-
IT café
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
hardy555
tag
Akkor egy mastercard oszt annyi ?
★ Work Hard Play Hard ★
-
Chosen
addikt
válasz Kicsirics77 #46553 üzenetére
A "Jelzés (Alapértelmezett)" van beállítva.
-
Xmodule
őstag
ébresztönél, be lehet valahogy állitani a hangéröt meg azt hogy ne rezegjen? vagy ehhez kulön programot kell letölteni és ha igen akkor melyiket érdemes, ami ébreszt is rendesen és nem is szivja az aksit. az sem lenne hátrány ha be lehetne állitani hétfötöl péntekig ébresszen. szoval ne naponta keljen. köszi
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
Chosen
addikt
válasz Kicsirics77 #46555 üzenetére
-
Xmodule
őstag
válasz csacsi67 #46560 üzenetére
Eskü nem látom hol lehetne hangeröt állitani, vagy a rezgést kikapcsolni ébresztéskor. Lehet rossz helyen keresem?Clock->Alarm
Tibee86 Akkor ezért nem találtam én sem. Esetleg valami tipp egy jó appra?
[ Szerkesztve ]
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
Zolom89
senior tag
iPhone 5-ön kb. mennyi a max le és fel töltési sebesség 3G-s hálozaton. Vodánál nincs LTE... azért érdekelne. Kicsit keveslem az 5mbites letöltést, mikor maxon van a hálózat és nagy városban lakom.
“LG C2 + Samsung Q990B” Asus Rog Strix G17
-
csacsi67
addikt
Uj Telekom alaklmazást néztétek a storba nem rossz.
-
csacsi67
addikt
válasz vadászcsiga #46570 üzenetére
Kösz
-
Criton
veterán
Én is köszönöm
-
Zsolaf
addikt
Meglesem én is... kösz
-
Ragnar95
félisten
válasz Kicsirics77 #46565 üzenetére
Márpedig nekem 4S-en sikerült 9,4megás feltöltést is elérnem, úgyhogy nem hiszem,h 5-ön 5mega lenne a max 3G-n.... Valószínűleg le van terhelve a hálózat, tök mindegy, hogy mennyire vagy közel az állomáshoz, ha egyszerre többen használják az adott állomást...
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Criton
veterán
válasz vadászcsiga #46578 üzenetére
akkor ezek szerint ez megint egy olyan alkalmazás, ami szépnek szép de semmire sem jó
-
SunBreeze
aktív tag
válasz hardy555 #46552 üzenetére
ahogy a többiek is mondtak, igenyleskor feltetlen mondd meg az ugyintezonek hogy mit szeretnel vele.
mig minden dombornyomott kartyaval tudsz fizetni neten, addig nem minden sima (nem dombornyomott) kartyaval lehet. Ezt bankja valogatja, hogy a sima kartyajajnal engedelyezi e a netes fizetest.
a cib-nel anno 800 ft-ert lehetett egy netes kartyat igenyelni, amit csak netes fizeteshez lehet hasznalni.
amugy az otp-t nem nagyon ajanlom...a bilateriális árfolyamokból álló úgynevezett múltilateriális paritásrács...
-
naksys
senior tag
Melyik alkalmazással tudok hívásidőt mérni, naplózni? Olyasmit keresek mint androidon a Call meter.
-
bigdady
nagyúr
Nekem ez a voda 3G sebessegem i5-ön:
Bankkártya: regisztrációnál kiírja az Apple milyen fajta kártyákat fogad el. Azok közül szinte bármelyik jó. Dombor is meg sima is. Maestro ne legyen mert asszem azzal neten nem lehet vásárolni.
[ Szerkesztve ]
-
D!esel
csendes tag
Sziasztok!
iPhone 4S shsh visszatöltésbe kérnék segítséget.
most jelenleg 6,1,3 van rajta, shsh mentésem van, 5.1.1-re , 6.1 , 6.1.1 -re.
6.1 et szeretném visszatenni ha lehetséges.
előre is köszönöm a segítséget!
[ Szerkesztve ]
-
Zsolaf
addikt
Sziasztok!
A gondom a következő, tettem ma egy mp3-as albumot fel a telefonra, de ki van szürkülve az összes szám és nem is játsza le a telefon, pár napja tettem fel egy másikat az megy rendesen és feketék is a számok a listában, vissza olvastam volt valakinek ilyen gondja, de nem látom mi a megoldás 4S 6.1.3
kösz
-
Octopus21
aktív tag
Sziasztok!
Nagyon lassúnak tűnik a 3GS-em, főleg az alkalmazások indításában, meg bármit csinálok az alkalmazásokban az lassú. 6.1.3 szoftver van rajta és nem jailbreakelt, t-mobilos telefon.
Meg lehet valahogy gyorsítani vagy downgradelni?
-
-Ben-
veterán
válasz Octopus21 #46588 üzenetére
Ha nincs SHSH-d, akkor nemigazán fogod downgradelni. Viszont egy restore mehet, hátha jobb lesz, viszont tény, hogy a 3GS már ősrégi cucc... ne várj tőle csodát, főleg ne iOS6 -tal
@walakii: nem tűnik normális dolognak, nekem még iOS 7 alatt sem művel ilyet... Ha gyakran csinálja és szervizes előtt is tudod ezt reprodukálni, akkor érdemes elvinni cserére...
[ Szerkesztve ]
-
walakii
tag
Sziasztok!
i5-m van 6.1.4-es iOS-el telepítve, és nagyon furcsa dolgokat csinál. Azt szokta, hogy nem lehet feloldani a telefont, hiába nyomom a home vagy a feloldó gombot, nem reagál. Nyomkodhatom a hangerő gombot, a rezgéskapcsolót, meg össze vissza minden gombot, van hogy néha felvillan a kijelző és utána működik rendesen. A home+power 10 másodpercig mindig megoldja, de kicsit idegesítő. Ezt csak tegnap legalább 7x játszotta el. Ez közismert probléma, másnak is létezik ilyen, vagy csak engem tisztelt meg az Apple vele?"Az interneten található idézetekkel az a baj, hogy nem tudhatjuk kitől származnak" - József Attila
-
D!esel
csendes tag
semmilyen formában nem lehet? semmi megoldás nem lehetséges?
-
D!esel
csendes tag
rendben. köszönöm a segitséget.
[ Szerkesztve ]
-
D!esel
csendes tag
észre vettem, bocsi köszi mindent!
további szép napot!
-
snooze
veterán
GO Gunners!!!
-
-
Papa-Georgo
senior tag
A kérdésem a következő lenne:
Most térek át 3GS-ről 4S-re és szeretném minden adatomat átrakni. A 3GS JB-t, de a 4S-n ez már nem szükséges. iCloud be van kapcsolva. Ha a 4S-t lepucolom és azt mondom neki, hogy iCloudból pakoljon vissza mindent akkor elvileg visszapakol minden adatot, ugye?Gondolok itt kontakt, naptár, sms, email, képek, stb.
''Aki hisz abban, hogy a biztonsági termékek képesek önmagukban valódi biztonságot nyújtani, az megelégszik a biztonság illúziójával.''
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest