-
IT café
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Simtu
senior tag
Sziasztok!
Gmail-es kérdésem lenne:
Fent van a gmail app a telón. Ha kapok levelet, szinte azonnal megjelenik az ikonon az olvasatlan üzenet/ek száma, de hiába van beállítva, hogy jelezzen az értesítési központban, zárolási képernyőn, hang, jelzés stílus mind beállítva, mégis csak az ikonon jelez.
-
skidrowkill
aktív tag
válasz TommyNagz #47436 üzenetére
Szerencsére nem az iphoneom töltődott hanem egy Zte Skate , én vettem magamnak eredeti toltofejet miután sokan írtak ide fórumra .
Köszönöm nekikiPhone 5S™ 32 GB 9.2 I'm lovin it !!Amikor azt mondod: 'Feladom!', gondolj arra, hogy ilyenkor másvalaki azt mondja: 'Egek, micsoda lehetőség!'
-
-
Simtu
senior tag
Közben megtaláltam a megoldást:
-
hoffman_
nagyúr
iCloud-ot hol találom a telefonon? nem tudok web alól belépni, amíg a telefonról nem csináltam meg, de nem találom sehol. le kell tölteni előbb a storeból? azt hittem integrált. mondjuk a 3gs nem mai.
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
Ragnar95
félisten
válasz hoffman_ #47468 üzenetére
Az 5-öst nem, mostmár csak 6.1.3-ra tudsz frissíteni SHSH hiányában. Gyorsabb 4.2.1-el, viszont azt nem ajánlom használni, mivel az AppStore-os appok túlnyomó többsége már 4.3-mat kér, így gyakorlatilag alig van app, amit fel tudsz rakni 4.2.1-re...
iOS6-al nem valami gyors a 3GS, de egy 4éves telefontól mit is várunk, viszont a sok plusz funkció kárpótol a lassúságért...Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
hoffman_
nagyúr
válasz Ragnar95 #47469 üzenetére
és mennyire lesz lassú várhatóan? nekem most egy középerős gyári android van, ez a referencia, ez gyors, mint a szél. ehhez képest a mostani 4.2.1-el ez lassúcska, de nem szaggat, nem akad, teljesen használható. ha ennél lényegesebb lassabb lesz, akkor használhatatlan lesz.
ebben az esetben vissza lehet rakni rá régebbi OS-t? mert csak akkor merném bepróbálni a 6-ost.
ejj köszönöm az eddigi segítséget egyébiránt
6-osnál régebbi, de 4-esnél újabb OS-t csak mókolással lehet felrakni, jól érzem?
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz hoffman_ #47470 üzenetére
Hogyha mentesz SHSH-t, amit TinyUmbrella-ban a Save all available SHSHs gombbal tudsz megtenni, akkor vissza tudsz majd térni 4.2.1-re. Mivel nincs mentett SHSH-d iOS5-höz, így sehogy sem tudsz arra frissíteni...
Lassabb lesz a teló 6.1.3-al, de még ígyis használható azért...Nem tudom, milyen középerős droid az, amihez képest a 3GS lassú mondjukPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
hoffman_
nagyúr
válasz Ragnar95 #47471 üzenetére
értem, akkor megnézem ezt a progit, és meglátjuk. köszönöm szépen
egy htc desire x-em van, teljesen gyári, belakva, és gyors, nincs lag, nincs akadás, minden képernyő gyorsan vált, akadás nélkül, programok hamar betöltenek. a droidos mikrolag az egy másik kérdés
ez a 3gs nem tudom, hogy volt használva, nem ismerem a múltját, lassan hoz be néha dolgokat, és egy-két oldal megnyitása(kereső, mint olyan) lassú, akadós. de láttam már régi iphone-t, ami olyan lassú volt, hogy nem tudta megnyitni a telefonkönyvet kb. és ettől félek nem tudom, hogy milyen OS és 3g vagy 3gs volt. csak az élmény sokkolt.
hogy gyakorlati példákkal éljek
amúgy ez a 3gs teljesen pöpec, így működjön minden 4 éves telefon...
-
Ragnar95
félisten
válasz hoffman_ #47472 üzenetére
Mondjuk ha használtan lett vásárolva, akkor én mindenképp nyomnék rajta egy restore-t, az valószínűleg segít rajta, mert azért iOS4-el még nem kéne lassúnak lennie a 3GS-nek, bár tény, hogy sose lesz olyan gyors, mint az újabb modellek...A Spotlight az minden modellen akad, amikor oda lapozol a menüben, mondjuk ezt nem tudom, miért nem oldották még meg...
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Zsolaf
addikt
-
Klayman
csendes tag
Sziasztok.
Tegnap irtam az akkumlàtor problémám miatt. Kiprobáltam azt hogy feltoltom es resetrlem a telot de ugyanugy kikapcsol 25 % nál. Lenne valakinek valami ötlete, hogy mit csináljak vele?
Köszönöm
Esetenként ékezetek nélkül írok, ez általában telefonról történik amikor sietős a dolgom. Ezért elnézést kérek!
-
buvartacsko
addikt
na lesz ma szerintetek beta 7 vagy golden?
-
Blyan
félisten
válasz buvartacsko #47482 üzenetére
Golden biztosan nem lesz, béta 7 talán.
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Klayman
csendes tag
válasz TheMarci #47483 üzenetére
Semmi értelme. tegnap kicseréltem az akksit meg a dock csatit is illetve már a komplett szerelt hátlap ki lett cserélve.
Ha nem szoftveres hiba, akkor alaplap hiba alaplapot pedig nem fogok benne cseréltetni.
Más ötlet esetleg?
Köszönöm előre is és elnézést a zavarásért.
[ Szerkesztve ]
Esetenként ékezetek nélkül írok, ez általában telefonról történik amikor sietős a dolgom. Ezért elnézést kérek!
-
hoffman_
nagyúr
üdv,
bajom van az itunes-szal(gondolom én). most húztam újra a fent említett 3G-t, ment is rendben, vcf-et is beolvasta email-ből, és csinált biztonsági mentést az itunes, mikor új iphoneként hozzáadtam.
ezek után leválasztottam, pötyögtem rajta pár dolgot, majd mikor visszadugtam, nem ismerte fel, és ezt dobja a win. mi ennek az oka? újraraktam ezek után az itunes-t, de nem változott semmi, ugyanezt írja. kardomba dőlök
[ Szerkesztve ]
-
zbence
aktív tag
Sziasztok! Egy olyan problémám lenne, hogy van egy 3GS-em, amit Jailbreakelni szerettem volna. 6.1.3 volt rajta, ezért megpróbáltam visszarakni az utolsó SHSH-s rendszert, a 6.0.1-et. Ez nem sikerült, az iTunes folyamatosan hibát ír ki, és most nem akar kijönni Recoveryből... A hostos átírást is próbáltam az se segített.
Hogyan lehetne feltenni rá egy működő rendszert, akár az eredetit is hogy előről tudjam kezdeni a dolgokat? -
törölt tag
iOS 7-ben ti sem tudtok NC-bol postolni FB-ra, vagy csak en vagyok bamba?
-
törölt tag
válasz buvartacsko #47496 üzenetére
Igen, ez lett volna a kerdes.
Akkor meg a picsaba.. utalom hasznalni az FB appot, lassu, minden baj van vele, sokkal egyszerubb volt notibol irni amit akarok.
De errol volt valami hir, nem is lesz, vagy mi? -
buvartacsko
addikt
válasz #51177472 #47497 üzenetére
nem volt semmi, csak nincsen benne. de ettől még lehet hogy visszahozzák, csak még erre nem volt idő. nem lehet biztosra tudni. én se értem minek vették ki, mert tök jó funkció volt, főleg annak aki esetleg sokat twittelt. 1000x gyorsabb volt.
de nem fogok belehalni, mert nagyon ritkán van olyan hogy bármit is kiírok facebookra, inkább csak képet rakok fel.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz buvartacsko #47498 üzenetére
Hat igen..
Koszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest