- Windows 11
- Crypto Trade
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Microsoft Excel topic
- MinDig TV
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen NAS-t vegyek?
- Linux Mint
-
IT café
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheMarci
addikt
-
Parson
addikt
sziasztok,
sikerült a Sim-unlock processz, viszont csak az en kartyammal tudtam megoldani, nagyon remelem, hogy este az asszony kartyajaval is kapásból, extra lépések nélkül müködni fog (2 külön szolgáltatónál vagyunk most, es a 3-iknál volt lockolva az i5 + otthon nincs iTunes-hoz csatlakoztatási lehetöségem jelenleg). Szerintetek sem lesz gond - a sima sim csere immar 3-ik szolgáltatós kartyara, mikor a 2-ikkal lett aktivalva? Sorry, ha láma kérdés lenne, de mint irtam, sose csináltam még sim unlock-ot iPhone-on. Köszi!
[ Szerkesztve ]
───────────── P r o / E N G I N E E R ─────────────
-
burasu4
senior tag
Mennyire érdemes a háttérben futó programokat bezárni? Azaz minden használat után érdemes bezárni, vagy mehet, nem fogyaszt többet. Köszi.
-
MODERÁTOR
válasz burasu4 #127955 üzenetére
Semennyire.
Én azokból szoktam kilépni, amik a háttérben is használják pl. a GPS-t. Pl. elindítom a Mapsot, és nem megfelelően zárom be. A kütyü jelzi, hogy a háttérben is használná a GPS-t, ilyenkor "kidobom".
A másik, mikor kilépek az adott programból, mikor nem akarom, hogy benne legyen a listában.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
burasu4
senior tag
-
Süvi
őstag
Még sajnos nem tudtam megnézni élőben a Watchot, de hamarosan ....
Nagyon "barátiak" az árak[ Szerkesztve ]
-
galaxys80
veterán
Kicsit tesztelgettem a Safarit, mert eddig még soha nem használtam. Hát meglepődtem, hogy brutálisan zabálja a netet a Chrome-hoz képest.(Nincs bekapcsolva a tömörítés a Chrome-ba)
Az elmúlt 1 hétben 20 mb-ot fogyasztott a Chrome, míg a Safari kb. 10 perc böngészés alatt 14 mb-ot harapott be.
Ekkora különbség lenne közöttük? -
galaxys80
veterán
válasz TheMarci #127960 üzenetére
Passzolok. Akár ez is lehet. Nem értek annyira hozzá, ezért is kérdeztem.
Alapvetően egészen bejön a Safari is, de ez így egyelőre elég brutális különbség fogyasztásban.Safari beállításainál ez az olvasási lista, mobil adatforgalom kapcsoló micsoda? Nekem be van kapcsolva. Nem lehet, hogy e miatt fogyaszt többet?
Közben a Safariban megtaláltam a magyarázatát. Ez akkor tuti nem okozza.[ Szerkesztve ]
-
atees
őstag
Tudom annyira nem passzol ide, de mi a különbség a watch és a watch sport között??
Aláírás (nem kötelező megadni) :)
-
senior tag
Sziasztok!
Az igaz, hogy az iPhone-okat az Apple szerviz elfogadja javításra a regisztrálástól számított 1 éven belül számla nélkül is?
A külföldi telefonokra is igaz ez?
Esetleg van valami oldal, ahol le lehet kérdezni, hogy az adott telefonra Magyarországon érvényesíthető-e a garancia?
A válaszokat előre is köszönöm!
-
Astery
senior tag
-
senior tag
-
B-L-A-C-K
titán
válasz SocketA #127969 üzenetére
Nem kérik, max akkor kell ha nem kapcsol be, ha valahol meg kérik viszed másikba és kész. De tőlem pl még egyszer se kérték, na meg itt már elterjedt volna hogy mennyire kell a számla ha kell. Amiket meg árulnak aprón függetleneket a 95% nem magyar hanem külföldi behozott számla nélküli telefonok, szóval már rég botrány lenne ebből ha kellene.
[ Szerkesztve ]
-
Megane2000
aktív tag
Üdv!
Iphone 6 jack dugó hibám van úgy vélem. Ha bedugom a fülhallgtót nem mindig van hang, csak egy bizonyos pozícióban, s van amikor voiceover funkciot is elondítja random.
Ilyenkor kijavítják szervizben vagy mi a tapasztalat?[ Szerkesztve ]
-
Mykl
tag
senki nem tapasztalt ilyet????
A Iphone 5S-em elkezdet olyat csinálni hogy mikor töltöm melegszik mint állat(mondjuk ezt alapbol csinálja)
de most megjelenik egy sárga csík az LCD kijelző bal oldalán hosszába!
Tapasztaltatok ilyet? Van megoldás?Jobb ma egy Alma, mint holnap egy sem!
-
MODERÁTOR
-
atees
őstag
válasz univerzita #127965 üzenetére
kemény ezért 100.000Ft különbség 😂😂
Aláírás (nem kötelező megadni) :)
-
B-L-A-C-K
titán
Így akkor tényleg garis, azért kérdeztem mert volt rá példa hogy a töltő meg kábel sz@r volt és rezonált a kijelző miatta. De a te esetedben ha úgy marad míg vissza nem hűl ott valami ragasztás gondok vannak, és hű hatásra elszíneződik. Szóval mehet gariba, persze ha van rá.
-
jacis
nagyúr
Sziasztok,
Szeretnék venni egy iPhone 3 vagy 3GS készüléket.
A kérdésem az lenne, hogy lesz-e olyan program ami esetleg nem fog menni? Gondolok itt whatsapp vagy viber...
Válaszokat előre is köszönöm.iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
ny.erno
tag
Használja valaki telefonkezelésre az Apowersoft Phone Managert?
Ismerkedem vele, mert néha rám tör, hogy kipróbáljak ezt-azt és nem tudom, hogy ez jobb-e, mint az iTunes. Elsőre egyszerűbbnek tűnik, de ez lehet, hogy csak attól, hogy jobban tagolt.[ Szerkesztve ]
-
jeromosi
aktív tag
Sziasztok!
Ezzel a hivatalos apple szilikontokkal mik a tapasztalatok?
[link] -
Noxy
veterán
-
Megane2000
aktív tag
válasz Megane2000 #127974 üzenetére
Valaki?
-
Arcképgyáros
válasz Megane2000 #127992 üzenetére
Garanciás? Vidd be akkor szervizbe!
-
-
Gsx-rr
veterán
Ha ezek tényleg benne lesznek az Iphone 7-ben (szerintem esélyes) akkor én speciel nagyon örülnék.
Mondjuk még ha a kijelző is 5 coll lenne ez a méret mellett akkor még jobban. -
jeromosi
aktív tag
És még egy kérdés!
Ez a tok kitágul egy idő után?
És ha igen akkor az mennyi idő?[link][ Szerkesztve ]
-
-
takessz
senior tag
válasz buvartacsko #127986 üzenetére
Megéri meg venni egyik ismerősömnek van originált 3Gs e és sokat ér már mert régi A Fanatikusok megfizetik
Illetve az miért van Iphone 6 hogy 50 böl 1 szer nem veszi fel a töltés a telefonom???
[ Szerkesztve ]
Apple iPhone 14 256GB Midnight Black iOS 17.6.1 | Apple Watch Series 4 Nike Edition | PlayStation 5 825 GB "Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel."
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest