-
IT café
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
atirag
őstag
Mit kell csinálnom ahhoz,hogy reggelre ne 80százalékon legyen az akksim hane, fullon.
Mindig ugyan akkor kelek vagyis 90százalékban és akkor is kb fél óra különbséggel. De egy ideje mindig 80százalékra tölt csak. -
kakuk.tamas
addikt
Van valami lista arról, hogy mely fejhallgatókkal érhető el az Atmos a Musicban?
Mert semmi konkrét nincs az AirPodsokhoz se írva, se máshova. (Csak a beállításokban hivatkoznak rájuk és a Beats cuccokra).Jól gondolom, hogy a H1 chip az Atmos követelménye?
(Leakarom cserélni a fejhallgatóm, és akkor olyat veszek, ami Atmosos. Pedig tudom, hogy parasztvakítás leginkább, és sose fogom használni... )
[ Szerkesztve ]
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
tboldi
nagyúr
válasz kakuk.tamas #245012 üzenetére
Papírforma szerint H1 és W1 chipes fülesekkel megy (AirPods és Beats), de állandóra állítva bármivel, az autóban lévő Tunai Firefly adapterrel teszteltem is.
-
hemaka
nagyúr
15 dev 2 out
remelem a safarival kezdtek valamit, napi hasznaltra hasznalhatatlan konkretan. -
cellpeti
nagyúr
Uff!
Keresztlányomnak iPhone 6 van. Sirit szeretné használni. A teló csak akkor engedi, ha töltőre van dugva. Miért van ez? Ezt hol lehet átállítani?
Tigris, tigris, csóvafény...
-
kakuk.tamas
addikt
válasz hemaka #245014 üzenetére
Én vissza nem rakom azt a borzadályt... A Safarira kíváncsi lennék, én is feedbackeltem nekik, hogy ebben a formában használhatatlan. Vagy maradjon felül, vagy legyen választható a helyzete.
Meg bluetooth problémám is volt. Van idejük javítgani/foltozgatni, addig jó a stabil is.Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
kakuk.tamas
addikt
válasz tboldi #245013 üzenetére
De azért dedikált eszközzel csak jobban menne... Mostani fülesemnél is írja, hogy Atmosban szól, érezni is rajta valamit (leginkább hogy sokkal hallkabb), de ha meglesz az új füleském
megnézemmeghallgatom a különbséget.
(És akkor valószínűleg Beats fejes lesz a befutó, mert Apple fejesért ennyit nem adok...)Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
hkari
őstag
válasz hemaka #245014 üzenetére
Csak nehogy visszarakják a sávot felülre... Annyi ember rinyál ezért külföldi fórumokon, hogy nem is értem. Gondolom mindenki csak két kézzel használja a telefonját.
hemaka: Nekem meg azt csinálja, hogy elkezdek írni valamit és eltűnik a bill. Ezeket tuti megoldják
+ jöhetne végre egy rohadt működő WhatsApp, mert az már gázos kicsit
[ Szerkesztve ]
-
hemaka
nagyúr
válasz ittakary #245018 üzenetére
Én semmit, mindig első dev bétától használom a második telómon és ha van időm melóban azt nyomogatom és feedbackelek.
Nekem nem a sávval van bajom elsősorban, sőt kifejezetten tetszik lent, meg hogy összecsúszik alulra, kevesebb felesleges helyet foglal. Az elsőben még igen csak bugos volt, mert néha téglalap alakú volt, meg bemászott középre ilyesmi.
Inkább az volt a nagyobb probléma, hogy néha gondolt egyet a safari és nem töltött be semmit, bezártam, újra nyitottam semmi. Aztán ezt eljátszottam vagy 5x mire hajlandó volt működni, de akkor is csiga lassan töltött be minden weboldalt, mintha visszarepültem volna a betárcsázós net korszakba.[ Szerkesztve ]
-
tboldi
nagyúr
válasz kakuk.tamas #245017 üzenetére
Igazából az iPhone és a MacBook saját hangszóróin is megy (ezek vannak mellettem), nem is kell hozzá füles, úgyhogy ebből a szempontból tök mindegy, mit veszel.
-
kakuk.tamas
addikt
válasz tboldi #245021 üzenetére
Akkor azt mondod, hogy maradhatok Sony vonalon?
A Sony WH-1000XM4-et néztem ki már régebben, az Apple oldalán meg a Beats Studio3 Wireless-t.
Nekem mindenképpen fejes kell, mert:
1.) rohadtkicsiafülem, és kiesik belőle minden dugós zajkeltő (Ebből adódóan minden normálisabb fejes eltakarja teljesen)
2.) én amondó vagyok, hogy a jó technikának kell a hely, kis helyen nem lehet igazi minőséget előállítaniSzerintem az lesz, hogy meghallgatom MM-ben a Sonyt (vagy valahol), egy Beatset meg rendelek, és eldől melyik lesz.
Fejhallgató topikba bemerjek menni a kérdésemmel? Nem szednek szét azonnal?Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
chipesz
őstag
Magsafe töltővel működnie kellene az iPhone SE 2020-nak, nem? Legalábbis eszerint igen, meg logikus is a Qi töltés miatt (azzal a kitétellel hogy természetesen nem mágnesesen csatlakozik hozzá, mint a 12).
Kb. fél percig jelzi a töltést aztán szépen leáll.Samsung Galaxy S22 Ultra 256 GB
-
mindthecrap
aktív tag
Sziasztok, próbáltam a keresőt de csak sok éves posztok vannak, a Vip-phone úgy hírdeti az iPhone-okat, hogy "gyártói Apple Store garanciás" mégis gyanúsan olcsók, van esetleg valakinek tapasztalata? köszi
olyan cérna vagyok, akit anyám százszor tűvé tett
-
Norbi.
őstag
válasz mindthecrap #245024 üzenetére
1év Apple garit fogsz rá kapni, mint minden Apple termékre, a többi bolti gari lesz.
-
válasz Norbi. #245025 üzenetére
Magyarországon forgalomba hozott tartós fogyási cikkekre egységes jótállás vonatkozik, függetlenül attól, hogy hivatalos értékesítő partner vagy sufni-gsm bolt! Mindkettőre ugyanúgy vonatkozik a jogszabály, és a jogszabályban előírt időnél kevesebbet nem adhat a kereskedő!
Galaxy S23 5G 256GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
-
telefonmágus
senior tag
válasz st3v3np3t3r #245026 üzenetére
Ezért írta,hogy 1év Apple gari a többi a bolthoz
Garanciás Telenoros TMobileos vagy független iPhone-t veszek,SAMSUNG bontatlan telefonokat veszek,előfizetéses is NON-STOP
-
Norbi.
őstag
válasz st3v3np3t3r #245026 üzenetére
Akkor vigyél be egy szürkeimportos telót második évben egy hivatalos szervízbe.. majd meglepődsz.
Nem ad kevesebbet, (példánál maradva Vip-phone) bármikor beviheted, az hogy te beviheted az iStyleba(nekik nem kötelességük a jogszabály szerint átvenni, csak az Apple szabályai szerint megteszik), az egy másik dolog. Mivel te elsődlegesen a Vip phone-al állsz szerződésben, ezért ők kötelesek az 1-2-3 évben átvenni a készüléket.[ Szerkesztve ]
-
hemaka
nagyúr
válasz mindthecrap #245024 üzenetére
Szurkeimportos afa csalt telok, de attol meg az 1 ev apple gari jar ra, valoszinuleg cseh, osztak, angol ilyesmi nagykerbol vannak.
[ Szerkesztve ]
-
mindthecrap
aktív tag
Köszi mindenkinek, Edigitalban veszem meg végül, ha jól láttam ők ráadásul prémium reseller.
olyan cérna vagyok, akit anyám százszor tűvé tett
-
válasz telefonmágus #245028 üzenetére
[link] Ez érvényes itthon!
Az 1év korlátozott jótállás az csak általános. Mindig az adott ország jogszabálya határozza meg. Pl. itthon és sok más országban nem adnak fülest a készülékhez, Franciáknàl meg jogszabályban kötelezik a gyártókat, így a franciábanszállított iphone-okhoz jár füles is a dobozban.Galaxy S23 5G 256GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
TheMarci
addikt
válasz st3v3np3t3r #245034 üzenetére
Ez az Apple oldala, a tole vasarolt telefonokra, amik beleesnek az arsavba, ervenyes az 1-3 ev gari. De ahogy irja, alapbol csak 1 ev Apple garit kapsz a telohoz, a tobbi (2., 3. Evit) a bolt adja, ahonnan veszed, ha mas boltbol veszed, az o oldalukat nezd, ne az Apple oldalat.
[ Szerkesztve ]
Do You Dream?
-
feddel
senior tag
Végre megjött az erste hitelkártya társkártyája, sikeresen aktiváltuk, de nem tudjuk hozzáadni az asszony telóján a wallethez. Aszongya próbáljuk később vagy hívjuk a bankot…
-
kakuk.tamas
addikt
Hali! Nálatok nem meríti nagyon a Messenger meg a Facebook a telót az utolsó update óta?
Nálam ma totál leszívta az akksit. És le is ugrottam 99-ről 98%-ra...Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz kakuk.tamas #245038 üzenetére
Nálam mindig is merítette. Amikor a régi iPhone-om akkuja kezdett romlani akkor úgy nyertem a cserével némi időt hogy töröltem a Fb és messenger appokat.
-
feddel
senior tag
válasz herdsman12 #245037 üzenetére
Ahogy irtam is, erste.
De most megpróbáltam mint fizetési mód hozzáadni, hogy pl alkalmazásokat vehessen vele, és az sem sikerült. Ugyanolyan kártya mint az enyém. Nekem anno azonnal sikerült. Kivagyok. -
kakuk.tamas
addikt
válasz lugosi #245039 üzenetére
Nekem eddig nem volt ilyen bajom velük. Reggel lefrissítettem mindent, és úgy merült a teló 70%-ot, hogy nem is nyúltam hozzá. Rámértünk, 57 fokos volt. Most töröltem őket, normális a hőmérséklete a telónak. Mindjárt vissza tolom a Messengert, és megnézem milyen lesz.
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
feddel
senior tag
-
feddel
senior tag
válasz SpongyaBob #245044 üzenetére
De az aktiválás megtörtént, telefonon keresztül. George appban is minden oké. Beszéltünk is call centerrel, csak az apple pay-t nem kérdeztük, mert az azután jött, és gondoltam hogy menni fog. Mindenesetre ma keresek egy automatát vagy veszek valamit, remélem ez lesz a bibi. Indulunk üdülni mindjárt, szeretném ha működne.
-
Gáben81
senior tag
Szevasztok.
Nem találom a Parancsok alkalmazást, iPhone 12 Pro Max és ios 14.6 van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Android szakmai topik
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Windows 11
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- VMware
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Digitális Állampolgárság Program
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest