-
IT café
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
hemaka
nagyúr
válasz markknight #201000 üzenetére
A logika volt itt a baj, nem erosseguk. 😂
-
justmemory
senior tag
válasz hemaka #200998 üzenetére
Ja értem... hát ez így... le se írom mi ez így, de sejthető
Mondjuk abból a szempontból logikus ez így, hogy - ahogyan olvastam - a Wallet-ben eltárolt kártya adatai ugye szuperhipermegatitkosítva vannak, nincsen ahhoz hozzáférése semminek sem, így felteszem nem is lehet átjárás az app store, itunes irányába (vagy irányából). Ez illeszkedik az iOS-ről eddig általam olvasott sandbox rendszerkörnyezet elvébe... De javítsatok ki, ha szamárságot írok...
[ Szerkesztve ]
--- Imprisoned, inside this mind... --- Joined at the soul with a pair of headphones ---
-
Nowhere
tag
Sziasztok
Elnézést ha nagyon amatőr a kérdés, de ha mind a telefonon mind a watchon minden szépen be van állítva, lehetséges a watch-al telefon nélkül fizetni? Vagy ott kell lenniük egymás közelében.
-
veterán
-
tboldi
nagyúr
válasz TheBikerider #201007 üzenetére
Csupa Nomad cucc.
-
veterán
-
agyhalal
aktív tag
Arról van esetleg bármi információ hogy a későbbiekben hozzá lehet-e majd adni a Wallethez a hűségkártyákat?
Stocarddal ugyan behúzható a SuperShop és a Tesco klubkártya, de jó lenne ezt az appot is elhagyni.Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!
-
veterán
válasz agyhalal #201010 üzenetére
Kéne tömegesen kopogtatnunk a kártyacégeknél. Én pont ezért nem használom őket, csak max tankolásnál. Nem fogom csak azok miatt elővenni állandóan a tárcám, de még a telefonom se.
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
l.skywalker
félisten
Gaming kérdés: van olyan aki próbálta már az Xbox One bluetooth-os kontrollerjét iPhone-hoz csatlakoztatni? (nekem SE van, de nem jelenik meg BT párosításnál, és ha jól tudom nem MFi-s kontroller, márpedig iPhone-nak az kell, nemdö?)
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
ittakary
nagyúr
válasz l.skywalker #201013 üzenetére
nem fog menni sajnos az Apple elég nagy féreg Bluetooth cuccok szempontból
-
l.skywalker
félisten
válasz ittakary #201015 üzenetére
De még az Apple Support oldalakon is írják, hogy menni fog, de Mfi nélkül lesz sok játék ami nem veszi be, de én már a BT listában sem látom. Akkor ez is azt jelenti, hogy felejtsem el?
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
ittakary
nagyúr
válasz l.skywalker #201016 üzenetére
nekem legújabb generációs BT-s X kontrollerem van és nem látta
szerk: jailbreakkel lehet csak, ahogy nézem
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
félisten
-
INMOTEP
őstag
Ma egyébként arra lettem figyelmes hogy a kúton tankoltam kp val vizettem a púltnál.Ahogy oda adtam a pénzt ,pont a ott volt az érintéses terminál és becsipogott Persze nincs bankártya még hozzá adva mert erstre s vagyok ,kicsit fura volt de egyből tudtam mi volt ez
[ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
Milyen helyeken van Bpen lehetoseg Apple Payel fizetni? Hozzaadtam ma es hogy ne keressem feleslegesen.
-
whitezo88
nagyúr
Jaa en valamiert azt hittem ez kulon terminal valamiert... akkor jo.
-
l.skywalker
félisten
-
Lipton
őstag
Sziasztok!
Tobb ph konyvjelzom is el van mentve. Eddig alapban mobil nezetben nyiltak meg de egy napja valamiert a default nyitas az asztali lett. Hogyan lehet visszavaltani az osszes link ujramentese nelkul?
Koszi -
lugosi
MODERÁTOR
válasz l.skywalker #201016 üzenetére
Ezen én is meglepődtem, elvileg tényleg Mfi az xbox kontroller, de ha jól veszem ki ebből a cikkből, akkor a játéknak is támogatnia kell.
-
norbertoth
senior tag
Hirtelen nem emlékszem, de ugye nem kér pin-t 5k felett sem a terminál? Mintha a limit annyi lenne mint a kártyánál, nagyon meg se néztem csak nyomtam hozzáadáskor a továbbra 😂
Illetve még annyi, hogy ha jövőre új kártyát kapok azt ugyancsak rögzíteni kell majd a Wallet-ben? Gondolom a régit eltávolítom és hozzáadaom az újat?!Rossmannban sokan álltak mögöttem, csak pislogtak minek tartom oda a telómat, még a kasszáshölgy is zavarna jött hogy nem kártyát tettem oda 😂 a mögöttem álló meg bólintott egy nagyot a masiknak hogy mééégoszt’ 😂
• iPhone 15Pro Max • Macbook Air M1 • LG OLED 55” CX • BOSE • Asus AX92U • WD Blue SSD • Xbox One S
-
tboldi
nagyúr
válasz norbertoth #201034 üzenetére
Igen és igen.
