-
IT café
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Htibimor
senior tag
Remélem jó helyen járok. Ha nem elnézést! Olyan gondom lenne, hogy adott egy Iphone 6s. Beírom a nevet és a telefonszámot a kontaktok közé. Ezek után, ha keresem NEM találja a kontaktok között. Viszont, ha beírom a számát újra, mintha tárcsáznám kiírja alá az előzőleg elmentett és nem talált nevet. Nem találok rá megoldást. Kérlek segítsetek! Köszönöm!
Core i52500k@4,5, 16gb ddr3/1600, 2x128gb Corsair SSD, 500 gb Samsung SSD, ASUS GTX970 STRIX 4GB, Corsair GS600 táp, LG 27EA73LM-P
-
veterán
Viber update jött ki, de valami nem stimm vele! Telefon folyamatosan azt jelezte ki hogy Telepítés.. Bezártam az appot, de megnyitni már nem akarta. Teló újraindít (i6/9.2iOS) Viber ikon eltűnt. Le kellett szedni újra AppStore-ból, de a beszélgetések szerencsére megmaradtak. Valaki járt mostanába így a Viberrel?
iPhone 13 Pro Max
-
kertsa
senior tag
Érdekes dolgot produkált a telefon. Este rányomtam a 9.2.1 telepítésére, és közben azt írta ki, hogy kevés a tárhely. Annyiban hagytam, hogy majd reggel iTunes-l megoldom. Most az iTunes azt jelzi, hogy az ön szoftvere naprakész és telefonon is 9.2.1 van
-
buci30
addikt
Hogyan tudok névjegyzékbe csoportot csinálni vagy van valami normális app ami kiváltja a bejegyzéket meg telefon hívás részt egybe?
iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
-
bigdady
nagyúr
válasz univerzita #126799 üzenetére
Cheat
-
huliganboy
addikt
Sziasztok!
Van egy kislány ismerősöm aki elfelejtette a jelszavait... a telefont visszahoztam az élők sorába, de amikor az appstore-bol akar letölteni valamit is, nem engedi, mivel oda egy másik email/jelzó párost kér amit természetesen nem tud....
Hogy lehet ezt orvosolni? Nem vagyok nagy iphone guru...
Köszi
-
Kbali
nagyúr
Sziasztok! Ismét felteszem a kérdést, mert amikor először beírtam, elsodorta az antutu cunami: az mitől lehet, hogy az iBooks 2,3 gigát foglal a készüléken, pedig nincs is benne semmilyen tartalom (volt korábban több könyv is, de töröltem őket, csak a purchased fülön láthatók felhőcskével).
-
univerzita
addikt
válasz huliganboy #126810 üzenetére
-
Gyurma_13
aktív tag
-
default.
őstag
Sziasztok.
Jól tudom, hogy garanciális ügyintézés esetén imei alapján nézik a garit, és nem szükséges számla az ügyintézéshez?
Köszi!
-
törölt tag
A telóm felső részén van egy fehér pötty ez mi lenne? Pixel hiba? 😱😱 1 hetes sincs a 6S-em..
Nemtudok képet mutatni róla mert képernyőfotón nem látszik. Telekomos..mi a teendő? -
Noxy
veterán
válasz #99546112 #126819 üzenetére
Ne haragudj, de ha nem tudsz képet mutatni, akkor gondoljuk oda?
Teendő meg az lenne, hogy elviszed a T-hez, vagy egy APR szervízbe.
Ott talán látják is.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
törölt tag
Azt én is tudom, csakhogy 1 hetes sincs és már szar? Ez érdekes... Egy iPhone-tól nem ezt vártam. 🤔
-
Kbali
nagyúr
válasz univerzita #126814 üzenetére
Igen ott, itunes-szal még soha nem volt összelőve, ezek szerint érik.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Na bevettek szervízbe, majd küldenek sms-t, addig a sim kártyámat meg tegyem a fülembe? 😩 Cserekészülék az persze nem létezik.
-
Noxy
veterán
válasz #99546112 #126826 üzenetére
Na abba rakd bakker, hanem egy adapterbe, oszt ezután akár egy Droid, vagy buta Nokiába.
Amúgy meg ezzel kihuzhattad volna a gari végéig oszt akkor cseréltetted le egy újra.
Amúgy meg ezen felesleges itt háborognod, mert amikor meg vetted, akkor kellet volna ezeknek a dolgoknak utánna kérdezni.[ Szerkesztve ]
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
törölt tag
válasz B-L-A-C-K #126827 üzenetére
Ja értem, jólvan csak kicsit csakódott vagyok, persze nem az Apple-ben. Nem nem húztam volna ki gari végéig...6napos telefonnal? Marha idegesítő a pötty, nehogy mar így használjak egy iPhone-t 1 évig mert a pofám leszakad 😄😄😄😄 persze értem mire akartál célozni, jobban jártam volna. De nem mert az apple-t felhívtam és akkor se indulna újra a gari..
Annyit mondtak meg h az Apple nem szarakszik és hamar szokott reagálni, hát ha ő mondja. Azzal tisztában vagyok hogy abból idén semmi sem lesz, majd csak jan 10-e körül, valazeg újat kapok aztmondta...csak kibírom az 5S-el addig valahogy... 😅 Csak nehogy szétnsomogassam a kijelzot megszokásból 😄😄😄
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz #99546112 #126832 üzenetére
Azt hogy kicserélteted evidens, én se néznék ott egy oda nem való pöttyöt ha már azért vettem a telefonomat hogy normálisan használjam. A csalódottságodat is megértem, hiszen pech hogy pont egy ilyet fogtál ki, viszont mint írtam ez benne van minden elektronikai dologban. Ismerősöm pl most vett egy komoly laptopot, és vinyó hibás volt, ez sajnos benne van ezekben.
Hivatalos szervizekben amúgy ~5 munkanap a csere, de mivel ünnepek vannak ez most biztos kitolódik.
[ Szerkesztve ]
-
kiszi07
senior tag
válasz B-L-A-C-K #126831 üzenetére
"Csak szolgáltatós telefonoknál ha az adott szolgáltatóhoz adod le ott jár cserekészülék, hivatalos szervizbe leadásnál sose járt."
Nálam ez a többire is vonatkozik, habár szifon topic nomindegySlow down & you'll make less mistakes. At the pace of faith, work is productive, relationships prosper, & your spirit is at peace
-
Arcképgyáros
Telefonon csak nekem gondolkodik a zenelejátszó nagyjából másfél percig amíg megjelenik a ~2000 zeném?
-
csƵ
addikt
Üdv!
Épp most állítgatom be az első iPhone-omat. 9.1-es iOS van rajta, de látom, hogy elérhető a 9.2. Feltelepíthetem és nem vesződnek el a beállításaim meg az a 2 App, amit letöltöttem?
-
huliganboy
addikt
válasz univerzita #126812 üzenetére
Köszönöm, hamarosan neki is esem...
MÁS
Iphone 4S esetén érdemes frissíteni 9 feletti verzióra vagy maradjunk a 8.1.-nél?
Köszi
-
Blyan
félisten
válasz huliganboy #126842 üzenetére
Én nem frissítenék. Mondjuk ez a 8.4 vs 9.2 de nézd meg Te érdemes-e.... [link]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
theomo
tag
Sziasztok. A telefon beállításokban a mobiltelefon-rendszerszolgáltatásokon belül a médiaszolgáltatások rész pontosan mit takarhat, mert nagyon megugrott az adathasználatom és nem tudom a match-hez lehet-e köze?
Teomo
-
-
Parson
addikt
sziasztok, van rá mód, hogy az automatikus lock screen kikapcsoljon, ha a google play books könyvolvasóval egy könyvet olvasok? Tehát közben ne sötétedjen el a képernyö, és ne kapcsoljon ki.
Köszi elöre is.───────────── P r o / E N G I N E E R ─────────────
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest