- Programozás topic
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Proxmox VE
- Mobilinternet
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Adobe Lightroom topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Synology NAS
Aktív témák
-
rxsony
csendes tag
Ingyenes és működő magyar smsküldő! Nem kell regisztrálni , kódokat beütni , krediteket gyűjteni.
Emesesmse! -
Newyorker
addikt
Közkedvelt évek óta hibátlanul működő INGYEN SMS küldő oldal!!!
Én rengeteg ilyen ingyen smsező oldalt próbáltam már ki, mind magyart, mind külföldit, de ez vált be és ez már megy több mint egy éve, szval megbízható is.
Előtte amit tudni kell róla:
- GARANCIA rá, hogy régóta tökéletesen és megbízhatóan működő oldal
- regisztrálni kell (KLIKK FELÜL A LINKRE, majd értelemszerűen kitöltés, annyi plusz, hogy a "Promotional code-hoz" nem kell nyúlni)
- bármilyen szolgáltatóhoz lehet küldeni sms-t
- napi 2 sms alapban (avatart tegyetek fel és az adatokat töltsétek ki a regelés után akkor kapod meg a napi 2 SMS-t, különben csak napi 1 INGYEN SMS jár)
- célszerű regelni több számmal, mert később fixen napi 1 SMS jár
- absz. ingyenes, a teszámodra nem küldenek semmitsem csak a regeléskor, szval nincs jaj csak emeltdíjas smst ne küldjenek
- névjegyzéket tudsz szerkeszteni
- KIEMELNÉM, hogy az smsek a küldésre klikkelés után azonnal megérkeznek
- garantáltan TESZTELT a dolog, szval a fent írtak tapasztalatból mennekRegelés itt:
http://www.talksms.com -
RootRulez
félisten
válasz
Newyorker #191 üzenetére
Ezt az oldalt én is használom!! -> Regisztráció
-
Newyorker
addikt
Egy oldal, melyet napi szinten használok:
>>> KLIKK <<<Amit tudni kell róla:
- regisztrálni kell, ami igencsak egyszerű, kb 30 mp. (oldal bejön, fent regisztráció fül, alul leszámol 10 mp-t és regelés, nem kell megijedni a telszámod megadása semmilyen hátránnyal nem jár, 1 smst kapsz rá a regeléskor, mert oda küldik az első jelszavad és többet nem zargatnak semmivel, tapasztalat)
- bármilyen szolgáltatóhoz lehet küldeni sms-t
- napi 3 sms alapban (plusz naponta ingyen kérhetsz 2 kreditet ami újabb napi 2 sms, így összesen napi 5 sms INGYEN)
- absz. ingyenes
- névjegyzéket tudsz szerkeszteni
- az smsek a küldésre klikkelés után azonnal megérkeznek
- reklámmentes
- garantáltan TESZTELT, szval a fent írtak tapasztalatból! -
SMS Help
csendes tag
de azért berakom Neked
Ha hibaüzenetet kapsz:
Magyarul: Új regsiztráció az Ön körzetéből jelenleg nem lehetséges. Kérjük próbálja meg később!
A regisztrációk száma elérte a mai napi maximális limitet. Az ingyenes SMS küdőnk globális népszerűsége miatt kénytelenek voltunk korlátozni a napi új tagok csatlakozási számát, hogy biztosítani tudjuk a jelenlegi felhasználóknak a zavartalan mökődést. Kérjük próbálja meg később!
Megjegyzésem:
Ha nem sikerült a regisztrációd, és a fenti hibaüzenetet kapod, akkor a következőt tanácsolom: Délután kettő és három óra között próbáld meg a regisztrációt! Az SMS küldő ausztrál, és ott akkor van éjfél, és akkor törlödik a fent említett limit.
üdv.: SMS Help [link] -
-
Hequila
őstag
válasz
#64791808 #179 üzenetére
Terméktámogatás!
Gondolom Te is elvárod, ha veszel pl. egy telefont, hogy legyen rajta némi lebeszélhetőség, és minimum 1 év jótállás. Pedig gondold csak el; a jótállás érvényesítéséhez is infrastruktúrát kell kiépíteni, adminisztrálni kell... Mondhatod azt, hogy mindez benne van a termék árában. Hidd el, hogy az ingyen SMS-ek is benne voltak a termék árában (még akkor is, ha valaki nem is volt soha net közelében).
Tudom, a példa nem a legjobb, de azt hiszem, hogy érthető. -
BlackV
őstag
Szerintem normálisan működő, ingyenes SMS küldő oldal nem létezik, mert ha létezne az álom lenne...
Ha valaki mégis tudna ilyenről, akkor az jelentkezzen nálam - és én ősszehozom őt az aranyat tojó kecskémmel -
Sátán44
addikt
Sajnos amit én tudok az csak napi 2 sms-t engedélyez.
időlimites
[link] -
Thulcandra
senior tag
Először talán próbálj meg értelmesen fogalmazni, mert amit írtál, az katasztrófális.
''Láttam írogattatok olyat hogy valaki több sms-t küldött!
Kérlek adjátok meg az oldal címét mert már rengeteg van!''
Mivaaan?!%
Végülis mindegy, lényeg az, hogy normálisan műkődö ingyenes smsküldő már nagyon létezik.
Ottvan a textagroup.com például, ami ugyan működik néha, de azt is csak szimulálja, ugyanis valamiért még sem küldi el az smst.
Aztán a thesmszone.com. Ez működik. Kapsz egy db ingyen smst reg után, ennyi. Az oldalon feltüntetett +kreditszerzési lehetőségek nem működnek.
Volt még egy magyar oldal ahonnét 2-3 smst lehetett küldeni naponta, annak nem tudom a címét, de az biztos, hogy itt van a topikban, olvass vissza! -
torrente74
tag
Vodára tud valaki valamit???
-
@Töki15
tag
A topic elején keztem még megérteni mindent de egy idő után belegebajodtam!
Láttam írogattatok olyat hogy valaki több sms-t küldött!
Kérlek adjátok meg az oldal címét mert már rengeteg van!
Az kéne amelyik a legegyszerübb, ingyenes és persze minnél több sms-t lehessen küldeni!
Előre is thx!
Fontos lenne!
[Szerkesztve] -
Frag
csendes tag
Hello.
Kicsivel feljebb már írtam, hogy VANNAK MÉG működő ingyen sms küldők. Általában napi 1 darabot lehet küldeni, de van több oldal is! Bővebb leírás itt [link] -
Space
csendes tag
pannonra nincs vmi ingyenes?
-
karantÉN
aktív tag
nekem nem megy amit írtál feljebb
elküldi de csak 1 olyat hogy : 2255 és más nem :S
most ilyenkor mivan ?
valaki tud mondani még most is müködö oldalt ?
thxxx -
Sátán44
addikt
Megszünt ez a lehetőség is?
Ki mit tud róla?
[link] -
zsommi
senior tag
válasz
Thulcandra #164 üzenetére
Hmm...értem...
De inkább ingyen sms-es oldal kéne..
na vagy egy olyan oldal/progi, ahonnét lehet ingyen telefonálni.... -
Thulcandra
senior tag
Ha tré-mobil előfizető vagy akkor [link] -innen küldhetsz smst egy egyszerű regisztráció után, az sms díja a díjcsomagodban meghatározott lesz, és hozzáíródiok a számládhoz, domino esetén pedig levonják.
Ennél olcsóbb, de picit bonyolultabb megoldás az olcsosms.hu [link]
Legjobban akkor jársz ha átutalod a lóvét, vagy bemész bankba befizetni, és még a rózsaszín csekken történő postai átutalás is megéri.
Nem is kell többet írnom, az oldalon minden tisztán le van írva, az árak pedig magukért beszélnek -
zsommi
senior tag
Hi!
Mondjon vki egy free sms siteot, vagy akár lehet fizetős is, olyan hogy levonja a telomrol a casht...
Csak mert ugyis mindig a gép előtt ülök, és olyannal ''üzizek'', akinek nincs netje, szal csak az sms maradt..
Nah szóval várom az ajánlatokat -
Hequila
őstag
SE T230 -> konfigurációs file-t megkapja, de a wap beállításokhoz teszi, csak a feladó olvasható. Én csinálok valamit rosszul, vagy nem fog nálam működni?
-
MasOyama
őstag
válasz
Thulcandra #158 üzenetére
Jött vagy 20 email ilyen szöveggel.
-
MasOyama
őstag
válasz
Thulcandra #156 üzenetére
Akkor megint egy átverés....
'' sikeres 777sms.hu és az axelero.hu támogatásával újra
indul az ingyenes sms küldő szolgáltatás! Jelenleg ugyan
korlátozott számban, napi 20 ingyen smst lehet felhasználni.
Küldj te is SMST! Nehány kattintás és a mellékelt regisztrációs
lap kitöltése után azonnal igénybevehető! Bővebb információt
a www.777sms.hu oldalon találsz, de siess, mert az első ezer
felhasználó között értékes nyereményeket sorsolunk ki!
'' -
Thulcandra
senior tag
válasz
Thulcandra #155 üzenetére
Felhívtam ügyfélszolgálatot. Nő aztmondta, hogy csak tré-mobilos küldhet sms-t s attól bizony le is vonják az árát. Ezvan. Akkor inkább olcsosms.hu - az olcsóbb!!!
-
Thulcandra
senior tag
válasz
MasOyama #153 üzenetére
Megnéztem az oldalt, énse értem mivan...
Az internetes felületről küldött SMS üzenetek
a regisztrációkor megadott hívószámhoz tartozó
díjcsomag díjszabása szerint számlázódnak és nem
számíthatók bele a WAP-os ingyenes SMS küldés
napi 15 darabos limitjébe.
De ahogy elnézem pannonról, meg vodáról is lehet regelni. És csak nevet, telszámot, meg e-mailt kérnek. Ezalapján hova számláznak? Hogyan? Mit? Mivan?!
Azthiszem felhívom ügyfélszolgálatot...
[Szerkesztve] -
MasOyama
őstag
Most kaptam egy levelet, hogy a 777sms.hu megint meg, és lehet igyen sms-t küldeni, regisztráltam is. Erre egy apró betűs részben olyat találtam, hogy hozzáírják a számlámhoz. Pannonos vagyok. Most mi van?
-
Sátán44
addikt
-
RedAnt
aktív tag
Szerintem meg fordítva. Legalábbis én régi telefonnak azokat tekintem amik még nem tudnak mms-t fogadni/küldeni.
Szóval épp ez az hogy régi fekete/fehér telefonokkal biztos nem működik, mert azoknak hiába akarsz mms konfiguraciót küldeni. Lehet hogy nagyon újakkal se megy, ezt nem tudom. Mindenesetre nokia series 40 telókkal megy, és azért az elég sok embernek van. Pl. nokia 3100, 6100, 7210, és társai.
Ezt jó lenne tesztelni. Mindenki írja be a konkrét tapasztalatait!
Nekem eddig:
Nokia 6110: nem megy
Nokia 3100: OK -
RedAnt
aktív tag
nem kell ehhez regisztrálni :)
Pakolj ki egy ilyen linket valami oldalra és láss csodát (ie-vel nem megy)
<a href=''data:text/html;base64,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''>ingyen sms</a>
[Szerkesztve] -
Sátán44
addikt
válasz
gergely2005 #144 üzenetére
Nagyon szuper
Nekem műxik jól és akinek elküldtem ők is el tudták olvasni!
-
Rickenstein
senior tag
válasz
Nya kiprószáltam én is ezt mobilzone-os konfigurációs üzenetküldés nyavaját, de csak annyit írt ki a telefonom, hogy új beállítás érkezett, szeretném-e fogadni. Miután engedélyeztem, lett egy újabb wap profil a többi mellett. Asszem ez mégsem annyira használható... Még mindig maradok az OlcsoSMS.hu-nál...
-
cosmo
aktív tag
válasz
heló!
Kipróbáltam az sms-t de nekem azt irta ki, hogy az sms-t nem lehet megjeleníteni......amúgy mpx200-am van..... -
Rickenstein
senior tag
Hát én nem nagyon hiszek már az ingyenes SMS küldésben. Én már egy jóideje az OlcsoSMS.hu-t használom. 8.9 Ft egy SMS. Saját modilszámról küldés, wapos kliens, hangos SMS. [link]
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
gergely2005
tag
A mobilzonán is van ingyen sms! (igaz konfigurációs üziként érkezik meg!)
Akit érdekel: http://mobilzone.mobilz.hu Bővebben: link
Csak egy reg és akkarmennyi smst küldhetssz, nincs korlát!
(általában az összes mms fogadó telefon tudja kezelni a konfig üziket!) -
Frag
csendes tag
Hello
Működő ingyen SMS küldők: Bővebben: link -
Poctar
senior tag
válasz
kapcs-ford #140 üzenetére
Akkor ez nem nagyon éri meg. 5db sms + talán 1-2ért nem nagyon érdemes regelni.
-
kapcs-ford
őstag
Regisztrálsz pl. a fenti linkem (alám), a regisztrációd pillanatában kapsz 5 ingyen sms küldési lehetőséget én meg 1 sms küldési lehetőséget. vili?
Majd az account-odban találsz egy linket és ha valaki azon keresztül regisztrál akkor majd te fogsz kapni pluszba 1 sms-t és semmit többet.
Pézt nem osztanak sajnos -
Poctar
senior tag
válasz
kapcs-ford #138 üzenetére
H aberegeltek alám, akkor mennyi sms-t tudok elküldeni? X összeget kapok, vagy egy fixet? Ezzel azt akarom kérdezni, ha alám regelnek, akkor már mindig lesz annyi pontom, hogy sms-t küldhessek?
-
kapcs-ford
őstag
válasz
Gézengúz #137 üzenetére
Sms-t nem kapsz hanem pontot amivel te tudsz smst küldeni! Első regisztrációnál 5 sms-t tudsz küldeni ingyen. Ha kész a regisztrációd akkor utána kapsz egy linket és ha valaki azon keresztül regisztrál akkor van még lehetőséged ingyenes sms-ek küldésére. De van még sokkal több lehetőség is bent....
Bővebben: link -
Gézengúz
addikt
válasz
kapcs-ford #135 üzenetére
Szia!!..................És vajon mi az a =destfix????
Őszintén hány sms-t kapsz ha a neved alatt reggelnek?? -
Poctar
senior tag
válasz
kapcs-ford #135 üzenetére
Naponta hány sms-t lehet vele küldeni?
-
kapcs-ford
őstag
válasz
kapcs-ford #134 üzenetére
ez legalább tuti!
kapcs-ford
őstag
válasz
nofreenick #133 üzenetére
11520
szóval van idő...legalább kezdésnek engedhetne pár sms-t... mert ha megnézzük akkor gyakorlatilag semmi sem működik az oldalukon..
[Szerkesztve] -
pschio
őstag
up!
-
pschio
őstag
Bővebben: link
regisztraljatok minel tobben! -
Shape
aktív tag
Most elvileg megint lehet, de...
ilyen hibaüzenetet kaptam : Sorry we do not have any advertisers for the country code you are trying to send to.
Valahogy nincs szerencsém -
Shape
aktív tag
Nem értem, miért nem jött meg akkor ...
(vagy elirtam volna a számot, csak nem ...)
-
Shape
aktív tag
Bővebben: link
Ez az oldal működött valakinek rendesen???
Én hiába adtam meg a számot nem jött meg az sms
Pedig volt akkor éppen lehetőség mert lehetett választani a hirdetők között.
(egy magyar vodás számot igy kell ott megadni??? 3670xxxxxxx ) -
Jarod1
veterán
ÉN az OlcsoSMS.hu-t használom igaz nem ingyenes, 9.90 Ft 1 SMS és emailben vagy SMS ben küld 1 visszajelzést hogy a feladó megkapta. Fel lehet tölteni E-átutalással.
-
csabux
csendes tag
-
NoLF
veterán
válasz
Thulcandra #117 üzenetére
nekem 30asra elküldte.
-
lamadou
senior tag
-
Somejko
aktív tag
Nah,most éppen müxik a drága!(Bővebben: link)
-
Somejko
aktív tag
Hát ha csak így kapsz másik IP-t,akkor igen.
Nekem vodanetem van,így nálam ez pár másodperc alatt megy végbe.
Ékezetes ''á'' helyett ''ä'' (ALT+132)''é,ö,ü''maradhat.
Ha kitöltötted a mezőket,rákattintasz a ''SEND SMS''-re,utána lévő oldalon válassz ki egy szponzort és ismét ''SEND SMS'',akkor lesz jó,ha a következő bejövő oldal legtetején ez áll:continue ...
Most éppen nincs szponzor,lehet 5perc vagy 1óra múlva jó lesz,addig reklám van csak az oldalon. -
Somejko
aktív tag
Én azt a taktikát találtam ki,hogy az alsót használom állandóan,ha éppen nincs rá szponzor,szünetel,akkor használom a fentit linket.Ezért van nekem a (ZYB)-nél 28db küldhető sms.
Az alsó link annak jó,akinek az internetszolgáltatója váltakozó IP-t generál.
Tehát IP-ként 1db sms,ahányszor bontod majd csatlakozol, annyiszor küldhetsz sms-t.Én tegnap 60db-ot küldtem így. -
Somejko
aktív tag
Hi!
Ezek a tutkók:Bővebben: link
Másik:Bővebben: link
Az első nekem naponta ad +10db ingyen sms-t,és összeadódik a meglévővel.
Utóbbi olyanszinten f@sza,hogy feladónak azt írsz be amit csak akarsz:lehet beirt szám,vagy akár ékezetes név,szöveg.Hátrány csak annyi hogy 1nap 1 IP-ről 1db-ot enged.Szal akinek a szolgáltatója állandó IP-t ad,az beszopta.Nekem vodafonos netem van,és annyi csak a teendőm,hogy csatlakozás felbontása,majd újra-csatlakozás,és máris nyomhatom a következő sms-t.Megy az oldal Telórol is,nekem symbianos nokiám van,netfront-böngészővel kiválóan müxik,lazán behoz minden fontosat.
Üdv!
[Szerkesztve] -
HDN01
tag
Heló. Én azt szeretném kérdezni hogy ez az ingyen sms az emeltdíjas sms-ekre is vonakozik pl. zenét kérni a Cherry Musicon vagy csak normál sms-t lehet küldeni?
-
zsolleremil
csendes tag
hello,az icq is fizetős smst tud csak küldeni,nem? legalábbis én ingyen nem találtam ott sem!
-
t.zebulon
csendes tag
Szia!
Ha jól jönne pár ingyen sms a szűkösebb időkre, szánj 2 percet ennek az elolvasására és a regisztrációra!
először is lépj fel erre az oldalra:
http://zyb.com/?friend=36304905968
regisztráld magad: jobb felső sarokbn ''sign up''---->kattints rá
kell: a neved
e-mail címed
ország
tel. szám
jelszó 2x
majd create user
ezután kapsz egy sms-t. Lesz benne egy 4 jegyű pin kód, amit be kell írnod a következő oldalra.
Kattints az alatta lévő gombra! Ha minden ok, kapsz még egy sms-t, hogy sikerült a regisztráció.
Erről ez oldalról is küldheted, de célszerű letölteni egy programot: a lap tetején középen download
gombra katt, és töltsd le a ZYB nevű progit (a kettő közül a felső). A felhasználónév a telefonszámod
lesz, a jelszó meg amit beírtál a regisztrációnál.Nekem működött meg az ismerőseimnek is! -
Thulcandra
senior tag
-
koob
senior tag
Pár sms: Bővebben: link
-
t.zebulon
csendes tag
Sziasztok!
Ha jól jönne pár ingyen sms a szűkösebb időkre, szánj 2 percet ennek az elolvasására és a regisztrációra!
először is lépj fel erre az oldalra:
http://zyb.com/?friend=36304905968
regisztráld magad: jobb felső sarokbn ''sign up''---->kattints rá
kell: a neved
e-mail címed
ország
tel. szám
jelszó 2x
majd create user
ezután kapsz egy sms-t. Lesz benne egy 4 jegyű pin kód, amit be kell írnod a következő oldalra.
Kattints az alatta lévő gombra! Ha minden ok, kapsz még egy sms-t, hogy sikerült a regisztráció.
Erről ez oldalról is küldheted, de célszerű letölteni egy programot: a lap tetején középen download
gombra katt, és töltsd le a ZYB nevű progit (a kettő közül a felső). A felhasználónév a telefonszámod
lesz, a jelszó meg amit beírtál a regisztrációnál.Nekem működött meg az ismerőseimnek is! sok sikert! -
lamadou
senior tag
Hahó emberek!
Találtam egy oldalt(Bővebben: link) ahonnan 5 ingyen sms-t lehet küldni bárhova, és utána is kedvező árak vannak. Lehet ingyen smseket is szerezni. Le lehet tölteni egy progit, amivel tudsz sms-t küldeni, telefonszámokat tárolni, stb., DE a honlapról is küldhetsz sms-t. A regisztrációhoz meg kell adnod a számodat, erre kapsz egy kódot, amit be kell írni a neten. Nem kell visszaküldeni semmilyen sms-t, nem kerül egy forintodba sem. Mielőtt valaki megjeyezné, hogy milyen szemét vagyok, igen a link úgy mutat az oldalra, hogy én ajánlottam nektek a honlapot. Ezzel nem lesz rosszabb nektek, nekem viszont jobb lesz. Persze aki akar az regisztrálhat ajánló nélkül is, de remélem a fenti linket használjátok majd. -
n_gy_k
aktív tag
hy!
regeltem az smszone-ram, de a ''free credit'' menüpontot nem értem. hogyan lehet ingyen creditet szerezni?
thx! -
Hequila
őstag
válasz
Thulcandra #88 üzenetére
Lehet, hogy láma vagyok, de lusta vagyok időt rászánni: Hogyan lehet a thesmszone-on krediteket szerezni?
Egyébként be tudtam magam regelni. Van egy titka a dolognak: ha nem megy a regelés, akkor elolvassátok a helpben lévő dolgokat, és aszerint cselekedtek, úgy valszeg menni fog. -
Hequila
őstag
válasz
hummerdikk #85 üzenetére
MSN? Ha jön fater, akkor gyorsan lerakja tálcára. Vagy mindig ott áll netezés közben mellette?
-
Hequila
őstag
Most akartam regisztrálni a thesmszone oldalán, de aszongya, hogy pillanatnyilag a szolgáltatás nem elérhető az országomban. Másnak küld még SMS-t, és csak új regisztrációkat nem fogad el, vagy már ez sem müxik?
-
masubo
csendes tag
regizz és küdj ingyen sms: Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Konflikt
addikt
A legjobb, amit valaha láttam és tapasztaltam, az a http://www.time2bcool.com, 700 karakteres sms, napi max 15 sms(a 700-ast feldarabolja). német, ragisztrálod magad és go!! nekem 2 van
Probálta vki ezt?
Regisztrálni tudtam-valahogy,bár rohadt semmit se tudok németül, de a kodot nemküldte ki
Probálta vki?? -
koob
senior tag
ugyanaz itt: Bővebben: link
-
masubo
csendes tag
Itt tudtok ingyen smst. Nem sokat, de rengeteg lehetőség van crediteket szerezni. http://masubo.atw.hu
-
klewy
aktív tag
Szerintem erre gondolt:
na, szóval az van, hogy rájöttem, hogyan lehet vodkafonos előfizetőknek ingyen és korlátlan mennyiségű (és valszeg akármilyen hosszú, de ezt még nem próbáltam) sms-t küldeni. ennyi az egész: 3670telefonszám@sms.vodafone.hu
ja igen, ímélt kell küldeni.
lehet próbálgatni.
a feladatotok: kinyomozni, hogy ugyanez hogy működik (ha egyáltalán) a másik két szolgáltatónál.
én úgy csináltam, hogy küldtem saját címemre sms-ímélt a telefonomról, megkaptam a emilt, ott megláttam a feladónál a számomat, a többi már magától értetődik.
biztos lehet a másik 2 szolgáltatóval is emilt küldeni. vodkánál egy ilyen sms-t kell írni: ímélcím@domainnévplfreemail.hu(ez lesz a tárgy) ez meg a levél. ezután el kell küldeni a vodafon emilküldő számára és kész. na, csináljatok valamit. -
CWorm
aktív tag
Hail!
Vodafonra tudok full ingyenes sms-küldési lehetőséget, az infók itt találhatók:
gabe_
őstag
Ez egy jó ideig ingyenes volt, mostmár csak 15 sms-t küldhetsz, aztán vehetsz még kreditet...
http://www.vazu.com
vagy
w_jano
csendes tag
Nekem müxik az smspop!!!! Egy progit kell letölteni, és azzal lehet nyomatni http://www.smspop.com Írt valami hitelkártyáról, de nem kért a regisztráláskor semmilyen adatot ilyen témában, repülnek az sms.ek eddig ingyen. aztán nem tom mikor kell fizetni, vagy hogy kell-e????
-
_lupin_
csendes tag
Ha nagyon fontos a dolog akkor felhívom az illetőt,
de sokszor van olyan is hogy az üzenet nem olyan sürgős, így nem baj ha egy óra múlva kapja csak meg, és persze az is jó hogy ingyen van.
Másik ok, meg hogy billentyűzeten sokkal gyorsabban be tudom írni az üzenetet,
ha meg mobilon akarom beírni akkor valami olyan érzés fog el, mint amikor szigorlatra kell tanulni egész nap, pedig sokkal szivesebben lennék a strandon.
Jó persze vehetnék egy qwerty-s telefont, de inkább rászánok egy órát és keresek egy másik ingyenes sms szolgáltatót. -
iguana
őstag
off
egy érdekes(?) dolgot vezetnék fel:
nem személyre szól, hanem általánosságban ránk, magyarokra. írtad: ha már ingyen van akkor ki is kell használni...
ez sajnos nagyon jellemző ránk. ami ingyen van az kell. bármi áron. képesek vagyunk érte mindenre, kivetkőzünk önmagunkból, energiát nem sajnálva mindent elkövetünk a cél érdekében. példa a metro újság. nevetséges, ahogy szinte ölik egymást az emberek, beszólnak egymásnak, lökdösődnek. mintha az életük múlna rajta. persze ha várnának pár percet, sorban mindenki kapna.
egy másik példa: annak idején amikor osztrákiába voltam, egy hipermarketbe mentem vásárolni. busz érkezik, egy rakat hazánkfia leszáll, észrevették, hogy a bejáratnál cukorkákat lehet vételezni ingyé. (hozzáteszem én is bekaptam egyet!)
több se kellett, mint a sáskák megrohamozták a kis urnát, és pakolták zsebbe, fülbe, orrba, táskába. még az is aki rühelli, mert eukaliptuszos. nem baj, a lényeg hogy ingyé van. a sztorihoz az is hozzátartozik, hogy ez a csoport láthatólag nem egy nélkülöző szegény csoport volt.
nos, tudom, hogy ezek az esetek -és még sok ehhez hasonló- nem teljesen illeszkedik az ingyenes sms-re, csak kérdem:
miért ragaszkodunk ennyire az ingyenes dolgokhoz? miért kell ez nekünk mindenáron, mértéktelenül? milyen alapon hőzöngünk, amikor egy eddig ingyenes szolgáltatás megszűnik?
on -
iguana
őstag
-
iguana
őstag
egy kérdés:
mire használjátok az ingyenes sms küldést? miért éri meg ennyit szenvedni vele?
régen tömegével volt jó pár ilyen oldal, ahol tényleg működött ingyen és gyorsan.
ma már nincs.
ha én sms-t aakrok küldeni, annak oka van, és azt rögtön akarom. biztos akarok lenni benne, hogy meg is érkezik, ráadásul nem órák múlva.
nem egyszerűbb a telefonról küldeni sms-t pénzért? -
_lupin_
csendes tag
Sziasztok
A 1rst WAP miután megadtad a telefonszámodat mennyi reklám sms-t küld?
(ha küld egyáltalán)
ill a többieknél mi a helyzet? -
bUnKo
csendes tag
nem küldi a kódot ez a rák time2!!
vajonmiért???????
szerintem a 777sms müködik, ha meg nem akkor ott van tartaléknak az 1rstwap, és egyikhez sem szükséges h előfizetö légy. elég egy olyan kártya amin még van 40 Ft és el is dobhatod. -
Sanya
nagyúr
Én westeles vagyok, és most a 777 meghalása után új ingyensms küldő után néztem. első lett volna a time2bcool, amely néha rosszallkodott, de már látom, hogy nekem nem küldi el az sms-t.
Jó gyerünk a régi mtnsms-hez. az sem küldött Magyarországra.
Jó firstwap: westeles nem regelhet
jó: ingyensms: pénzes lett--mocskok
jó quios: persze, hogy lóvés
sms.ac: 1 sms/nap, a többiért fizethecc
van még valami? A telefonguru oldalán lévők 90%-a fizetős, vagy nagyon gyér szolgáltatásokat nyújt(1 sms/nap, többiért csengethecc) az icq csak vodafonnyra küldi el, tehát nem tudom mi lesz. marad a fizetős cucc, mert én nappal nem wapozok 1 sms áráért mikor az én telefonos gépelésem az iszonytatóan lassú -
Goose-T
veterán
Ezt nézzétek:
http://www.telefonguru.hu/sms-guru.asp -
miller
tag
A 1stwap tényleg küld mostmár Pannonra is!
-
op9
aktív tag
Üdv.
Az 1rstwap.com már küld Pannonra! (legalábbis tegnapelőtt müxött)
Hali! -
Ye_Nő
tag
Úgy tűnik, nemcsak nálam van péntek...
Na sebaj, végül mindenkinek sikerült bejelentkezni!
time2bcool rulez! -
Rox
tag
Mégegyszer thx, mostmár megy
-
Rox
tag
bocs, de már megint elnéztem valamit...
-
Rox
tag
Pontosan mire kattintgattál?
-
simbazz
aktív tag
Hát, nekem sikerült Ye_Nő instrukciói alapján a time2bcool reg
A kód megjött kb. 2 perc alatt. Már toltam magamnak próbaSMS-t, 10-20 másodperc alatt ideért. Jójez...
-
Rox
tag
Hogyan lehet SMSt küldeni? Lécci megin' step-by-step...
-
Ye_Nő
tag
FR*NCBA, FR*NCBA, FR*NCBA!!!
Bocs, nálam már nagyon péntek van... -
Rox
tag
Thx, én is regisztráltam magam. Kb. mikor küldik a kódot?
-
Nimrod
addikt
Csak elégszer telepítettem a windózt, hogy tuggyam
-
Ye_Nő
tag
Hali!
Bal oldalon, a dátum/idő alatt, a Login-Name felirat felett van egy
''GRATIS ANMELDEN'' címkéjű gomb. klikk oda.
Most leírom a mezőket sorban:
Login-Name
jelszó
jelszó (ismét)
vezetéknév
keresztnév
mobilszám (+36-tal kezdd a 06 helyett!)
életkor
isk. végzettség
foglalkozás
mely területen melózol
(tipp: Sonstige jelenti az egyéb kategóriát)
ikszeld be az ich stimme den AGB-t, ez az elfogadod a szabályzatot című passzus.
végén klikk az Anmelden-gombra.
Mindenképp valós mobilszámot adj meg, mert kapsz sms-ben egy kódot, amit be kell írni később a küldésnél.
Ha vmit kihagytam, kérdezz nyugodtan! -
Dr.Burn
őstag
http://www.time2bcool.com
Valaki mondja el hogy kell itt regizni magam mert nem tudok egy mukot sem németül. -
rii
nagyúr
gyorsan elmondom, én mit tapasztaltam....
SMS.AC: kb 5 napja nem ad igyen kreditet... napi 8 volt, ebbol 1 SMS 3 kredit (volt)
1rstwap.com het 15 sms, 20-ra nem küld
777sms.hu nekem most ez legjobb NAPI 15 SMS (én is kunyiztam a számot....)
mtnsms.com nem sikerült beregisztráltatnom magam... -
SamuraY
csendes tag
hi.
ahhoz hogy onan sms-t tudj kuldeni, meg kell adnod a telefonszamodat!
belepsz/contact agent/Mobiltelefon
utana ''Speichern''
ekkor kuld neked egy aktivalasi kodot, amit az SmSAgent nel kell beirni
Utana mar tudsz vele SmS-t kuldeni.
udv:
AkosH -
Dumusz
tag
Ha már regisztráltam magam a time2bcool-on akkor hogyan tudok sms-t küldeni. Aki tud az segítsen, mert ezt a ronda németet nem értem meg. Angolul meg nem írják.
-
Sanya
nagyúr
A legjobb, amit valaha láttam és tapasztaltam, az a http://www.time2bcool.com, 700 karakteres sms, napi max 15 sms(a 700-ast feldarabolja). német, ragisztrálod magad és go!! nekem 2 van
-
Szőrös
veterán
Ok, de akkor így kellett volna kezdened , hogy ezek már megvótak.
mtnsms.com ? SMS.ac ? http://www.1rstwap.com/partners/go.to/1rstwap ?
legújabb ICQ is tud már sms-t küldeni min3 szolgáltatónak..... -
Szőrös
veterán
-
Nimrod
addikt
Ingyen SMS-küldő hely kéne, de ami el is küldi és nem kell érte fizetni. Tud valaki?
Aktív témák
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Programozás topic
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF -Számla, garancia, WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! 1600W Corsair AX1600i Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest