- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- MinDig TV
- Milyen NAS-t vegyek?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- ASUS routerek
- AliExpress tapasztalatok
- F-Secure termékek
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
-
IT café
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
atees
őstag
Szerintetek a watch ultra mikortól lesz rendelhető a telekomnál, ha egyáltalán lehet majd rendelni ?
Aláírás (nem kötelező megadni) :)
-
Gáben81
senior tag
válasz szabonagyur #270850 üzenetére
Én meg inkább a sorrendre tippelnék… Most olvastam, hogy ha valamelyikből nincsen, attól még meglehet beszélni egy másikat a készlet függvényében.
Most ez nem tudom miért neked ment, icecave-nek szántam, bocsi .
[ Szerkesztve ]
-
Rebelf
aktív tag
Szerintetek mennyi kedvezmény lesz kártyás sim kártyával yettelnél, a 14 pro max 128 gb-ra? jelenleg -31.000ft kinálnak a 13 pro max-ra.
-
jirason
újonc
sziasztok iPhone 11 Pro Max-ot lehet valahol újat venni? én csak olyat találtam ami használt
-
Mr.Wiking
tag
Soha nem volt meg Apple Watchom, van 40mm es 44mm. Melyiket érdemes venni? Hogy működik a csatja? Online rendelném, nem tudom felpróbálni előtte. Nektek milyen van? Nem igazán van vastag csuklóm, 160mm körül, a nagyobbat venném, de félek, hogy nagy lenne.
-
Gaben92
őstag
válasz Mr.Wiking #270857 üzenetére
Nekem 44mm-es S6 van és olyan 165 a csuklóm ott ahol az órát hordom. Felpróbáltam egyszer párom 40mm-es S6-ját és nevetségesen kicsinek néz ki az én csuklómon. Helyedben tuti a nagyobbat venném.
A csat alatt mit értesz pontosan? Csak mert több fajta szíj van, én a tépőzáras sport loop-ot preferálom, de van ami patentos, van ami "klasszik" van ami csak belebújós. Én egyedül a gyári patentos gumi szíjat nem kedvelem de ha Apple-től rendeled akkor olyannal kéred amilyennel akarod.
[ Szerkesztve ]
If it ain't a Rotor, it ain't a motor.
-
veterán
válasz Mr.Wiking #270857 üzenetére
Férfi csuklóra csak 44/45mm!
Az én csuklóm cirka 195mm,a 45mm-es is majdnem hogy lehetett volna nagyobb is az én csuklómra,nem hiszem hogy nagy lesz a tiédre.
A 40mm-es nagyon kicsi,az tényleg női csuklóra való.
Amúgy nincs a közeledben MM/Euronics ahol felpróbálnád?Amúgy én jobban szerettem az AW-t a tépőzáras pánttal.
Rugalmas,kényelmes,nem izzadsz be alá úgy.Ajánlom akár az olcsóbb verziókat is,a gyári annyit nem ér amennyit kérnek érte.
A másik nagy kedvenc kényelem és dizájn szempontjából,az. A Spigen Lite Fit körpánt.Marha kényelmes és szerintem mutatós is (főleg sötétkékben). -
Mr.Wiking
tag
Köszi szépen mindenkinek! Akkor a 44mm lesz.
-
H0r1
tag
Sziasztok!
Ausztriában 1299 euro a 14 pro, itthon 570K (HUF). Forintban átszámolva 400-as euróval 520, tehát kb 50 ezer a különbség. Ki mit tenne. A dilemma tárgya az, hogy itthon már 3 év garija lenne és az apple ezeket jól kezeli, ausztriában pedig 2 év, szóval 50K ért + 1 év gari.
Arról, hogy bárki szabadon megveheti e kint, gondolom nincs korlátozás, de mivel van kapcsolatom az országgal és járok is oda, egy esetleges kötelező helyszíni ügyintézés sem okozna problémát
ötletek?
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
-
Rebelf
aktív tag
válasz Ron Swanson #270869 üzenetére
Arról van hivatalos információ hogy a 14 sorozat is független lesz?
-
félisten
-
Rebelf
aktív tag
válasz szabonagyur #270871 üzenetére
Közben függetlenek? Ez miért jó nekik? Nehogy más szolgáltató kártyájával használják?
-
HARDVERAPRÓD
válasz szabonagyur #270871 üzenetére
De mivel hivatalosan a yettel támogatja/engedi az esim-et, így akkor elvesz egy tulajdonságot (Két SIM (nano-SIM és eSIM)) lehetőséget.
-
Mr.Grincs
veterán
Én Magyarországon vettem múlt évben az iPhone 11-esemet direkt a 3 év gari miatt az iStyle-ban. Majd most a Telekomnál a iPhone 13-at szintén a gari miatt. Máltán élek itt 1 év garit adnak az Apple termékekre. Én Magyarországon venném meg a plusz gari miatt....De ez én vagyok...
[ Szerkesztve ]
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
válasz MasterMark #270877 üzenetére
Köszi, megkerestem...
Így akkor maradunk a használható Androidos alkalmazásnál.
-
Clemi
veterán
Sziasztok. Csak tapasztalati tanácsot szeretnék kérni. Létezik-e olyan emberi áron kapható 3 in 1 dokkoló, ami megbízhatóan tőlti az apple cuccokat (Watch S7, Iphone 13 és Airpods Pro). Például mint ez [link]
A mostani állványom remekül működik (bár az airpods töltő nem túl jó) de abba bele kellett fűzni a gyári óratöltőt és magán az állványon volt egy aljzat az óratöltő kábelének, így mindössze egy USB-C kábel ment le az asztalomról a konnektorig (az óratöltő kábele tudjuk, hogy pont rövid sajnos), és ha elutaztunk mindíg ki kellett fűzni.
Gondoltam beújítok egy olyat, aminek saját óratöltő feje van a gyári kábel meg mehet az uti csomagba. Na de van olyan gyártmány az extrém drága apple-nál kaphatókon kívül amire érdemes beruházni, mondjuk úgy 20e Ft-os plafonnal? -
Noxy
veterán
válasz Clemi #270881 üzenetére
Amit linkeltél nincs 10e ft.
Én ápr..-ban vettem ezt: [link] Tökéletesen működik.
Futár hozta, nem a posta. Kb 2-3 hét Az ár nettó annyi, ami az oldalon van. No vám + áfa[ Szerkesztve ]
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
kchris78
veterán
válasz mr.tamasbiro #270878 üzenetére
én is ezen a véleményen vagyok ha megveszem és még valamivel több mint másfél évesen eladom még akkor is van rá gari hogy ha átadás-átvétel után történne bármi akkor még van rá gari...
-
H0r1
tag
Sziasztok!
Gyakorlati tapasztalat érdekelne. Van egy 6S-em aminek az akkuja mar boven 70% alatti es olyan lassu hogy eszmeletlen. Carplay navigaciora meg alkalmas de barmi mas botrany. Az a kerdesem, hogy szerinteetek ha valahol kicsereltetem az akkut egy ujra, akkor a teljesitmeny az vajon helyreall? 3 evvel ezelottig hasznaltam, es akkor nem volt ra panasz, teljesen elheto telefon volt, csak azota kicsit elhasznalodott.
Lutrira pedig nem cserelnek akkut, viszont eddigi tudasom szerint eros az osszefugges az akku allapota es a teljesitmeny kozott
Koszi!
-
veterán
-
atala
addikt
Sziasztok!
Tudok olyan ingyenes, vagy valami egyszeri összegért megvásárolható appot, ami monitorozza az alvásomat a mikrofon segítségével? Pl mennyire forgolódok, vannak-e légézés kihagyások...stb.
Vagy ezek nem pontosak, jobb erre egy apple watch? -
Dronte
aktív tag
Sziasztok, ezer éve nem vettem telót, a szolgáltatófüggés iPhone esetében feloldható?
-
félisten
-
Rebelf
aktív tag
a 13 pro max mennyivel lehet tölteni maximum?(mennyi a max felvétele?)
-
Topikgazda
válasz Rebelf #270895 üzenetére
Volt róla pár teszta yt-on, max. 27W-ot tud/enged az elektronika felvenni.
Bár érdekes a szórás, itt alig van különbség: [link]
Itt meg a töltés elején azért látszik az előnye a nagyobb felvételnek: [link]
[ Szerkesztve ]
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest