androidos Outlookból küldve
-
atirag
őstag
Tudom,hogy biztos sokan kérdezték már,de gyorsan felraknám az új rendszert. Csak valahogy megtartanám az sms-eimet. És mivel elég sok bajom van a jelenlegi rendszeremmel így új iphone-ként állítanám be. De jó lenne ha az sms-ek megmaradnának.
Van erre valami egyszerű program? -
vadászcsiga
félisten
válasz atirag #53784 üzenetére
Dehogyis nincs, az iBackupBot. Sziszifuszi munkával megoldható
-
nord_
veterán
válasz vadászcsiga #53787 üzenetére
Ha a stabilitás a legfontosabb, nem mernék ezzel nekiállni.
-
atirag
őstag
válasz vadászcsiga #53789 üzenetére
Nekem ez most nagyon sziszifuszi
Sajnálom,hogy nem lehet megoldani egyszeübben. Pedig megoldhatná végre az apple.
Az a baj,hogy az már telefont is cseréltem és akkor is megmaradtak a gondok. -
vadászcsiga
félisten
válasz atirag #53790 üzenetére
Ha nem fontos hogy a telefonon legyenek azok az sms-ek akkor ezzel az iBackupbottal a gépen elmentett backupban tudsz böngészni köztük, es nem mellesleg a telefon teljes tartalmában (képek, jegyzetek, telszámok, fotók stb). Könnyen kezelhető program es nem kell megvenni.
Tehát nyugodtan beallithatod új telefonként a szifont, az adataid megmaradnak csak nem rajta[ Szerkesztve ]
-
atirag
őstag
válasz vadászcsiga #53791 üzenetére
De azok. Visszaraktam a back up-ot ,de nem igazán sikerült ez a frissítés. Ez a második fényképes bakija az almának És ráadásul két különböző teelefonnal.
A mostani gond is ugyan az miszerint van 1400 képem aminek most kb 60 százaléka szürke ikont mutat. És ha rábökök akkor meg tudom nézni. De amint kilépek egyből szürke lesz.
Na ezt miért csinálja??????? -
atirag
őstag
válasz vadászcsiga #53793 üzenetére
Hmm a fotók eddig nem voltak benne a pakliban,hogy eltünnek. Amúgy maps nézet már nincs?
Mármint a fotóknál mikor át lehettet kapcsolni térképre és ott voltak kis jelölők,hogy merre jártam.[ Szerkesztve ]
-
TigerCat
nagyúr
Nálam a képek tökéletesen mennek. iPhoto-t használok Mac-en, ami mindent frankón beimportál és az iCloud fotóadatfolyamot is kezeli. Egyik munkatársamnak Windows-on Dropbox van beállítva, másik pedig simán lementi, amikor rácsatlakoztatja a gépre. A fotóadatfolyamot nem is használják.
Amúgy sok esetben azt látom, hogy boldogabbak azok a felhasználók, akiket baromira nem érdekel semmi, csak nyomathassák a FB-ot, a játékokat és ha valami van, akkor majd az okos hozzáértő barátunk úgyis segít. Kevesebb stressz, az biztos...
:-)♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu
-
atirag
őstag
válasz TigerCat #53799 üzenetére
Nekem is az iphotoban vannak a képek de kb 13gb. És az nem igazán fér rá egyben. És nagyon jokos ötlet,hogy dátuonként visszarakhatod itunes-ból de képeket nem látsz hozzá Honnan tudjam melyiket akarom visszarakni
Kommy:
Hát ezt nagyon elszúrták. A régi sokkal informálisabb volt. Itt eleve mindet nem is lehet látni egy képen. És ha egy évet nézek akkor meg annyi a kép,hogy nem is lehet kiválasztani. Miért kell valamit elrontani azt nem értem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Black Friday - 2023.11.24. / Cyber Monday 2023.11.27.
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Autós kamerák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Home server / házi szerver építése
- Unigine Superposition Benchmark
- Futás, futópályák
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.