- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- MinDig TV
- Milyen NAS-t vegyek?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- ASUS routerek
- AliExpress tapasztalatok
- F-Secure termékek
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
-
IT café
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
dud998
őstag
válasz ivana #269696 üzenetére
Itt sajnos nem ez a probléma. Most kicseréltettem a SIM kártyát aztán figyelem. Ha így sem akkor sajnos telefon probléma lesz.
[ Szerkesztve ]
“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
EasyLife
aktív tag
Sziasztok!
Unokahúgom pasijának ellopták tegnap az Iphone 13 pro max-át cipruson. Jelkód 4db 0-volt így ki is kapcsolták a lokátort. imei-t nem tudják, mert nem tudnak belépni az apple oldalán a kétlépcsős hitelesítés miatt, amit a telóra küld...(nem volt korábban iphoneja szóval más eszközről se tud belépni) mit tudnak csinálni? rendőrségre szeretnének menni feljelentést tenni. -
Prowler
senior tag
-
HoldfenyLuna
aktív tag
Sziasztok! Nemrég megint megesett, hogy nem ment a monilnetem (Telekom, nem esim), és nem tudtam BKK jegyet venni, pedig most 10 perc sétára voltam otthonról, a nyomi automata meg nem működött, tehát nem lehet az sem, hogy wifi-t érzékel. Kikapcsolás és bekapcsolás (a készüléké, nem a vezérlőpultban a mobilneté) után működik. Wi-fi asszisztens aktív. Mi lehet még a gond? SIM kártya? Váltsák eSIM-re? Baja lenne, hogy angol nyelven használom?
A mobiladatban minden alkalmazás engedélyezett… Esetleg az adatvédelem alatt a device management bekapcsoljam. Esetleg részekkel a hálózati beállításokat? Köszönöm. -
veterán
válasz HoldfenyLuna #269706 üzenetére
Mikori a sim?
Elsőként azzal próbálkoznék (esetleg esim),egy cserével nincs vesztenivalód.
Ha az sem segít,akkor lehet tovább gondolkodni. -
merqree
őstag
válasz Sungoo #269711 üzenetére
Igy kezdődik az eredeti hozzászólás:
"Unokahúgom pasijának ellopták tegnap az Iphone 13 pro max-át cipruson...."
[ Szerkesztve ]
-
ittakary
nagyúr
válasz EasyLife #269702 üzenetére
az a része szürke számomra, hogy hiába tudják a 0000 jelkódot, nálam azApple ID / Find my / Find My iPhone kikapcsolásánál egyből JELSZÓT kér !NEM jelkódot!
aztap!csa rájöttem.... az elmentett jelszavaknál már csak jelkódot kér, ott meg szerintem mindenkinek el van mentve az appleid és hozzá a jelszó ... -
Gicz
addikt
válasz volvoguy #269688 üzenetére
Merítsd le teljesen és hagyd feltöltődni teljesen, hogy rendesen megmérje mennyit tud az akksi. Én a 13 Pro Maxot töltöm mindehogy, asztalon QI töltővel, 30W-os adapterrel usbC kábellel, autóban wireless, sose nézem hány százaléknál teszem rá meg húzom le. Októberben vettem, 186 ciklus van azóta benne és 99%-os-ra váltott talán 1-2 hete. A teló van érted, nem fordítva. Nem azért nem fogják megvenni mert 95 vagy 96% lesz az akku....
[ Módosította: Kendek ]
-
Gicz
addikt
válasz lsebestyen #269723 üzenetére
-
Noxy
veterán
válasz markknight #269717 üzenetére
A 0 van egyedül legalul. Kényelmesen elérni 1 ujjal.
Kényelemnek meg ez az ára.
Nem egy app van ahol már alapból tiltva van az uan az a szám egymás után, (33) vagy az egymást követő számok megadása. (345)''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
pinnacle
nagyúr
Igaz ez az eSIM reklám szöveg? Ha be tudnak lépni a telefonba, akkor deaktiválni is tudják.
beta.icloudban hol tudom deaktiválni az eSIM-et? Yettel ügyfélszolgálattól lehet kérni deaktiválást?
[ Szerkesztve ]
-
Prowler
senior tag
válasz HoldfenyLuna #269725 üzenetére
Esetleg az egyszerűbb lehet hogy ki/bekapcsolás helyett repülő módba rakod majd vissza, az is reseteli a hálózatot.
[ Szerkesztve ]
Veremivadék Undorkutya
-
Noxy
veterán
válasz Szabi® #269719 üzenetére
Ezzel ugye nem azt akarod mondani hogy nem lehet egy akár 4 sz.jegyű kódot is bizt.. beállítani?
De ezen kívül van bővebb választék is. [kép][ Szerkesztve ]
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
válasz markknight #269728 üzenetére
Olyan nincs hogy soha. Egy idő után mindig kérni fogja.
Be kapcs.. meg midig.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
markknight
veterán
válasz MasterMark #269732 üzenetére
Beállítható, hogy csak 4 legyen.
-
Noxy
veterán
válasz pinnacle #269727 üzenetére
Ja csak azt felejtették el hozzá írni, amíg nem kapcsolják ki a készüléket.
Ezután már csak a BT ugri bugri keresés lesz elérhető.
Normális jelkódot kell beállítani, oszt nem jutnak be az iPhoneba. Ja meg ugye a kikapcsoláshoz is kérhetné a jelkódot. Ekkor lenne igaz az, amit reklámoznak.[ Szerkesztve ]
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
kchris78
veterán
megvettem az airpodsot, 6 hónap ingyen Apple Music jár vele .
-
Noxy
veterán
válasz Szabi® #269737 üzenetére
Mondjuk a 0000 jelkód kitalálásában sem vagyok biztos, a hsz leírásából gondolva.
ki is kapcsolták a lokátort. imei-t nem tudják, mert nem tudnak belépni az apple oldalán a kétlépcsős hitelesítés miatt,
Ettől függetlenül a vak tyúk is találhat szemet.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
timelord1987
őstag
Sziasztok!
iTunes Store-ból tudok vásárolni Yettel egyenlegből filmet?
-
-Skylake-
addikt
-
Szabi®
addikt
válasz -Skylake- #269743 üzenetére
13 éve használok iPhone-t, soha el nem lopták, el nem hagytam telefont. Tudok vigyázni a cuccaimra. Vagy lehet hogy csak egy mázlista f@sz vagyok, de eddig bevált. Egyébként akármennyire is megbotránkoztok, rengetegen használnak egyszerű jelkódot, ahogy a fentebbi ellopott telefon is mutatja.
-
Angrybird
csendes tag
Sziasztok! Mi a tapasztalat a Caselogy márkáról, tok érdekel.
Jól gondolom, hogy valami dél kóreai Spigen koppintás? De jók?
Egy cégtől rendeltem Spigent és átvágtak, mert ezt küldték, a fólia is más, mint ami a képen volt. Semmi kedvem velük szarakodni, 2 hét! volt ez is. Rohadt, szutyok, átvágós cég, senkinek nem ajánlom őket, Infolex a nevük, kerüljétek. -
Noxy
veterán
válasz bigdady #269746 üzenetére
Mit nem tudnak az IMEI-l? Törlik, vagy átírják? Hogy jön ez egy ellopott telefonhoz? Max úgy, hogy a károsult bemegy a szolgáltatójához a papírokkal, és letiltatja.
Ha meg nem hivatalos helyen vette, akkor bukta.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest