-
IT café
Invitel (Telefon, IPTV, kábel TV, DSL, kábelnet, optikai)
Új hozzászólás Aktív témák
-
djtoomi
addikt
Fizetünk 10k-t és 12k a 2mbit szal +2k.De én nem tudom miből fizetni mert max zsebpénzből tudnám amit meg tőlük kapok Szal ez igy kizárt.Sajnos
Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.
-
gxr
csendes tag
Háát.. Hirtelen körbenéztem az árakat Invitel területen.
Gyor.net : 13530
Invitel : 13 490
Enternet : 13.980
F@sza. Miért nem mennek már el a pi*ába ezek a dögök. Verseny ez ? Válasz magadnak a drága és a drága közt.. TCom területem brutális jó árak vanna. Van verseny. Ezeknél ? Á..... Dehogy. Csak a lóvét mentik ki az országból. A hálózat meg egy trágya !GB p965-DS4; E6400@3.2, 2*1GB Kingmax; Gecube Radeon 3850 OC / 512MB
-
rongaucho
tag
Több szereplő, verseny nélkül
[link] -
-
Male
nagyúr
válasz rongaucho #453 üzenetére
Index... színvonal... Legalább utánanézett volna minimálisan is a dolgoknak...
Mára is kell valami botrány? Kit érdekel, hogy nem igaz amit ír... van benne némi igazság, amiről az emberek tudnak, a hazugság részét meg majd jól elhiszik, és lehet ordibálni.
''A cég saját területén nem is tervezi, hogy gyorsít a vonalon'' Mindezt képes ma leírni. -
gxr
csendes tag
Van szereld magad is. Invitelnél nincs. Miért nincs ? Én nem tudom rádugni azt a szar splittert + modemet ? Akkor mégis mi a francnak ? Egy alkoholista P*NTÁS embernek kell fizetni aki sík hülye az egészhez. Én inkább kifizetem előre ha kell egy évre. Úgy is a párnám alatt a lóvé a kamatadó óta !
GB p965-DS4; E6400@3.2, 2*1GB Kingmax; Gecube Radeon 3850 OC / 512MB
-
Male
nagyúr
válasz rongaucho #457 üzenetére
Az alapgondolat igaz, csak némi csúsztatás + egyértelmű hazugság van belekeverve. (amolyan kellően bulváros a dolog)
''A cég saját területén nem is tervezi, hogy gyorsít a vonalon'' Persze ha utána nézett volna, tudná, hogy ez nem igaz.
''A T-Com területein már erős a konkurencia, a UPC komoly árháborúra kényszeríttette az óriást, míg az Invitel vagy a Hungarotel bázisain nem annyira aktív a kábelszolgáltató.'' Na ez is aztán megalapozott... Invitel területen direkt nincs UPC... ilyen hely Veszprém is
Mindegy, megírtam a kedves cikkirónak a dolgot... talán javítja. -
Male
nagyúr
Mert minek... Ja, egyébként a bekötésért nem kell fizetni a szerelőnek...
(volt már nálam pár, de egyik sem alkoholista, stb. volt, hanem teljesen normális szerelők, akik értettek is hozzá...)
Szereld magad csomagot ismered? Én azt tudom róla, hogy megveszed vele a modemet... ha kidöglik a modem vagy a splitter, akkor aztán keríthetsz másikat... (nem 100%, hogy így van, de ilyeneket olvastam azoktól, akik ezt választották). Ráaádsul OK, te össze tudod dugdozni, de az előfizetők hány százaléka képes erre szerinted? Naés persze hányan lesznek azok, akik ''én értek hozzá'' alapon megcsinálja, de nem működik, mert mondjuk a splittert rosszul köti be? Aztán persze telefonálgat az ügyfélszolgálatra, hogy szakad a net, ha telefonálni akar, meg súg-búg a telefon, stb.
Főleg ha telefon kábel is kell pluszban.... bizonyára mindenki tart belőle otthon pár métert, meg van fogója is hozzá -
gxr
csendes tag
A windows-t sem telepítik fel az új gépére. Majd megtanulja.. HA AKARJA. Legyen opcionális. Ha nem kell a szerelőnek fizetni akkor olcsóbb a net mivel az Ő kiszálási díját sem kell megfizetni. Mindenre rá van írva, hogyan kell használni. Még a splitterre is mit hova dugj. Elromlik ? Nekem 5 éve van dsl és nem romlott el soha sem semmi. Főleg splitter. Aki nem ért hozzá hívjon szerelőt. Vagy ne ezt a csomagot válassza.
Akkor a szerelőkről :
******************************************************************.
Hetente szar a netem. Forgalom nélkül a pingem a bixre felkúszik 100-150ms ra. Modem ? Nem. cserélve vagy 3db. Splitter ? Cserélve. Kábel ? Cserélve. Sebesség a fele. Minden héten bejelentem. Minden héten kijön egy alkolista ember , hogy a link megy tehát a vonal jó. Ennyi !! Nem tudja mi az az SNR . Nem tudja mi az a ping. Nem is hallott róla. A szolgáltatóm az Enternet az Invitelre keni. Az Invitel meg mossa kezeit, mert a led ég. Most akkor mi a szar van ? Én meg szívok folyamatosan. Az alattam lakó Invitel DSL-es embernek 13ms a pingje a bix re nekem meg most is ugrál 20-100 ig. 3-4 napig jó majd kezdődik előről. Nincs itt szakember, nincs itt lófasz segítség sem. A szerelőnek azt mondta a technika nagyfőnök, hogy a minimumot elérem.. Ami 256kbit. Innentől fogjam be a pofám ! Már gondolkodtam a dslam felrobbantásán. Akkor kijönnek biztos. De ezt még ki kell viteleznem. Egy trágya az egész Invitel ahogy van a lószar szakembernek nevezett csókos, végzettségét tekintve PÉK embereikkel. Ennyi. Válasszak mást ? Mégis mit ? Az itteni kábeles szolgáltatót akinek a proxy serverig 1500ms a pingje ? Ha esik az eső meg nincs net ? Remek. Ennyit az egész hóbelebancról.GB p965-DS4; E6400@3.2, 2*1GB Kingmax; Gecube Radeon 3850 OC / 512MB
-
shabbarulez
őstag
És azt próbáltad már hogy amikor elromlik akkor pl. fellépsz az alattad lévő Inviteles accountjával és megnézed úgy ok-e? Mert ha igen akkor ez lehet Enternet hiba is. Nem tudom Invitelnél van-e olyan test accout mint Tíkomnál. Mert egy olyannal el lehet dönteni hogy az alaphálózati szolgáltatónál van gáz vagy pedig az ISP-nél.
-
shabbarulez
őstag
válasz rongaucho #457 üzenetére
Megsúgom neked még Tíkom területen sincs mindenkinek megemelve mivel még csak folyamatban van az emelés. Épp ezért vicces a cikk úgy kezeli mintha Tíkom területen az emelés már valami rég lezajlott távoli dolog lenne. Pedig még hó végéig tart hivatalosan mire befejezik és szerintem ki fogják még tolni, mert nagyon sok a probléma. Invitel még nem jelentette be a sajátját, de rövidesen az is meglesz. Szóval almát-körtével összehasonlítás.
Mellesleg Tíkom területen a telco a kábeltv szolgáltatókkal versenyeznek, a cikk azt a látszatot kelti mintha Invitel területen egyetlen ktv szolgáltató sem lenne akivel versenyezhetne a cég. Ez megint abszolút blőd állítás.
Az viszont helyénvaló hogy a 11 évvel ez előtti Posta szétdarabolásnak nem sok értelme volt. De ez nem csak Mo. területen van így hanem a világ más pontján is ahogy hasonló szétdarabolásokat játszottak el. Ott ahogy békénhagyták az inkubenst legalább egységes a telecom piac. Ennek ellenére a nagy EU-s versenyjogi harcos az Reeding csajszi még mindig abban a tévképzetben él hogy az inkubenseket fel kell darabolni, mert az hozza el a versenyt. Miközben évtizedes példák vannak világszerte amik jól mutatják hogy ez nem igazán. Ott van például az amerikai piac, az AT&T több mint 20 éve szétdarabolták 7 nagy részre, aztán még tovább. Azóta a piac szépen újra összegyesítette ezeket a cégeket, mert a telecom üzletág a méretgazdaságosságról szól, minél nagyobb, annál hatékonyabb. És lassan már ott tartunk hogy 25 év után újra egyetlen AT&T lesz az amcsi paicon.
Mo.-on is amikor a Postát vagy 15 felé szelték már az első években megindult az egyes körzetek fúziója és kialakult a mostani 5 céges állapot, ami most a Hungarotel+Invitel közös cégbe kerülésével talán négyre fogyatkozik. Emitel már vagy 10 éve Tíkom érdekeltség de azt sem olvasztják be, ha megtörténne csak három JPE terület maradna.
Mellesleg a Hungarotel is emelni fog március 1-től ugyanolyan mértékben mint Tíkom, ahogy az előre tudható volt Invitelnél és róluk is. Szerintem Emitel is így fog tenni, Monortel pedig a UPC emelését kapja meg így mind az 5 JPE területen rövidesen meglesznek az emelések. De ez tudható volt hogy meglesz, hisz eddig is így történtek a dolgok, nem véletlenül volt eddig Tíkomnak, Invitelnek és Hungarotelnek azonos sebességű lakossági portfóliója. Az árak eltérését meg elsősorban a méretbeli különbségek okozzák.
[Szerkesztve] -
Male
nagyúr
A Windows feltelepítve jön a brand gépeken
Egyáltalán nem biztos, hogy olcsóbb az extra helpdeskes, aki foglalkozik a ''de én értek hozzá, miért nem megy?'' emberekkel, mint egy szerelőt kiküldeni, aki 5 perc alatt megcsinálja a netet.
Ez komoly érv, hogy neked nem romlott el... ebből szeritned következik, hogy másoknak sem?
Amúgy amit írsz,egyáltalán nem biztos, hogy az Invitel sara... főleg hogy az alattad lakó Invitelesnek teljesen jó a netje. Ezen gondolkodtál már? -
8zabi
őstag
57-es körzet, 5 perccel ezelőtt szakadt, eredetileg 1/128-as, most 4/256-os
[Szerkesztve] -
Austi
tag
Az Ön sebessége
5457.8 kbits/s
668.8 K bytes/sec
57 es körzet
A modemnek a beállitásaihoz hogy tudok belemenni? -
LeslieG Jr.
őstag
Hát ez szép mondhatom. Körbelővi a 24-es körzetet az Invitel. De azért látom hogy emelgetnek szépen. És írkáljátok be a totyikba tapasztalatokat ahogy n0se kolléga említette.
[Szerkesztve]CM Centurion|Corsair VX550 550W|Asrock Z170 Pro4+Intel i5-6600K+CM Hyper 212 EVO|Kingston 2x8GB 2400MHz DDR4|Kingston HyperX 240GB SSD|Samsung 840 EVO 250GB SSD|WD 500GB 16MB SATA III|WD 1.5TB 64MB SATA II|WD 2TB RED 64MB SATAIII|ASUS R9 270 DirectCU 2GB|LG DVD-RW|Logitech MX510|
-
mzsolt
csendes tag
62-es körzet, délután 4 óra magasságában emelték meg, eddig stabilnak tűnik...
viszont az upon még dolgozhatnának kicsit -
n0se
tag
válasz LeslieG Jr. #475 üzenetére
Igen, gyakorlatilag lövik körbe a 24est, én is ott vagyok, de szerintem már nem sokat kell várnunk LeslieG nagyon belekezdtek.
n0se
-
djtoomi
addikt
Már egyre több helyen van emelés nálam meg semmi. 28-as körzet körül semmi az ég-világon.
Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.
-
Liberator
tag
Na egyre több a jó hír Majd ide érnek a 27-esbe is Már csak a 2000-ft os kedvezmények kéne bejönnie
-
djtoomi
addikt
Hali!
Van egy kérdésem: apum cége kötött egy szerződést az Invitel-el és eze alapján(nem ez volt a célja hanem a cég szponzorálása)lehetne nekünk 4!!!megás netünk 6k-ért.Ez persze emelés előtti.És azt megmondanátok nekem hogy ezt a 4 megás netet hány megára bővitik?Mert ha nem bővitik akkornem váltunk rá mert nyűglődés.És csak 4 megás vagy 1 megás illetve 20 megás net-et tudnak adni az 1 megás 4k-ért de mivel nekünk az van ezért arra nem válthatunk 4 megást 6k-ért és 20 megást 16k-ért.Vajon bővitik a 4 megást is mondjuk ha 8-ra az már nekem megéri vagy ha afölé...hóhó!!!Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.
-
bb71
őstag
rég írtam - csak olvastam a hozzászólásokat.
azt nem értem, hogy milyen emelésről hallok itt??? eddig arról volt szó, hogy az Invitel nem is jelentett be emelést saját területen . mostmeg többek emelésről írnak... -
FR33
aktív tag
Én is 57-es körzetben vagyok , de a helyzet változatlan ... hmm hmm nekem nem emeltek
-
shabbarulez
őstag
Ma kövérebb Invitel BIX statisztika, az emelések során lesz ez még kövérebb is:[link]
-
LeslieG Jr.
őstag
válasz shabbarulez #486 üzenetére
Hát kövéredjen is. Szeretjük a duci diagramokat.
FR33:'' hmm hmm még nem emeltek'' ...még....majd reggel mikor felkelsz.
[Szerkesztve]CM Centurion|Corsair VX550 550W|Asrock Z170 Pro4+Intel i5-6600K+CM Hyper 212 EVO|Kingston 2x8GB 2400MHz DDR4|Kingston HyperX 240GB SSD|Samsung 840 EVO 250GB SSD|WD 500GB 16MB SATA III|WD 1.5TB 64MB SATA II|WD 2TB RED 64MB SATAIII|ASUS R9 270 DirectCU 2GB|LG DVD-RW|Logitech MX510|
-
baluka3
csendes tag
Az Invitel jelenlegi akciója február végén lejár. Kiváncsi vagyok, milyen új árakkal rukkol elő márciusban. Ezügyben senki sem tud semmit???
-
Johnsones
tag
hi all,
tegnap megjött az Inviteles számlám és benne vigyorgott egy akciós ADSL szórólap.
Persze a régi árakkal és sebességekkel. -
-
Johnsones
tag
válasz T. Almeida #496 üzenetére
megteszik, mert megtehetik...
amúgy megint szakadozik a kapcsolat. -
ArGab
őstag
Levél még nem jött, de éjszaka emeltek sebességet. 512/96 helyett 1024/96 lett.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest