- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- MinDig TV
- Milyen NAS-t vegyek?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- ASUS routerek
- AliExpress tapasztalatok
- F-Secure termékek
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
-
IT café
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
válasz IntelKiller7 #270553 üzenetére
13 Pro kék is már ilyen volt, mint a 14
-
joey04
titán
válasz IntelKiller7 #270553 üzenetére
-
spider80
őstag
válasz Tewe013 #270527 üzenetére
Nem került egy árba, csak félrevezető a főoldal. Az i13 mini került egy árba a sima 12-vel. A sima 13 drágább.
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
Atikusz
senior tag
A MediaMarkt ma felnyomta az iPhone 13 Pro 256 GB árát 450 ezerről 500-ra.
-
Ery
tag
Sziasztok,
szeretnék visszatérni az Iphone használók körébe, viszont az eSIM használata nem teljesen tiszta számomra. Jelenleg 2 SIM-kártyát használok, egy Vodafone és egy Telekom. Mind a két számra és elérhetőségre szükségem van a továbbiakban is. Nyilván az Iphone 14-es szériával kapcsolatban még nincs tapasztalat, de jelenleg futó szériáknál hogy lehet ezt megvalósítani? Szolgáltatónál kell jelezni ezt az igényt? Minden szolgáltatóval elérhető? Vannak hátulütői mondjuk egy normál android alapú fizikailag dual-simes telefonhoz képest?
köszi
-
veterán
Milyen jó hogy fotózás közben melegszik a 13... majd mikor mész ügyet intézni és 18 fokban vársz pár órát, jól fog még ez jönni.
-
lsebestyen
addikt
Szia,
Én a 11 proban egy fizikai és egy esimet használok, ugyanúgy működik, mint egy androidos fizikai dual simes telefonban. Azt, hogy a szolgáltatóknál elérhető-e nem tudom (weboldalon biztosan elérhető az infó, lehet csomagfüggő stb.), de azt nyilván jelezned kell, hogy esimként szeretnéd használni. A másik (fizikai sim) kártyát nem érinti a dolog.
-
Tewe013
őstag
válasz syIex #270565 üzenetére
Pro Motion ugyanúgy maradt 120Hz az, h 1 Hz-re is le tud menni sok vizet nem zavar átlag használat közben. aod-ot androidon sem használtam, de biztos van akinek ez nagy duranás, dynamic islandnál tök jók az eyecandy animációk, de nem látom ebben a világmegváltást, igazából ilyen animációkat a notchos is simán tudtak volna csinálni, csak akkor mivel adnák el a 14 Pro-t, na a kamerára kíváncsi leszek, h mit alkot a 13 Pro-hoz képest.
-
SpongyaBob
veterán
Mind a két általad használt szolgáltatónál van e-sim. Valamelyiket átváltod e-sim-re pl. Telekom, a Vodafone-t pedig fizikaiként használod tovább, de lehet ez akár fordítva is.
Bemész a kiválasztott szolgáltatóhoz csak ennyi a teendőd.[ Szerkesztve ]
i11 White 64GB, AirPods 2, Lumix GX7
-
vick33
tag
Sziasztok,
Lejárt a hűségem a telekomnál, jól megvártam a tegnapi eseményt, mert vacilláltam hogy egy s22+ vagy egy 14Pro. Aztán hirtelen felocsúdva vettem inkább egy 13pro-t. Első iphone-om úgyhogy még kicsit izgulok, hogy milyen lesz és beválik-e 2008-as HTC Dream-mel kezdtem az androidos pályafutásom.
Elvileg a napokban kapom a készüléket. Szándékomban áll vigyázni rá, de van egy 3 éves kölök:-) Vennék tokot és üveget, valamint kötöttem ott rá egy biztosítást is. Van ajánlott biztosító, mert a telekom nem a legolcsóbban adta? A gyári szilikon tokok jók? Ha igen hol érdemes beszerezni, mert egy csomó helyen azt láttam, hogy kommentbe írták, hogy nem eredeti a tok hiába úgy volt hirdetve? Van valami tanács az első iphonehoz? -
360xbox360
tag
Sziasztok,
Melyiket érdemesebb venni szerintetek 14 vagy 13 pro? 13 pronak kijelzője ami jobb, meg minimális akksi időben, de kamerában pl a 14.
-
veterán
válasz Tewe013 #270571 üzenetére
Sok vizet nem zavar, csak takarékosabb lesz szóval jogos.
AOD felhasználó függő. Nekem nem hiányzott viszont mióta Foldot használok azóta igen is hiányzik, ha éppen nincs kéznél az csak az iPhone. Eyecandy animációknak az animojikat nevezném nem azt, hogy átdolgozott hasznos területet fog kihasználni a telefon.
De persze nem mindenki látja ugyan úgy a dolgokat és ez nem is baj.The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
nagyúr
A 13Pro tud 2 e-simet kezelni? Megy az agyalás, hogy mi legyen a céges Yettel kártyával, amit gyakran dobál a rendszer, vajon ha az is e-sim lenne, mint a Telekom, vajon megjavulna-e a probléma...
[ Szerkesztve ]
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
vick33
tag
válasz 360xbox360 #270575 üzenetére
Még tesztek nincsenek, de a 14-nek ugyanaz a fő szenzora mint a 13-pro nak, de a széles gyengébb, telefoto lencse és lidar meg nincs, szoftverben nem támogatja a proraw-t és a prores-t, makrót, éjszakai portrét, de van akció mód videoban meg photonic engine:-) Szerintem a 13pro a sima 14 nél jobb marad fotózásban.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
Simulacrum
senior tag
válasz Sys85 #270523 üzenetére
Köszönöm a választ és a többieknek is. Már csak annyi maradt, hogy hogyan tudom kideríteni, hogy az adott eladó hivatalos Apple partner-e?
Bár valószínűleg, amiket felsoroltál azok közül tudok majd választani, de pl. erről a notebook.hu-ról az árukeresőn nem csak jó vélemények vannak. -
álmodom?
kezdő
Sziasztok!
Csak Apple Music zenehallgatásra melyik iPhone-t érdemes megvenni használtan, hogy kb 3-4 évig működőn? (Kis fiamnak lenne kizárólag csak zene hallgatásra. Meguntam, hogy állandóan az enyémen lóg )
-
Ma ismét csatlakoztam az iPhone táborba egy szép állapotú XS készülékkel.
Mivel Androidról jövök, a Google Contacts-ban ott van rengeteg kapcsolat és telefonszám.
A Beállítások/Kontaktok alatt felvettem a megfelelő Google fiókot és ott aktiváltam a Kontaktok és Naptárak gombokat.
Meg is jelent a Tárcsázóban a Kontakt lapon sok-sok Kontakt. Bizonyosak meg nem és képtelen vagyok rájönni, miért nem.
Ha bármelyik megjelenő bejegyzést a Google Kontakt weboldalon módosítok, szépen megjelenik a módosítás a telón (ez oda/vissza is működik).
Mi lehet a gond, ami miatt nem jelennek meg itt egyes tételek?
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz szabogabor10 #270580 üzenetére
Tapasztalsz bármilyen térerő anomáliát, hogy nem tudnak hívni yettelen, vagy kicsöng de aztán megszakad, stb?
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
feddel
senior tag
válasz álmodom? #270582 üzenetére
Nekem is csak Apple Musicra kellett egy teló, ami biztosítja a forrást a kis hordozható fejhallgató erősítőre /DAC-ra, hogy a lossless zenét élvezni tudjam, és ne a fő telóm akkuját egye. Erre megfelelő lett a fiók mélyén talált androidos akármi(valami honor vagymi van ráírva), amire az Apple Music alkalmazást letöltöttem, beléptem, és kész
-
Hawk02
aktív tag
válasz Simulacrum #270581 üzenetére
Én hivatalos forgalmazónál szoktam készüléket venni és én úgy döntök közöttük,hogy van-e üzletük,ahol lakom.Bármi gond lenne vele,akkor könnyebben vihető vissza.Bár az utóbbi időben a szervizfutár szolgáltatás is elindult egy-kettő forgalmazónál.
-
veterán
válasz Simulacrum #270581 üzenetére
Gari szempontjából nem a hivatalos eladó megbízhatósága a lényeg,ők csak forgalmazzák és eladják neked.
Ha hivatalos helyről veszed,akkor 2.-3. év garid pont ugyanolyan apple gari lesz mint az első év.
Garival nem a bolthoz kell fordulni,hanem a hivatalos szervizpartnerekhez (istyle,icentre).Mehetsz boltba is,de egy plusz kör és plusz idő,ők is ugyanoda fogják küldeni,rosszabb esetben a TMX-hez.
Szóval hivatalos apple partnerek:
MM,Euronics,Szolgáltatók,Istyle,Icentre,notebook.hu,emag (nagyon fontos hogy az emag forgalmazza,ne valamelyik piactéri eladó),iJoe. -
Parson
addikt
No a tegnapi sokkolás után berendelve az SE 2022 1-1 példányban az ösöknek, magamnak meg sem az SE 2022, sem az i13 mini nem kell egyelöre, marad az i8, hátha tavasszal, vagy 2024 tavaszán viritanak egy új SE-t már TouchID helyett FaceID-s ház design-nal... egyszerüen értelmetlen kapkodva pénzt ölni ebbe, ha az ember tényleg csak alap dolgokra használja a telót... ... fö, hogy évekig stabilan müködö rendszer fut, és soha nem fáj az ember feje egy szimpla eszköz miatt...
[ Szerkesztve ]
───────────── P r o / E N G I N E E R ─────────────
-
feddel
senior tag
Nem minden nap használom (mert ha iMac előtt ülök akkor arról megy), de eddig nem volt vele problémám. Ez a megoldás akkor a legjobb, ha eleve hányódik egy készülék otthon, mint nekem, örültem hogy ingyen megoldottam a problémát. Így melóban, utazás közben tudom használni, és nem az i11 akkuját gyötröm. A többször hallgatott albumokat rá is töltöttem, egyéb esetben adok neki netet, és streameli.
-
Imi1981
veterán
Azt ki lehet kapcsolni, hogy app Store-ból telepítéskor ne kelljen kétszer megnyomni a kikapcsoló gombot ?
-
Imi1981
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest