Új hozzászólás Aktív témák

  • blueMerle

    veterán

    válasz sutszi #53769 üzenetére

    Az igényeim jelen pillanatban kielégíti a HP 8510p-m, persze, némi upgrade időközöben megtörtént (SSD, 4GB RAM) így most villámgyors az SSD-nek köszönhetően. Bővebben kifejtve, nem elsősorban azért veszek új laptopot mert ez már nem felelne meg, hanem édesanyám laptopja adta be az unalmast, és ha már így alakult, neki tudom adni a HP-m.

    Szóval elsősorban amire használom az Adobe Illustrator, Dreamweaver, Photoshop,... (ezekkel bőven elboldogul a jelenlegi konfigom is, abszolút gyorsan). Inkább a kérdés az, hogy 2-3 év múlva milyen igényeim lesznek, amire most nem tudok felelni, épp ezért veszek mindig aktuális bc csúcsmodellt, hogy ne kelljen törni a fejem majd akkor egy új gép vásárlásán.

    Persze ugyanilyen fontos a tartósság is: nem kötöm sem az autó után, sem a kutyának nem adom oda játszani, általában értekezletekre cipelem magammal, táskában természetesen. Ami azért nem árt, ha időnként egy-két leesést elvisel, a HP-m már esett le asztalról, székről, kőre, fapadlóra és még csak a nyoma sem látszik. Ugyanígy fontos hogy ne kopjon a burkolat, a gombok, a HP-mon még csak nem is fényesedett ki sehol sem a kasztni, ez azért alap elvárás lenne az új géptől is.

    Ami a játékokat illeti, keveset játszom, de ennek azért betudható a nem épp erős GPU is, ami a laptopomban van (amikor vettem bőven megfelelő volt). Szempont volt anno az is hogy némi game fusson rajta. Szóval most is vehetjük fontos tényezőnek, de túlzásokba sem kell esni az új laptopot illetően.

    A kijelzőt tekintve egyedüli szempont hogy ne legyen fényes, a felbontás nem érdekel.

    Szóval nagyjából összefoglalva ez az, amit elvárok. És mindezt összevetve jutottam a T530-hoz.

    Shatterstar: nem akartam elhinni amikor megláttam. Ez borzalmas :D A T530 azért lenne jó nekem, mert (számomra) minden szempontból megfelel.

    Egyre inkább úgyfest hogy a T530 lesz a befutó :K Köszönöm nektek a tanácsokat :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák