-
IT café
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
Nekem van pár utánagyártott töltőm, (ebay-es) próbáltam olyan eladótól venni akinek több tízezres eladással nem volt sok negatív értékelése, azaz erről gondolván nem gagyit árul...Többet vettem már tőle az egyiket lassan fél éve használom több iPhone telefonnal. A töltővel illetve hozzá adott kábellel eddig sose volt semmi gond, se képremegés se ilyesmi...Sőt 2 méteres kábel van hozzá ami pl ágyban elég kényelmes tud lenne főleg ha a konnektor nem 20 cm-re van. Persze biztos vannak sz@r töltők is, de azt azért figyelembe kell venni hogy ugyan úgy vannak elpukkant gyári töltők is mindenfele...
Viszont az tény ha egy gyári töltő elpukkan könnyebb reklamálni mint egy világ másik végéről érkezettel, viszont én úgy vagyok vele hogy egy normális utángyártott töltővel is ugyan úgy elpukkanhat a telefon mint a gyárival amire minkét esetben nagyon minimális az esély, így nem is érdekel.
Amúgy remélem mindenki tisztában van azzal hogy pl itthon a GSM boltokban sok ezer eladott iPhone töltő mind utángyártott amit vásárolnak/vásároltok.
[ Szerkesztve ]
-
TommyNagz
senior tag
Na jó csak nekem van egy gyári töltőm, ami elszállt, és így a garancia lejárta után hova tudok vele fordulni? Sehova.
encapsulation dot1q
-
Viktojka
tag
Halihó!
Esetleg erre valaki?
-
doddencs
senior tag
én meg azt mondom, szabvány töltőt a népnek.
-
Topikgazda
Tervezek wifis nyomtatót venni. Egy egyszerű HP ink advantage 3515 vagy 3525-öt néztem ki. Van valakinek tapasztalata ilyenekkel? Simán mennek iOS-el, nincs gond? Csak rányomok bármire, iOS-en, majd ki tudom nyomtatni?
[ Szerkesztve ]
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
Ragnar95
félisten
válasz icecave #47862 üzenetére
Nekem HP Ink Advantage 5525 van és tökéletesen megy vele iOS-ről a nyomtatás, így van, csak rányomsz bárminél, hogy nyomtatás és ha egyszer kiválasztottad ott a nyomtatót, akkor onnantól ha azonos wifin van a teló és a nyomtató, alapból az lesz beállítva, hogy arról nyomtasson és már nyomtathatsz is 1 gombnyomással.
Van külön HP app is, abban több dolgot be tudsz állítani nyomtatáshozPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
gyuromoj
veterán
Az amerikai T-Mobile jelezte a dolgozóinak, hogy szeptember 20 és 22 közt azért ne nagyon tervezzenek vakációzni, ugyanis azokban a napokban épp az üzletekben fognak megszakadni a munkától.
forrásPSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
smallmer
őstag
Sziasztok,
még anno kérdeztem, hogy iphone 5-re hol tudnék venni fóliát ami mindenhova jó? legalábbis oldalra kellene ahol van a hangerő meg ilyesmi. csak sajna nem találom amit írtatok. Köszi
-
Viktojka
tag
válasz TommyNagz #47859 üzenetére
Igen, lehet. Miután összekapcsolom őket a FB kontaktokal, ki is kapcsolom, hogy ne jelenítse meg, viszont így már a Cloud névjegynél ott van az adott illető születési dátuma, e-mail címe, FB képe jelenik meg híváskor... (Nyilván csak pár közeli ismerősnél szeretném beállítani de valamiért nem működik megfelelően. )
-
privacy99
senior tag
Szerintem hagyd rá, aztán ha rárobban a töltő vagy pár hónappal később fél órás üzemideje lesz akkor mi csak nevetünk egyet. Alapból nem értem, miért beszélünk úgy a töltőkről, mintha havi 5-6ot kéne belőle venni. Ha már évekre veszek egyet, akkor inkább kiadok egy nagyobb összeget az eredetire. És természetesen nem zug GSM boltokból fogom venni a belvárosban az araboktól.
Na de mindegy is, az ilyen kínai szarokat a 200 ezres telóhoz embereknek érkezik az i5C, így a telón is lehet spórolni.
(#47860) Blaise - Komolyan nem értem az ilyeneket.. Androidhoz valók az ilyenek. Na meg majd az 5C-hez.
[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
válasz vadászcsiga #47836 üzenetére
nagyon is helyes lépés.
-
mondomén
őstag
-
Onderon
senior tag
-
StLui
veterán
válasz privacy99 #47871 üzenetére
Akkor én meg azt nézhetem h..lyének aki 200-att ad egy telefonért? (nem így van) Életben nem adtam annyit érte és nem is fogok, 60-ért a meglévő addig is használt csomagomhoz pont megérte.
Hozzád hasonlókat kijelentők miatt nézik az alma kedvelőket sznoboknak. Erősen személyeskedő amiket itt leírtál hirtelen.(amúgy semmilyen kiegészítőt nem vettünk még a telefonokhoz, egy kihangosítót kivéve)
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
StLui
veterán
válasz joey04 #47876 üzenetére
SZERINTEM: az hogy te mihez mit veszel a te dolgod és elmondhatod a véleményed, és el van fogadva, mindenki teszi ahova gondolja. De nem olyan stílusban ahogy ezt Privacy99 tette, kivéve ha a szám a születési évét jelenti, akkor határeset, elnézhető neki, SZERINTEM.
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
joey04
titán
ott van a neved és az avatarod a komment mellett, nem kell a szerintem. A gondolatmeneted alapján pedig Privacy99 stílusa is el van fogadva. Aki felháborodik azon, hogy életveszélyes cuccokat nem enged használni egy cég, az nem is érdemel mást. részemről ennyi.
80: ok.[ Szerkesztve ]
-
Blaise
veterán
válasz mondomén #47873 üzenetére
Nem szeretnénk részletesen belemenni, de annyira magyar mentalitás ez.
Sose írtam olyat, hogy mindenből a legdrágábbat kell megvenni, sok helyen lehet ésszerűen spórolni, de nehogy már én legyen lehurrogva, hogy igényes tartozékokat veszek az eszközeimhez.
Én is rendeltem kínából tartozékokat, köszönő viszonyban sincsenek az eredetihez képest, nem véletlenül lényegesen olcsóbbak. De amikor meglátok egy iPhone-t vagy iPad-et ilyen utángyártott cuccokkal, akkor ugyanaz jut eszembe, mint amikor valaki össszeszenvedi egy használt pár éves DÍZEL BMW árát, aztán szar, kopott gumikkal használja, ósdi felnivel, üzemanyagot meg 3-4ezer Ft-ért tankol kis részletekben, nehogy a haverok lássák. Tiszta gáz
-
Onderon
senior tag
válasz mondomén #47877 üzenetére
szerinted. szerintem meg az. innentől lehet küzdeni mindenkinek a maga igazárért. baromság.
én nem tudok sokat, csak annyit, hogy ameddig itt sokan panaszkodnak az $1-os tok megkarcolta, lepattintotta, letörte stb. a telefon valamelyik részét, addig én az iphone 3gs/4/5 telefonjaimra megvettem a világ legegyszerűbb tokját (összetolható incase, 9ezer ft, semmi nem jár hozzá), félévente egyszer tán leveszem, leporolom a telót, tok vissza és évekkel később is hibátlan állapotban, mintha gyári lenne adom el. haverjaim is vesznek mindenféle egzotikus szarokat, kihajtható lábas tok, mert akkor kényelmes filmet nézni rajta. filmet nézni rajta. kényelmes. aha, ok. aztán panaszkodnak hogy lifeg, kattog, összekarcol, bemegy a kosz.
iphone 4-en használtam anno 500ft-os fóliát, nem volt rossz, csak 3 havonta cserélgetni kellett, mert megkarcolódott és elkezdett leválni róla egy réteg (szabályosan foltokban hiányzott részeken és karcolta az ujjam). ez a mostani fóliám már a 3ik telefonon van rajta és lassan egy éve használom, semmi baja. igaz, 3500ft volt.
félted a telefonod? akkor vegyél rá egy normális, nem mozgó alkatrészes, körbe mindenhol védő sima egyszerű tokot és egy drágább fóliát, 2 évig hozzá sem kell nyúlnod. nem félted? akkor meg ne vegyél rá semmit és viseld el, hogy kopik.
ennyi.
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Blaise #47881 üzenetére
"Én is rendeltem Kínából tartozékokat, köszönő viszonyban sincsenek az eredetihez képest, nem véletlenül lényegesen olcsóbbak."
Pl ebayen tudsz venni egy halom eredeti dolgot sokkal kedvezőbb áron mint amennyiért itthon adják ugyan azt. Töltőnél meg már mint említettem utángyártott és utángyártott között is van különbség és ha normális helyről veszed kb ugyan annyi a rizikó hogy tönkre megy mint az eredeti, csak ugye megnyugszik néhány ember mert abban a hitben van ha eredetit vesz annak nem lehet semmi baja, de ez egy nagy hülyeség mivel ha így lenne nem hallanák pl itt is hogy az eredeti töltőm is elfüstölt...
Parasite: Érdekes 500 Ft-os fólia lehetett ha levált róla valamilyen réteg, nekem volt már sok fajta fóliám de mindegyiken 1 réteg volt felhelyezés után. Az meg hogy a fólia valakinek megkarcolja az ujját ilyet se hallottam még...
[ Szerkesztve ]
-
baro130
tag
Sziasztok! A 4S-em huncutkodik. Még délelőtt megjelent a kijelzőn egy keskeny függőleges (kijelző aljától a tetejéig futó) pixelcsík az egyik képernyő feloldás után. Azóta nem hajlandó levakarodni. Volt már valakinek hasonló problémája? Ez klasszikus pixelhiba, amit garanciában ügyeznek, ugye? Amúgy refurb a cucc, mert már volt részem gariztatásban korábban más okból. Csak elvileg erre is kaptam még 1 évet...
-
mondomén
őstag
válasz Blaise #47881 üzenetére
500 forintos helyett az eredeti smart covert ajánlottad, az meg 10 ezer forint. Akkor most mi van? Csak arra tudok válaszolni amit leírsz... Én összeszenvedtem egy iphone árát és nincs pénzem drága tokra. Tiszta gáz.
@Parasite
Olcsó kiegészítők között nagy a minőségbeli szórás. Keresgélni kell, tapasztalatokat olvasgatni fórumokon és meg lesz az a forrás ahonnan olcsón lehet korrekt árut rendelni. Mivel nem csak a drága jó minőségű, meg az olcsó szar minőségű van jelen a piacon. Akkor most ez szarrágás?[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz baro130 #47884 üzenetére
Ha szolgáltatónál lett cserélve a teló, akkor valóban újraindult a gari.
Én egy restore-t megejtenék gariztatás előtt már csak azért is, hogy a személyes adataimat ne lássák a szervizben és ha utána is megmarad a probléma, akkor hardveres gond lesz és irány a szerviz.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Onderon
senior tag
válasz B-L-A-C-K #47883 üzenetére
jajj hát az mindjárt gondoltam, hogy NEKED volt már sok fóliád és TE aztán szakértő vagy a témában.
akkor tudod mit! egy réteg volt, az is lejött! az meg hogy te mit hallasz barátom, pont lófaszt nem érdekel.
lehetne, hogy tartsuk az általad oly' sokszor emlegetett moderátori kérést és ne szóljunk egymáshoz?mondomén: na látod, nekem ez nem megy. a keresgélés. ameddig mások elkeresgélnek 1000 ft-okat én nem keresgélek semmit csak megveszem amiről azt írják mások is, hogy jó és kész. vagy ne adj isten magamtól is látom, hogy minőségi darab.
[ Szerkesztve ]
-
madgie
titán
Mint az ovi...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Onderon #47888 üzenetére
Én normálisan írtam neked, mert tényleg nem hallottam még olyanról hogy megkarcolta valakinek az ujját egy fólia amiről lejött egy réteg...De úgy látom újra beindult a hiszti gépezet és a vergődésed, inkább vedd úgy nem is írtam semmit, nincs kedvem az újabb kirohanásodhoz ha normálisan nem tudsz válaszolni...
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz madgie #47889 üzenetére
Valóban, ráadásul megint olyan témán rugóznak egyesek, ami már előjött nem egyszer és máskor se sikerült megállapodásra jutni, szóval semmi értelme az egész vitának...
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Tibee86
nagyúr
Reggel óta 50 hsz, csak nem értem, hogy 95%-uk mit keres a szakmai topikban?...
Hogy az enyém ne csak off legyen, beta 6 alatt fb messenger kinek hogy üzemel?? Hol jelez hogy írtak, hol nem, nagyjából semmit nem ér jelenleg... Másnál is ilyen jól működik bétával?
[ Szerkesztve ]
-
TommyNagz
senior tag
Oké, oké, megyek, veszek egy gyári töltőt. Vagy becseréltetem az utángyártottat. Meg fóliát. Sokat. Drágát.
[ Szerkesztve ]
encapsulation dot1q
-
M@te
senior tag
válasz Tibee86 #47893 üzenetére
nekem hibátlan, jelez ahogy kell. annyi különbséggel hogy kicsit gyorsult
ami még mindig bosszant benne hogy hiába zárom be és szedem ki a multitaskból akkor is online maradok a cseten. tök random hogy mikor rak offline-ra
[ Szerkesztve ]
így van berendezve a Világ..Minden energia a Nagy Mágnes szeszélyei szerint működik. | Regisztrált 2004-06-23 13:35 :)
-
Tibee86
nagyúr
iOS6 alatt szinte hibátlan volt, lehet vissza is kéne tenni.
Online-offline dolog nálam jó, az kéne csak, hogy mindig bejelentkezve mutasson.
-
w.miki
veterán
IPhone 4 esetén, ha nem érzékel jól a feloldó csúszka, akkor mi lehet a baj?
Feloldás, vagy kikapcsolás esetén a balról-jobbra húzást nem érzékeli/vagy csak alig (picit elmoccan)/vagy... néha (ritkán) jól...
Fel-le húzgálásokat, illetve a jobbra-balrát, érintést, a képernyő más területén (középen, a menüben, telefonnál) mindenhol jól érzékeli...Szerintetek mi lehet a gond?
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest