- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Windows 11
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
- Gépész 3D tervezőrendszerek
-
IT café
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
JB után mindig az iProtect-et töltöm le. Jelszavazhatom vele az alkalmazásaim. Van erre esetleg működő app a storeban?
-
Aaron14
őstag
Nektek is elűnt a blur effekt lockscreen-nél? :-(
Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
tomcsi
őstag
válasz tomcsi #53199 üzenetére
Na mégiscsak frissítette és most, hogy újraindult, kérné, hogy csatlakozzon iTunes-hoz, hogy visszaállíthassa magát viszont a legújabb szoftvert akarja telepíteni..gondolom 7.0.2. Ezt valahogy ki lehet kerülni és vissza tudom tenni a régit? Vagyis mintha nem is próbálkoztam volna..
[ Szerkesztve ]
-
TigerCat
nagyúr
Egy napos normál használat után 36% az akku. Tegnap délután töltöttem fel, éjjel nem töltöttem, de repülőre tettem. Napközben FB, levelezés, böngésző, YT, egy kis játék, szóval szokásos használat. Minden beállítás maradt, csak frissült a rendszer, nem újként telepítettem. Ez jó. Csak az a fránya blur a dock-on... Ehh.
♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu
-
tomcsi
őstag
válasz vadászcsiga #53209 üzenetére
remek.. Az smseket, képeket, kontaktokat, jegyzeteket utána visszateszi? (Jb-s volt és a mentés is olyan) Vagy csak a iBackupbot marad mint megoldás?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
iPad minin nincsen térképbe az a király 3D nézet?
-
-
czgh
tag
válasz icecave #53207 üzenetére
Közben még egyszer átbogarásztam és megtaláltam. Bocs főnök! Úgy tettem fel, hogy pont aznap lett meg a jelenlegi i5, amikor kijött az ios7, és egy sima restore után feltettem a backupból és megtöltöttem. De ez a közelítős cucli is csak akkor jön elő, amikor nem számítok rá. Most kikapcsoltam és egy órát hagytam, visszakapcsoltam, hivogattam és jó volt... franc se érti. Lehet a védőfólia alá szorult porszem az oka a home gomb mellett :/
-
buci30
addikt
4% merült most este az aksibol igy h ,kikapcsoltam amit mondtatok. WiFi maradt igy is jó. Thx!
iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
agabe
addikt
válasz Criton #53223 üzenetére
messze nem tokeletes meg a mostani rendszer az tuti, de ez a helyzet most.
En a 6-os verzio hibait nem tapasztaltam, mert amikor az kijott akkor epp androidon voltam, de azert bizom benne hamarosan 7-es is jo lesz.Az akku idot es a fogyasztast meg nagyon befolyasolja mi fut (ami ezek szerint most mar fut) a hatterben. reggel toltorol leszedve direk mindent ugy hagytam (ahogy 6-os rendszeren is volt), hogy nem zartam be a hasznalt appokat a feladatkezelo reszben...volt ott sokminen a bongeszotol kezdve facebookon keresztul viberen es whatsapp-on at 15-20 progi.
2ora mulva akksi lement 8%-al, es a 2 orabol (mikozben hasznalatlanul hevert a telo) 1ora hasznalatot irt ki 2ora kesznleti idovel.[ Szerkesztve ]
-
r3dsnake
nagyúr
Nem attol fugg mi fut, hogy mi van a multitasking resznel. Ha nincs bekapcsolva a background app refresh, akkor semmi. (kiveve persze, ha a zene vagy voip apit hasznalja valami)
Engem az bosszant, ha mindent bezarok, akkor is porog az usage rendesen. Mi a franc hasznalja? Kb 1 ora alatt fel ora usage megy a szamlaloba, lezart kijelzonel.
-
Muffi
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem. Ha van egy zenem akkor azt hogyan tudom beallitani hogy az a csengohang csak pl. Baratnomnel szoljon vagyis masnal mashogy szoljon? Magyarul a hivohoz szeretnek hozzarendelni egy kulon csengohangot.
Köszönöm szépen elore is a segítséget!
Google Nexus 5 16Gb - White/KitKat 4.4.2; Asus Transformer Prime Tablet- V4.1.2 JB
-
M@te
senior tag
én ma éjszaka direkt 3g-n hagytam és 12%ot merült. ha wifin hagyom és kikapcsolom a mobilnetet vagy csak EDGE-t hagyom bekapcsolva akkor 1-3% ugyan ennyi idő alatt. ios7
[ Szerkesztve ]
így van berendezve a Világ..Minden energia a Nagy Mágnes szeszélyei szerint működik. | Regisztrált 2004-06-23 13:35 :)
-
Arcképgyáros
mi lesz akkor ha mittomén valaki megveszi az utolsó i5öt, ugye 1 évig garanciás... 2hónap után 'szarrá' megy... telekon szervízbe hogy-mire cserélik?!
-
Arcképgyáros
ja vágom, amúgy lehet tudni hogynéz ki ez a helyszín ahol cserélik a telefonokat vagy valami..
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz LEGIOX #53235 üzenetére
Azért túlzásokba nem kellene esni . Nyilván Jony Ive a világ legokosabb embere, aki a csoportjával úgy csinálta meg az iOS 7-et hogy elsőre minden tökéletesen működik. Ezt ugye te sem gondoltad komolyan?? Szerinted 2 hét alatt ki lehet javítani az összes bug-ot vagy hibát az iOS 7-be?
Ezt be kell látni hogy a hibák illetve a többi dolog az éles "teszt" alatt jön csak elő, amikor már több millióan használják.[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max
-
tomcsi
őstag
válasz Ragnar95 #53229 üzenetére
Köszönöm a segítséget!
Most más én is a"boldog" 7.0.2-öt használok csoportjához tartozok. Éjszaka nagy nehezen elindítottam a 613 telepítését de folyton kidobot 3149es hibával..aztán többszöri próbálkozás után megszánt és leszedte a 702öt és ezt engedte feltenni.
Nekem az 5.0.1hez megvan elvileg az SHSH, azt vissza tudom esetleg rakni? De végülis ha megszokom a kinézetét ennek az iOsnak akár lehet maradhat is
-
Roland93
aktív tag
Nektek hogy bírja az aksi iOS 7 alatt?
-
hemaka
nagyúr
válasz bigdady #53155 üzenetére
Erzesre olyan i4-en, de ha megnezem az usage-t, akkor igazabol semmi gond nincs.
Viszont a 7.0.2-vel neha ugy belassul a telefon, mint az allat. YT video elso 5-10 sec. nezhetetlen, mert laggol ...
Random lezarja a kepernyot, amikor ugy gondolja...
Futo alkalmazasokat elovarazsolom, hozza sem erek semmihez, de villan a home scr es vissza is tesz ra...
Ennyi finomsagot talaltam eddig.
Ja, meg a home gomb megint ossze-vissza mukodik, mint 6.1.3 alatt. Szep bugfix volt, gz. -.-" -
roberto211
őstag
válasz jozsi252 #53238 üzenetére
Nem akarok vitát gerjeszteni de tényleg van benne valami amit mond.
Frissítettem még nagy nehezen aznap iOS 7re az i4s-em és ugye icloudból állítottam vissza. Laggolt kicsit ami idegesít egy apple/ios készüléknél engem. Android lenne elfogadnám,hogy oké laggol ezért meg ezért . Többiek tanácsára beállítottam újként , és így meg párszor nagyon kicsit befagyott. Tudom, elviselhető ez a nagyon kicsi de iOS ről az emberek többségének(kivétel android rajongó vagy apple ellenes) az jut eszébe,hogy villámgyors,egyszerű,használható,stb. Na iOS 7nél már voltak észre vehető dolgok, tehát még jó pár frissítést ki kell adni az apple-nek,hogy tényleg kb egy ios 6-os "szinten" legyen mert ez így nem frankó. Az igazság az és itt is elő kell hozni hogy mióta nincsen Jobs(R.I.P) azóta kicsit vissza esett az Apple. Így is nagyon jó meg minden de már nem olyan mint régen. Sajnos.
Range Rober Evoque///iPhone 12 Pro max
-
erdoke
titán
válasz jozsi252 #53238 üzenetére
Szinte az egész rendszert újraírták, ahhoz képest elég sokat fejlődött az első béták óta. Ha november végén is problémás, akkor kétségtelenül elfogy az emberek türelme. Szerintem a 7.1.x-re sokat csiszolnak még rajta.
(#53244) roberto211
Nálunk 4S-en csak az animációk röccenéseivel van gond, stabilitás teljesen rendben van. Kérdeztem az asszonyt, hogy kikapcsoljak-e pár mutatós fícsört a teljesen folyamatos működésért cserébe, de nemmel szavazott...[ Szerkesztve ]
A legjobb aláírás a héten
-
Roland93
aktív tag
válasz szentkuti11 #53242 üzenetére
-
buci30
addikt
Azt hol tudom meglesni ,h mi mennyit fogyasztott mennyi volt a kijelző idő?
Mert a beállítás /általános / használat itt legalul utolsó feltöltés óta eltet idő?
Itt azt írja teljes feltöltésnél lesz látható. Nekem mar 3x volt full feltöltés de nem ír semmit most.
Most varjam meg ,h 3% legyen kb lassan annyi es utána fel 100% es akkor ki írja majd vagy nem vágom.Szerk: pont ezt kérdeztem Roland 93
[ Szerkesztve ]
iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
-Ben-
veterán
Nagyon megköszönném, ha valaki adna az iOS 7 GM-hez (i5) linket, mert nem találom a szifonon.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest