- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Windows 11
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
- Gépész 3D tervezőrendszerek
-
IT café
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Newyorker
addikt
Egyébként I5 hátlapjára milyen fóliát érdemes venni? Egy részeset, vagy 3 részeset?
★ 🎮 ★ PS4 PSN ID.: HUN_Zoocsemege ---> ONLINE BFV
-
nofi
addikt
iPhone-nal lőtt, effektezett fotókat miért nem tudom rendesen kimásolni a telefonról? Csak effekt nélkül hajlandó kimenteni, márpedig én minden fotómat a gépen tárolom. Azon kívül, hogy elemailezem magamnak ezeket a fotókat van valami egyszerűbb megoldás?
Xbox GT: nozsolt
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Newyorker #53554 üzenetére
A telefonom még nagyon friss, így nem rendelgettem még hozzá ami meg is jött volna... Viszont rendeltem most de nem tudom megmondani hogy jó e, mivel még nem jött meg... (amúgy ez az)
[ Szerkesztve ]
-
Simtu
senior tag
Sziasztok!
3GS-t szeretnék venni. Ahogy láttam az aprón többféle iOS-szel árulják. Melyikkel érdemes venni? Nem ez az elsődleges szempont ugyan, de azért ez is számít. Van aki 4.x, 5.x. ill. 6.x-el árulja. (Tudom, ha egyszer frissítem 6.1.3-ra nem nagyon van visszaút.)
Melyikkel a legoptimálisabb/leggyorsabb verzió hozzá? -
ZooLee
senior tag
válasz Criton #53519 üzenetére
én pl azt figyeltem meg, hogy egy 20fokos lakásban, ha a telefon áll kb 1 órát úgy hogy nem használja az ember, akkor mi a ráktól lesz hideg a komplett telefon? kollégák többen mondták, hogy ilyen hideg telefont nem láttak meg
Nem lehet, hogy a kollégáknak műanyag házas telefonjaik vannak? Ez a hidegérzés tipikusan a fémházas telefonokra jellemző.
Más: Használtátok már az új Apple Maps-et? Nekem úgy tűnik, hogy javították a magyar szöveget, még mindig egy kicsit furcsa, de legalább nem hülyeséget beszél, tehát már nem azt mondja, hogy "fordulj balra a következőre Fő utca a következőbe 20 méter" (vagy valami ilyesmi volt), ha nem "fordulj balra a következőre Fő utca 100 méter után". És mintha a hang is változott volna.
-
Zsolaf
addikt
-
Newyorker
addikt
Ezek az ebayról rendelt adatkábelek neccesek? (I5-re) igazából nekem csak egy átalakító kellene mely 30ból 8 pinbe
illetve jó lenne egy szivargyújtós csati is :S
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Newyorker #53562 üzenetére
IOS7 az utánagyártott dolgokat nem nagyon szereti, azaz elvileg nem működik vele, viszont még nem próbáltam hogy valóban így van e, pedig nekem is kellene hozzá egy 2-3 méteres kábel...
ZooLee: +1, nekem is tök hideg szokott lenni az i5, innen is látszik nem egy gatyi műanyag (mint az 5C )...
[ Szerkesztve ]
-
gabesszg
aktív tag
Sziasztok!Lenne egy olyan kérdésem, hogy kicserélték az iPhone 5-s készülékemet mert voltak vele telefonálási problémák T-Mobile-ba, és megkaptam az újat amit frissítettem 7.0.2-re de amikor telefonálok vele sose alszik el a kijelző hiába oda rakom a fülem mellé és emiatt sokszor lenémítom vagy tárcsázok közbe(vibernél is ez van)szóval a kérdésem az lenne egy valami 7.0.2-es bug i5re és mindenki másnak is van, vagy szimplán megint rossz telefont kaptam?Válaszotokat előre is köszönöm!
-
ZooLee
senior tag
válasz B-L-A-C-K #53563 üzenetére
IOS7 az utánagyártott dolgokat nem nagyon szereti, azaz elvileg nem működik vele, viszont még nem próbáltam hogy valóban így van e, pedig nekem is kellene hozzá egy 2-3 méteres kábel...
Így van, nekem működik a töltés rendben az utángyártott mUSB->Lightning adapterterekkel, de mindig kiír egy figyelmeztetést. Kérdés, hogy meddig marad ez így, és mikor tiltja le az Apple a teljes működést... (Mondjuk adatkapcsolatra ezeket még nem is próbáltam, lehet, hogy az egyáltalán nem működik)
Másrészről az utángyártott kábelekkel (töltőkkel) már itt is sok embernek volt gondja, melegedett, füstölt, olvadt, tehát necces lehet, nehogy magával rántsa az egész drága kütyüt... (nekem csak simán nem működött egy idő után)
Lehet, hogy érdemes megnézni a licenszelt gyártók kábeleit? (Belkin, Griffin) Bár, az meg nem lesz olcsóbb...
-
Arcképgyáros
-
Miamiquake
aktív tag
Garis cseréltetésnél elég ha csak a készüléket viszem, vagy kell a doboz leírás kiegészítők kombó is?
☆ Eladó karórával és numizmatikával kapcsolatban keress bátran ☆ Faber est suae quisque fortunae.
-
Arcképgyáros
válasz Miamiquake #53573 üzenetére
csak a készülék, de biztonság kedvéért vidd el a töltőt is mert ha akkura panaszkodsz akkor kérhetik, tőlem kérték ..persze nem volt ott, másnap vittem a töltőt is akkor meg nem kérték
-
Miamiquake
aktív tag
válasz -secret- #53574 üzenetére
Kijelző beégésem van 2 oldalt (sárgás erősebb csíkban).
De mivel még bőven bőven van rá gari így nem sietek vele, ha később adom le később kapok új készüléket amit tovább tudok használni.Egyébként ez az első komoly iPhone hiba amit saját kézben tapasztaltam (pedig volt 2G-től 4S-ig mindenem)
remélem csak véletlen és nem kell csalódnom az Apple-ben☆ Eladó karórával és numizmatikával kapcsolatban keress bátran ☆ Faber est suae quisque fortunae.
-
penell1234
tag
Sziasztok! Hol lesz érdemes megvenni az iphone 5S Apple Store vagy Istyle, expansys.Még az sem elhanyagolható hogy hol mennyiért fogják árulni. Az expansys egy 32GB lesz 253 612-Ft de még csak előrendelés van.
-
Arcképgyáros
válasz penell1234 #53576 üzenetére
ez már barátságosabb ár, független kell mindenképp?
-
Newyorker
addikt
Nekem 10. 02-án jár le a EU-s gyári Apple gari! Holnap ugye 1-e, beviszem, majd mondjuzk kb pénteken, azaz 4-én kapok egy újat. A kérdésem az, hogy ugye az EU-s garim lejárt, attól még erre a cseréltre nem kapok vmennyi garit? Ha igen akkor az csak az adott céghez szól?
-
ScouserHUN
tag
Bocs, hogy újra felteszem a kérdést, de annyi hozzászólás van, hogy 1 óra alatt elveszett az eredeti:
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni, hogy ilyen helyeken érdemes-e venni Iphone-t, vagy van-e valami hátulütője?http://vip-phone.hu/spd/852199/Apple-iPhone-5-16GB-White-mobiltelefon-MAGYAR-NYEL
http://www.gsmline.hu/mobiltelefon/31355-apple-iphone-5-16gb-akciosMert ez a 150e nem is olyan vészes. Nem értem, hogy Istyle-ban meg miért drágább 50e Ft-al. Ipad-nál nem voltak ilyen különbségek...
-
Arcképgyáros
válasz manchester85 #53588 üzenetére
új termékre kötelezően 1évet kell adniuk, a többi csak a gyártó/forgalmazó jóságának köszönhető
"az egyes tartós fogyasztási cikkek kötelezõ jótállásáról szóló 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet (a jótállási idõ: 1 év)"
-
Arcképgyáros
válasz manchester85 #53590 üzenetére
legyen igazad
-
agabe
addikt
válasz -secret- #53589 üzenetére
Apple nem ad.
annyi marad a gari ami az eredeti telóé volt, vagy ha 3 hónapnál kevesebb lenne akkor 3 hónap.
Ennyi.
Szolgáltatók betartják a törvényt, apple nem (vagy ahpgy manchester85 irja nem cserének minősítik, azaz csalnak, de úgy tűnik elfogadják tőlük).[ Szerkesztve ]
-
Newyorker
addikt
válasz manchester85 #53588 üzenetére
Értem és most nekem ugye pixelhiba van! Akkor beviszem, kapok újat, majd a kijelzőre kapok csak 90 napot? De ezek ugye refurbished készülékek amiket kapok, tehát itt simán lehet más baj, pl az amivel ezt annó beadták mint hiba, azaz pl ha ezidő alatt pl a home gomb hal be? Akkor azt nem cserélik?
-
Newyorker
addikt
válasz manchester85 #53595 üzenetére
Hát igen, ez egyértelmű már akkor az istyle, meg az almárium pro is így van ezzel?
-
samgar
őstag
Bakker másodszor indul újra a telefon egy sima sms olvasara zart kepernyorol
Oppo Find X5 PRO
Új hozzászólás Aktív témák
- Black Friday - 2023.11.24. / Cyber Monday 2023.11.27.
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Autós kamerák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Home server / házi szerver építése
- Unigine Superposition Benchmark
- Futás, futópályák
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.