-
Tibee86
nagyúr
Ha ezt egy watch-csal csináltad volna, lehet még a válladat is megveregeti.
-
lugosi
MODERÁTOR
Nem kell pin 5000 felett.
-
csababarca
őstag
ihpone 8, legújabb szoftver.
képernyő néha lejjebb vesz magától, és hiába húzgálom vissza a csúszkát, ugyan úgy marad, majd egy idő után visszavilágosodik.
ez mitől lehet? túlmelegszik és visszább veszi magát?mert nincs bekapcsolva semmilyen kímélő funkció.
iPhone 8 64GB, MacBook Air, Skoda Superb 2012, CRTDI 2.0
-
veterán
-
galaxys80
veterán
Hol volt ez a bolt?
Csak, mert androidos telefonokkal ez már jóideje működik.
Ez csak nekünk iPhone-t használóknak újdonság. -
csababarca
őstag
válasz TheBikerider #201041 üzenetére
Nem nagyon, most vettem észre pár hete.
ha töltőre dugom vagy azon van, akkor is produkálja, töltő nélkül is.ilyenkor amikor elsötétül a csuszkaval se lehet semmilyen irányba állítani.
iPhone 8 64GB, MacBook Air, Skoda Superb 2012, CRTDI 2.0
-
buci30
addikt
6 éve vagyok iPhone-os de eddig sose kellett a iCloud bővítés... Most ez is el jött 😆
Szóval ha jól értelmezem:
A telefon maga 64GB Elofizetek egy 50 GB-ra pl
Akkor ha készítek képet, és mivel a telefonom jelenleg tele van az megy fel oda így plusz 50 GB-om van ugye?
A fotók mentese nekem Google fotokba automatikusan megy fel szóval ha minden fent van ott is, és úgy gondolom akkor majd törölhetem a telefonról a képeket és iCloud is de goggle fotokba marad?
S újra van 50 GB-om plusz a telefon 64GB tarhelye?iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
B-L-A-C-K
titán
válasz buci30 #201044 üzenetére
Ha 6 éve vagy a vonalon de szinte sose tudsz semmit...
Amúgy ez nem egy külön plusz 50GB-os tárhely, hanem ide menti az iOS rendszered full mentését, képeket, beállításokat, üzeneteket, játékok adatait, stb... Viszont pl nem menti le kompletten az app-okat, csak a mentésidet.
-
col
addikt
válasz buci30 #201044 üzenetére
Ez nem telefon "tárhely bővítés", hanem a mentéseket (képeket, zenéket, biztonsági mentést, stb) tudod tárolni. Tehát ettől nem lesz 100+ Gigás a telefonod.
Amúgy a Google fotók bőven jó a képek archiválására, meg a OneDrive is esetleg. Én ezt használom, 5 Gigás ICloud nekem bőven elég így, mert minden dolgomat a fenti két más felhőbe mentem.[ Szerkesztve ]
Si Vis Pacem - > Parabellum. //// Iphone 6 Plus valamint egy Iphone SE (2022)
-
buci30
addikt
válasz B-L-A-C-K #201045 üzenetére
Azért amire használom azt tudom de köszi 😊🤔
col: 👏🏻
Na akkor ezért nem használtam eddig se ugye. Tudtam én hogy ez volt h kb semmi értelme nekem 😂
Szóval akkor nem jó arra amire szerettem volna.
Mivel a 5GB nekem is bőven elég ha a.fotók nem oda mennek fel.
Így megvárom amig Google fotokba megy fel és törlöm a telefonrol.[ Szerkesztve ]
iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
IntelKiller7
veterán
Sziasztok. Adott 1 iPhone 6S. Ismerősöm anno széttörte, de most olcsóért összerakták. Viszont a fene sem tudja már az iCloud cuccokat hozzá. Ha új jelszót kérnénk akkor pedig a régi telefonszámra küldené, ami már nem él. Mit lehet ilyenkor tenni? Kuka?(tudom, alaplap csere megoldja, de annyit nem ér.)
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz IntelKiller7 #201048 üzenetére
Az iCloud zár feloldása azért nem annyi hogy küldenek egy SMS-t. Ha megvannak a papírjai akkor az Apple tud segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Android szakmai topik
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Windows 11
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- VMware
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Digitális Állampolgárság Program
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest