-
IT café
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz fermacht1994 #63600 üzenetére
Ha érvényes garancia van a gépedre, akkor megér egy kört némi emailes/telefonos érdeklődés valamelyik Lenovo szervízpartnernél (Delta, Smartservice stb.).
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
CharlieDrop
veterán
hány centi egy x201 alaplap?
Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!
-
Xmodule
őstag
azt a szomoru dolgot vettem észre hogy a t500-asomnak a jack kimenetén iszonyatos zaj jön ki. mármint zajos jel. amikor nincs hang búg rendesen. eddig nem vettem eszre mert csak most kötöttem rá hangfalat. elöször azt hittem hogy a hangfal a rossz, de kiprobáltam egy macbook pro -val is és ott tökéletesn néma semmi zaj nem jön. esetleg valami ötlet hogy a t500 ban mit lehetne ezzel kezdeni? ha lehet egyáltalán
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
lorcsi
veterán
mi lehet a gond ?
T61 (14') változat a kijelző alatti led sorban, ahol a wifi-háló-hibernálás jele világít jobbról a harmadik narancs sárgán villog
ha lehúzom a hálózatról egyből kikapcsolitt egy kép:
ezen jobbról az első sárgán világító lesz
win7 szerint akksi teljesen feltöltve..de akkor miért reagál így ?eladó: vadi új soundcore motion+
-
-
Poo
senior tag
válasz lorcsi #63605 üzenetére
Kuka az aksid valszeg.power manager mit mond az aksira,futtas le egy perform resetet a power managerből és kiderül hogy wtf van.
Azt hogy a winfos mit mond inkább nem írnám le hogy mennyit ér[ Szerkesztve ]
Veszek eredeti tonereket,patronokat
-
félisten
válasz Xmodule #63604 üzenetére
Nálam nem volt ilyesmi sem T500-on, sem a W500-on.
Hangbeállításoknál nézz szét, mikrofont némítsd, és inkább a Win driverét használd a Conexant sz*rja helyett, amit a Sysupdate tesz fel. Az nálam szinte teljesen érzéketlenné tette a mikrofont, játék alatt senki sem hallott.. talán nálad fordítva működik -
Xmodule
őstag
válasz FoxiestFox #63609 üzenetére
a mikrofont megprobalom a többit nem tudom mert linuxos vagyok. amugy total az a ciripelö hang is jön amit alapbol lehet hallani. talan a tap?
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
félisten
-
azbest
félisten
válasz franc0 #63615 üzenetére
Ja, amúgy igen, úgy pontosabb ahogy te fogalmaztál. Valamelyik tápellátással kapcsolatos tekercs rezeg
A T8400 nekem is feltűnőbben ciripelteti a gépet, mint az előd T7300. Hallom ahogy megy át a debug infó az android készülékből a notira
Ha jól emlékszem az a mondás, hogy az energiagazdálkodás mellékhatása, ahogy a proci teljesítményét váltogatja úgy változik a fogyasztás és emiatt mocorog valamelyik alkatrész talán.
[ Szerkesztve ]
-
kmisi99
addikt
Miért lehet, hogy T500 on intel vga nál a 1080p youtube be be szaggat és a cpu 100% megy? Miért nem használja az intelt? Ati nál is ez van de az ha jól tudom nem támogatja még ezt a gyorsítást.
[ Szerkesztve ]
-
Xmodule
őstag
az jutott eszembe, hogy esetleg lehetne csinalni egy liyen zajszuröt. pl gépböl jack belemegy ebbe a szuröbe aztan a szuröböl meg a jack-el a hangfalba. és igy megszunne a zaj. tuti van liyesmi csak most nem tudom hogy keressek rá. forrasztgatás nyák nem probléma.
-
félisten
-
kmisi99
addikt
válasz FoxiestFox #63622 üzenetére
Friss windows. Többek közt ezért is raktam újra mert a régi kicsit össze volt szarva most kb böngésző meg lenovo cuccok vannak fenn és most is ilyen szerinted mi lehet akkor a baj?
-
félisten
-
kmisi99
addikt
válasz FoxiestFox #63624 üzenetére
Én se értem tiszta bug ez a gép. Ilyen terhelésen megy a cpu intel vgaval full hd youtube alatt. kép
-
azbest
félisten
válasz kmisi99 #63623 üzenetére
Win7? Az intel driver verzió milyen régi? Volt korábban egy időszak, amikor a régi drivereket feketelistára tette az adobe és flash alatt gyötrelmesen szerepeltek. [link]
Az sem mindegy melyik böngésző. A chrome az saját belső flash változatot használ. Sőt újabban html5-öt.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
félisten
-
kmisi99
addikt
válasz FoxiestFox #63629 üzenetére
Akkor mindegy hagyom, firefoxban tűrhetőbb volt a dolog ott olyan 20-50% közt ugrált a cpu, bár annak is köze lehet hozzá, hogy alapból ha csak a chrome megy semmi flash csak 8-10 oldal a cpu 70% fölött megy. Természetesen feladatkezelő semmit nem jelez, hogy bármi is jobban használná. Chromeot leállítva is 50% fölött. Lehet azért mert windows update megy vagy csak fos az egész nem tudom. Nekem ilyen inteles cucc nincs is amiről te képet raktál. Van egy intel graphic media cucc de maga ez a felület nincs.
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz kmisi99 #63625 üzenetére
Nem a gép bugos. Ha alapból is magas a cpu használat háttérben fut valami. Win update simán tud ilyet csinálni, azzal kezdem tiltom le a pics@ba.
szerk: jah igen, chrome nincs a helyzet magaslatán flash terén ha T9400+SSD+6GB ram mellett mikro akadások vannak az biztos nem hw hiba..és ez egyre csak rosszabb lesz
[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
kmisi99
addikt
T500 nál mit is kell felrakni, hogy legyen az SSD nek trim?
-
félisten
-
Francia91
veterán
válasz kmisi99 #63635 üzenetére
Elmeletileg mennie kell alapbol. De ha megsem, akkor a HP fajta Intel Rapid Storage driver telepitese orvosolja a problemat. Elo szokott fordulni ilyen, ha Te is igy jarsz, keress ra a topikban, parszor belinkeltem mar ide ezt a drivert /linkelnem most is, de telefonrol potyogok/
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
kmisi99
addikt
Alapból nem ment azért kellett a driver kösz a linket már jó.
-
fgordon
senior tag
válasz fgordon #63584 üzenetére
Megválaszolom a saját kérdésem, hátha hasznos lesz még valakinek: az a megoldás, hogy XP-n nem megy a Power Manager / Battery manager Intel driverrel, hogy fel kell rakni net framework 1.1-et, majd utána a power manager + driver-t, és minden jó... Az kérdéses maradt, hogy miért működik tökéletesen, ha ATI vga aktív, net 1.1 framework nélkül... A windows szépségei...
▏▎▍▋▊▉ Gordon (eleinte azt hittem) ▉ ▊▋▍▎▏
-
Chaser
legenda
Van nálam egy sl9300-as x200t. Na lemérem majd ha odajutok milyen hőmérsékletei vannak, lesz-e szobahő -10fok vagy nem
-
Chaser
legenda
válasz Tikakukac #63644 üzenetére
De tényleg kíváncsi mennyi különbség lesz mondjuk T9400-hez képest. Vagy x200 P8600-hoz képest.
Így látva egymás mellett a két gépet, hát az x200t AFFS nagyon ott van Most úgy megtartanám, de aztán menne a szekrénybe szegény_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
félisten
Na, megjött a Broadcom BCM970012 BCM70012 dekóderem.
Egyelőre csak feltettem a drivert, és Opera alatt néztem Youtube-videókat.
720p minden akadás nélkül fut, nincs hiba.
1080p szaggat 10-20 másodpercig, azután teljesen kisimul, csak teljes képernyőre váltás után, és visszaváltáskor akadozik kicsit, de hamar utoléri magát.Így már Radeon mellett is hardveres HD dekódolás van Youtube-on, szóval eddig megérte azt a pár ezrest. Hűvösebb lett tőle a cucc.
Ami érdekes, hogy az Intel kártyától is elvette a dekódolás feladatát... azt hittem, csak akkor aktiválja magát, ha látja, hogy nincs más eszköz, ami képes a feladatra. -
azbest
félisten
válasz FoxiestFox #63647 üzenetére
Akkor aktiválja magát, ha a hozzá tartozó codec-et használja a lejátszó
A kártyát úgy képzeld el, mint a drivere által feltelepített codec hardveres manifesztációját
Onnan tudod, hogy aktív ha elindítod a
C:\Program Files (x86)\Broadcom\Broadcom CrystalHD Decoder\DTS_Info.exe progit. Az óra mellett egy kis ikonja lesz, ami bezöldül ha használatban van. -
Chaser
legenda
válasz Tikakukac #63646 üzenetére
HV121WX4-120 ha jól rémlik. Fényereje is elég jó. Sima x200-ban nem néztem milyen van, de nem a legpocsékabb. Alja legalább nem sárga mint a legtöbbnek. csak színek gyengék és a betekintési szög.
-
Francia91
veterán
válasz FoxiestFox #63647 üzenetére
Nekem már nincs szabad miniPCI slotom, így nem foglalkozok a dologgal. Radeonról meg egy pillanat átváltanom Intel-re. A videók képe jobb valamivel a dekóderrel, mint nélküle?
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Farming Simulator 25
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Renault, Dacia topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Parfüm topik
- AliExpress tapasztalatok
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- DELL G3 Gamer laptop: i5-10300H / GTX 1650 / 16Gb RAM / 512Gb SSD
- Alienware m9700i R1
- Új ThinkPad T14 Gen 5 -2024-, FHD+ IPS, Intel Ultra 5 125U , 16GB DDR5, 512GB NVMe, ujjl., gyári gar
- Precision 3560 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1165G7 T500 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5540 15.6" FHD IPS i5-1345U 16GB 256GB NVMe SSD IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest