Új hozzászólás Aktív témák

  • angelus8925

    tag

    válasz Rhino82 #293150 üzenetére

    Mi sokféle telefont használtunk az egész csaladban eddig. Mindenkiét nekem kellett beállítgatnom, takarítgatnom. Nokia féle Symbian; Android: Nokia, Sony, Pixel, Samsung, Huawei, XIAOMI után a Samsung lett a befutó, elsősorban a kamera és a One UI miatt.

    Úgy éreztük, hogy ez most így jó lesz. Voltak készülék váltások. Aztán megérkezett a családba egy iPhone. Ahhoz azóta nem kellett nyúlnom, hogy először beállítottam, pedig fiatal kezében van, aki azért nyüstöli (persze lehet, hogy csak szerencséje van).

    Viszont az általa készített képek és videók minősége, az alkalmazások milyensége miatt (stabilabb rajta minden, amit Android-on mi is használunk, és még több funkciója is van, alapból), elkezdtük összehasonlítani, neten utánajárni, így arra jutottunk, hogy az egész család átáll Android-ról iOS-re.

    Szóval szerintem iPhone. Asszonyka már nyüstöli a törött Samsung Note 8 helyett a 14 pro max-ot.

    Amúgy nagyon vigyázunk a készülékekre, így sokáig vannak nálunk, szóval zavaró, hogy Android-on mennyire nem jönnek a frissítések vagy hogy azok mennyire megmekkentik a rendszert vagy az akksi üzemidőt.

    Majd írj mire jutottál vagy ha lenne konkrét kérdésed, nekem Note 10 plus-om van, azzal össze tudom hasonlítani.

Új hozzászólás Aktív témák