- Windows 11
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Crypto Trade
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Microsoft Excel topic
- MinDig TV
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen NAS-t vegyek?
- Linux Mint
-
IT café
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Noxy
veterán
válasz Szellem. #127249 üzenetére
Nem csak ezek a megoldások vannak. Felesleges forgalmat generálnod a kép elküldésével, (pld ha nincs éppen wi-fi-d) amikor meg is lehet osztani az iPhone-ról.
[ Szerkesztve ]
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Bagan
aktív tag
válasz szombatitomi #127225 üzenetére
ezt mar en is megjartam! hetekig azthittem hogy rossz a csatlakozom. fogpiszkalo ugyan befertt, de nem hozott ki semmit. majd tuvel megprobaltam, es televolt ganeval. belenezve tisztanak lattamen is.
Egyebkent irtam akkoriban istylenak is, es aztmondtak ha valoban rossz, jar a cserekeszulek!egyebkent, legkozelebb olyan T be vidd, ahol bevizsgalas utan egybol cserelik, es nem kuldozgetik el bevizsgalgatni.
[ Szerkesztve ]
-
30z.Samu
félisten
Sziasztok!
Vettem szilikon tokot anno a Szifonra, de az most kezd szétjönni. Tudtok ajánlani valami jó kis tokot, amit itthon is lehet kapni? (5C-re)
Sic Parvis Magna
-
mr.tamasbiro
őstag
Valaki rendelt ebayról hálózati töltót kompletten és autósat?
Ha van link melyik mert kellene.
Az sem hátrány ha hosszabb az eredetinél. -
Arcképgyáros
válasz mr.tamasbiro #127256 üzenetére
Nekem kamu Belkin van, nem problémázik vele a telefon mondjuk nem használom napi szinten.
-
ny.erno
tag
válasz Ragnar95 #127210 üzenetére
Sikerült beszélnem az egyik kolleginával és ő azt mondta, hogy a nem EGT-ről (Európai Gazdasági Terület) vagy Svájcból származó készülékekre az Apple szerviz megtagadhatja a jótállás érvényesítését iPhone és iPod esetében (direkt a feltételes módot húztam csak alá, és gondolom ez azt jelenti, hogy kutyát sem érdekli, csak az APRek fele akar terelni). Itt nem értettem, hogy az iPad miért marad ki, de annyira magyarázott, hogy mire odajutottam, hogy kérdezhetek elfelejtettem. Más Apple hardver esetén nincs probléma az itthoni garanciáztatással. Ha egy 27-es iMacet hazacipelek bárhonnan, be is b...na, ha Pestnél messzebbre kellene vinni.
-
Arcképgyáros
válasz mr.tamasbiro #127261 üzenetére
-
MODERÁTOR
válasz mr.tamasbiro #127261 üzenetére
Ki lettem okosítva, hogy MFi certified töltőt kell venni, azzal nem lesz baj.
Én mondjuk, vettem 500 forintért egyet (ami nem MFi-s), de mivel tökéletesen ugyanúgy néz ki, mint az eredeti, amit az 5c-hez kaptam, így nem aggódom.Xiaomi 13T
-
Arcképgyáros
válasz Viktor0610 #127263 üzenetére
Kábelről beszélsz? Nem kábel kell neki, hanem adapter.
-
MODERÁTOR
-
vtechun
veterán
válasz pinnacle #124735 üzenetére
Hello!
Valakinek ennél jobban bevált, de 1000 Ft alatti kábele van? Ezzel csak annyi a baj, hogy nem tolt olyan gyorsan, mint a gyári kábel, nem rossz, de egy ipadhez kevés sajnos, 14W helyett jó, ha 8-al tölti... iPhone esetében is lassabban tölt, mint az eredeti. Egyetlen cucc volt, ami ugyanolyan gyorsan töltött, az a mikrousb-lightning adapter, de annak meg állandóan érintkezési problémái vannak, ergo használhatatlan. Köszi!
-
-
Arcképgyáros
válasz mr.tamasbiro #127270 üzenetére
Van abból is Blitzwolf.
-
Noxy
veterán
válasz mr.tamasbiro #127270 üzenetére
Az gyári kábelt meg töltőt kell használni a sírás helyett.
Aki meg a több mint 100-200e kütyüjéhez nem bír venni, az meg ott panaszkodjon ahol vette.[ Szerkesztve ]
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
vtechun
veterán
válasz mr.tamasbiro #127275 üzenetére
Igen, egy eredeti kábel 6790 Ft. Ami valljuk be erősen túlárazott. Ezért érdekelne alternatíva, hogy a kocsiban is lehessen kábel, ne a meglévőt kelljen hurcolászni, ami garantálja, hogy tönkremegy nagyon hamar.
-
Ragnar95
félisten
válasz ny.erno #127259 üzenetére
Sikerült téves információt közölnie akkor az Apple supportnak, mert 4S óta az iPhone-okra is világgarancia van
"Az iPhone 4S, iPhone 5, iPhone 5s és iPhone 5c készülékek világgaranciásak" iCentre szervizPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Gsx-rr
veterán
válasz mr.tamasbiro #127256 üzenetére
Mar eleg reg itt vagy a forumon, folosleges ugyanazt a kerdest tobb topicban allandoan kirakni!
-
HBO2
tag
Történt egy olyan, hogy felraktam a telefont töltőre 15%-nál és kb 45 perc múlva amikor ránéztem még mindig annyit mutatott, de az adapter forró volt! Újraindítás után már 45% volt de ez is lassan emelkedett! Teljes feltöltésnél nyomtam egy home+power restartot is de töltésnél azóta sem stímel!
Mi lehet itt a gond?
(i6s+ ios 9.2, 1 hete volt clean install)Asus K53-TA - iPhone 6s plus 64 GB - WayteQ xTAB-8Q
-
Stirbi
addikt
Sziasztok!
Valtani szeretne i4 8gb-rol. Amit nezegettem az az 5 es az 5c. Osszehasonlitottam oket , egyeznek a parametereik valojaban csak a kinezetuk mas es az anyaghasznalat!? Szuksegem lenne LTE tamogatasra is, amit elmeletileg mindket eszkoz tud!?
Ki melyiket venne a helyemben? A szoftveres tamogatasuk azonos ideig fog tartani?
Az anyaghasznalator es a stilust illetoen az 5-ot vennem, se az 5c ujabb, es ez miatt a kesobbiekben konnyebben ertekesitheto lehet!?
-
Noxy
veterán
válasz Stirbi #127286 üzenetére
5C-t kellene venned.
Ja minden majdnem uaz, csak az 5C-l kijavították azt, ami az 5-ben hibás volt gyárilag.
(bekapcs.. gomb, aku, kijelző sárgulás, stb.)''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
bajaki
őstag
Szerintetek egy 16GB-os (!!!) iPhone 6, amit ebben a hónapban aktiváltak, természetesen 1 év garanciával, megérhet 152k-t még?
SOS a kérdés
[ Szerkesztve ]
-
anderledani
őstag
válasz B-L-A-C-K #127297 üzenetére
Linkelj nekem 180-ért független 6S-t!
Amúgy tényleg akarok venni, 200-at szánok rá használtan, de csak 220 felett találtam, azok max 210-re alkudhatók szerintem.iPhone 13 Pro 128GB << iPhone XS 64GB (2019.03-2021.10) << iPhone 6S 64GB (2016.02-2019.03) << Samsung Galaxy Alpha (2015.10-2016.02) << Xiaomi Mi3 64GB (2014.11-2015.10) << Sony Xperia SP (2013.11-2014.11) << LG Optimus Black (2011.12-2013.11) << Nokia 6303 << Sony Ericsson V630i << Alcatel OT757
-
30z.Samu
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Windows 11
- Opel topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Apple notebookok
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Autós topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.