-
IT café
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
vick33
tag
Sziasztok,
Lejárt a hűségem a telekomnál, jól megvártam a tegnapi eseményt, mert vacilláltam hogy egy s22+ vagy egy 14Pro. Aztán hirtelen felocsúdva vettem inkább egy 13pro-t. Első iphone-om úgyhogy még kicsit izgulok, hogy milyen lesz és beválik-e 2008-as HTC Dream-mel kezdtem az androidos pályafutásom.
Elvileg a napokban kapom a készüléket. Szándékomban áll vigyázni rá, de van egy 3 éves kölök:-) Vennék tokot és üveget, valamint kötöttem ott rá egy biztosítást is. Van ajánlott biztosító, mert a telekom nem a legolcsóbban adta? A gyári szilikon tokok jók? Ha igen hol érdemes beszerezni, mert egy csomó helyen azt láttam, hogy kommentbe írták, hogy nem eredeti a tok hiába úgy volt hirdetve? Van valami tanács az első iphonehoz? -
vick33
tag
válasz 360xbox360 #270575 üzenetére
Még tesztek nincsenek, de a 14-nek ugyanaz a fő szenzora mint a 13-pro nak, de a széles gyengébb, telefoto lencse és lidar meg nincs, szoftverben nem támogatja a proraw-t és a prores-t, makrót, éjszakai portrét, de van akció mód videoban meg photonic engine:-) Szerintem a 13pro a sima 14 nél jobb marad fotózásban.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Futás, futópályák
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest