-
IT café
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
Miért nem a vinyót teszed az ultrabay-be, az SSD-t meg a noti belső HDD helyére?
Amúgy nekem a noname utángyártottal sem rémlik semmi csúnyább zörgés/melegedés.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Chaser
legenda
Sok gagyi keret van, ki kell fogni a jót. Sok tanulópénzt fizettem mire megtaláltam honnan érdemes venni T60-nál a dvd ultra ata90, tehát oda a hdd-t rakd, sata egy gyakorlati sebessége az olyan 130MBps körül van, azért jóval gyorsabb mint a dvd helyén.
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Hixon
csendes tag
+ Chaser: Ú, ezt nem tudtam, hogy az ultrabay sebessége lassabb. elég szomorú. akkor hdd megy ultrabaybe. Chaser, menyik a jó (és nem drága)?
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
Most mondtam hogy mért SSD-t már SATA1 is visszafogja, nem hogy a DVD helyen levő sebesség. Nem lesz ott semmi baja, hidd el. Az APC mindenütt működik, a gépbe van építve, nem a HDD-be mint pl sok dellnél meg HP-nál volt FF-es vinyó. Bootolni is ugyanúgy tudsz caddyről mint az eredeti HDD helyen.
szerk: Én nem ebayről veszem már rég, elég volt belőlük De akitől én veszem 1-2db-okkal nem foglalkozik, szóval próbálkozz, hátha bejön
[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
Ezt a Timizést szerintem most felejtsd el.
Az SSD betétele még tapasztalat nélkül is kb. 3 perc a belső helyre (egy csavar tartja a fedelet, négy csavar rögzíti a vinyót/SSD-t a belső keretbe, a keretet meg két gumibak fogja körbe).
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Tim82
félisten
válasz Tikakukac #63709 üzenetére
Aztán csúnya meglepetés fogja érni, ha egyszer élőben találkozik velem. (Pl. nem lány vagyok, hanem 190 cm felett és 100 kg körül, ráadásul szakállas.)
Crytec: volt két olyan nevű barátnőm is, szóval még akár van némi közöm is a névhez.
[ Szerkesztve ]
-
Hixon
csendes tag
jaj tényleg! ne haragudj Tim82, restellem a dolgot, elnézést kérek, nem fog többet elő fordulni
Amúgy meg köszi szépen a segítséget, amúgy nem azzal van a probléma, hogy ne tudnám berakni az ssdt bármelyik helyre, hanem én tényleg azt hittem, hogy az ultrabay is egy ugyanolyan sata sebességű dolog.
A másik dologra valaki valamit?
-
Chaser
legenda
Teszteltem az x200t SL9300-asát. VID 0.925V, ezt tudja max órajelen és IDA-n is. Beállítottam fixre, nem hűvösebb semmivel kb mint a P8600 a T500-ban alulfeszelve max órajelen, jó az, nagyobb gép. De ott a venti 1900rpm-en ment, itt meg most néztem 3500rpm, de a nyomi hdd hangja elnyomta.
-
Chaser
legenda
válasz tototos #63715 üzenetére
De nyilván kb 1W-tal vagy annyival se. Feszültség nem megy lentebb, ez a legalja. Alapból 1.1V körül van a gyári órajelhez tartozó érték. Azt mondjuk nem tudom pasztázva mikor volt a gépezet, de T500-nál is csak pár fokot hozott a gyári paszta utáni művelet. Majd beállítom 1900-ra a ventit, úgy mennyivel lesz melegebb.
-
Chaser
legenda
válasz tototos #63717 üzenetére
Akkuidőben kevesebb lesz, de melegedés szempontjából nem igen mérvadó. Ha nincs terhelve pár fokkal melegebb mintha pl 800mhz-en jár. Ha meg terhelve van 800-ról úgyis felugrana 1600-ra, tehát legyen csak mindig 1600--on. Régen figyeltem, zizisebb a rendszer ha nem fix az órajel, hanem folyamatosan változik.
-
Chaser
legenda
válasz Pttypang #63720 üzenetére
Ezt mondom. Mikor még játszottam ott meg különösen zavaró volt, mikro laggok érdekes fix órajellel egyből megszűntek. Én ezért rakom mindig fixre az órajelet. Ha a rendszer nem használja ki úgysem fogyaszt többet csak 1-2W-tal mintha minimumon lenne, ha kihasználja akkor meg úgyis feltekerné.
-
félisten
-
stojesz
tag
-
félisten
-
Chaser
legenda
válasz FoxiestFox #63722 üzenetére
Ott is eljátszottam Nem sok változás volt alulfeszelve kisebb órajelhez képest.
stojesz: Én ThrottleStopot használok, egyszerűbb.
-
félisten
-
törölt tag
Azt honnan lehet megtudni, hogy a laptop-on levo Windows8 melyik verziojat lehet leszedni a netrol ha ujra akarom tenni a rendszert?
Telepites utan aktivalja elmeletileg az op.rendszert ha jo verzio lett feltelepitve csak nem tudom mi alapjan lehet ezt kibogaraszni.[ Szerkesztve ]
-
-
Dhampir
félisten
válasz fgordon #63730 üzenetére
Eltévelyítés :-D
-
Chaser
legenda
Ragad kicsit a szpéssz' Ilyen gombot még nem szedtem ki, mennyire zizis? Van esélye hogy kinyírom a mechanikát?
szerk:jah x200tééééé bár gondolom ez mindegy..van egy újj billzetem de pont a space defektes ott is
[ Szerkesztve ]
-
VegyesTamás
senior tag
válasz Chaser #63735 üzenetére
én leszedtem a backspace-t egy takarítás alkalmával a T61-en és ment. Visszafele eltörtem...mondom nembaj addig kiveszek egyet a space alól. Azt is eltörtem. Mondjuk a bill mechanikával mindig is szenvedtem, és amikor ez történt még fáradt is voltam
Aztán kinéztem Tim82-nél egy egész billt, de azóta nem volt pénzem ilyen extrákraTiktokpomfrit /VTMDrifting/ Youtubeon és Facebookon és tiktokon - Drift, Vlog, Sztorik Dániából, tiktokon dánul, magyar tiktok - DánKrumpli
-
tokyo2
tag
Sziasztok!
A problémám a következő: adott x201 win 8.1 last bios sytem.
Vettem hozzá egy Ericson F3507g-t wan 3g gps modult.
Hardwaresen beépítve helyre gyűrve... cmos reset, default beállítások ellenére, "
1804 unauthorized wan card is plugged in"- el leáll a Bios.
Vkinek ötlet esetleg, előre is köszönöm:Tokyo
-
Tim82
félisten
válasz tokyo2 #63739 üzenetére
X200-hoz való az Ericsson kártya. Neked Qualcomm Gobi 2000 kell (Lenovo FRU-val), azzal fog menni az X201.
(Vagy felteszel olyan BIOS-t, ahol kiütötték a whitelist-et.)
-
parkasz
senior tag
Sziasztok!
az mi a szösztől lehet, hogy ár napja az x200-am wifije gyengébban érzékel? 5ös helyett 2-3as erősséget vesz. A mellette lévő t500 smán hozza az 5ös értéket. A kártya lehet a ludas? Esetleg próbáljam régebbi driverrel? Bármilyen tippet elfogadok. -
Tim82
félisten
válasz tokyo2 #63741 üzenetére
Azt leszámítva, hogy kiüti az ún. whitelist-et (tehát nem csak gyári Lenovo, az adott modellel kijött WWAN/WLAN stb. mini PCI-e kártyákat használhatsz a notiban), nincsen semmilyen extra következmény.
-
Pszihonaranc
senior tag
Sziasztok!
Két kérdésem lenne. Az egyik az, hogy lehet-e egyáltalán, illetve érdemes garanciát hosszabbítani a thinkpadeknél? Vagy fölösleges, mert úgysem lesz semmi bajuk, ha meg lesz azt meg meg lehet csinálni a garancia hosszabbításra szánt összegből?
A másik: a képen sárga körrel jelölt billentyű lenyomáskor relatív hangosan kattog, míg a jobboldali társa egyáltalán nem. Hogy lehetne megszüntetni ezt a jelenséget?
T420sElőre is köszi a kedves segítségeteket.
-
scarbantia
aktív tag
Sziasztok!
Ma este a szemem láttára megjelent egy szép magenta csík az UXGA panelemen egy pixelnyi szélességben, függőleges irányban. Sajnos nincs sima VGA kábelem, hogy külső monitort kössek rá, de hogy lehetne leellenőrizni, hogy a kijelzővel, vagy a videokártyával van-e a baj? Ugyebár ez egy nVidia FX 570M(T61p)...
-
Peet91
aktív tag
válasz scarbantia #63746 üzenetére
Hát én max. a jó öreg képernyő hajtogatós/szalagkábel környékén keretet megnyomkodós módszert tudnám javasolni.
Ugyan már, én nem vagyok kötekedős! Csak mindenki más az!
-
félisten
válasz scarbantia #63746 üzenetére
Vidd be a T-Mobile-hoz.
Na jó, reméljük nincs gond.[ Szerkesztve ]
-
Wyll
őstag
Sziasztok!
Thinkpad T500-ba, amiben eredetileg egy 25W TDP-s P8600 van, bele lehet tenni pl egy 45W TDP-s Q9100-at? Vagy a T9x00 sorozat a maga 35W-jával a max?
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Wyll
-
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Renault, Dacia topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Parfüm topik
- AliExpress tapasztalatok
- Autós topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Spórolós topik
- MinDig TV
- További aktív témák...
- DELL G3 Gamer laptop: i5-10300H / GTX 1650 / 16Gb RAM / 512Gb SSD
- Alienware m9700i R1
- Új ThinkPad T14 Gen 5 -2024-, FHD+ IPS, Intel Ultra 5 125U , 16GB DDR5, 512GB NVMe, ujjl., gyári gar
- Precision 3560 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1165G7 T500 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5540 15.6" FHD IPS i5-1345U 16GB 256GB NVMe SSD IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest