-
IT café
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FatalEror
addikt
Sziasztok!
Van itt köztetek W700-s tulaj?
Lehet váltanék notira asztaliról,és olyan gépet szeretnék,ami minőségi,jó hardverrel rendelkezik,és strapabíró!
Na ugye leírás alapján jön szóba a ThinkPad család.Azon belül is a W700 az ami relatív erős,illetve a rajztábla is egy jó fícsör,csak ugye nehéz beszrezni.Esetleg van másik TP ami minőségben,és hardveresen hozza azt a szintet 200k-ig használtan?HardCore is my LifeStyle
-
Watto1991
senior tag
Hali !
Komolyan elgondolkoztam egy Thinkpad X230 vásárlásán az IPS kijelző miatt. Az lenne a kérdésem, hogy nagy átlagban elfogadható a gép ? Nincsenek nagy nyűgjei? Ez a video kicsit elrettentett.... Előtte mindenképpen megvárom a T431s-t ... csak abban ugye nem IPS a panel...
[link]Másik kérdés: a Thinkpadok garanciája világgarancia? Ha Angliában megveszem, otthon is gariztatják ? (on-site)
Köszi !
[ Szerkesztve ]
-
Tikakukac
titán
válasz Watto1991 #46503 üzenetére
Van kigyulladós Macbook videó is, kb. annyira releváns nagyobb tömegben az is. Ha bejött a gép, akkor használni még jobb lesz, az ilyen videók szépek, de amíg tömegével nem sipítoznak az emberek, addig elszigetelt esemény, megesik.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
addikt
válasz Watto1991 #46507 üzenetére
Ha jól rémlik ha a Lenovo shopban veszed akkor igen, US-ben sok üzlet a saját gariját adja rá és nem a Lenovo garit.
S-ről nem sokat tudni, de tippre a 431s újdonságait hozza. Nyáron viszont már lesz 240 is.
http://1.bp.blogspot.com/-CanxT_PRu8c/UO3Oib1In8I/AAAAAAAADEs/y-WYl9HnQoI/s1600/Lenovo%2BX230s%2Bcomp.jpg
ps. Amúgy a 230-ban sincsen gyárilag IPS, külön kell kérni.
[ Szerkesztve ]
-
inferno88
őstag
Hali!
SSD került a T510-be és a HDD ultrabay.Mivel így a gép valami eszméletlenül csendben van, ezért beállítottam,hogy a vinyó csicsikáljon 1 perc után.
Na most pár percenként elindítja magát,pedig nem használom.
A háttérben fut egy antivir,hd sentinel. Ezek okozhatják a fentit?Semper fi!
-
GeryG19
csendes tag
Szevasztok !
olyan kérdésem lenne hogy IBM nél ez a kép mi a program neve amivel ezt a válsz lehetőséget elő tudom hozni ? köszi előre is !
[ Szerkesztve ]
-
MrSealRD
veterán
Engem nagyon zavar ez a zsanér megoldás amit használnak...
GeryG19 Fn+F5 ( Access Connections)
[ Szerkesztve ]
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
Francia91
veterán
Sziasztok!
Volna egy olyan problémám, hogy egy játékot frissítettem 1.27-ről 1.29-re (War Thunder), és azóta nem indul el, csak a menüig jut el az alábbi hibaüzenettel:1.27-tel tökéletesen ment, nem volt hiba. Meg olyat vettem észre, hogy a Lenovo oldalán lévő Vista driverrel a "3D munka -és játékgrafikai teljesítmény" 4,1-es, míg egy moddolt driverrel (10-2_legacy_vista32-64_dd_ccc módosítva) 4,4-es ez az érték.
Esetleg vmi megoldás a hibára? A támogatottság, ami kell a játéknak, megvan, tehát a DirectX 9.0 és a Shader Model 3.0. Lehet 10.2-esnél újabb drivert rátenni moddolva?
ATI Mobility FireGL V5250 a GPU-m."Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
xcds
őstag
.
[ Szerkesztve ]
-
audi100td
nagyúr
válasz MrSealRD #46518 üzenetére
Engem is ez a zsanér zavar a legjobban, elhiszem, hogy funkcionalitását tekintve nem feltétlen rosszabb mint a régi, de maga a látvány visszataszító. Ez a gép már simán elvegyül a többi snassz notebook között, kb mint egy Edge al-mg vázzal, szánalmas. A glossy kijelző meg a trackpoint lebutítása már csak hab a tortán.
-
Tim82
félisten
válasz franc0 #46525 üzenetére
X201-nél is ugyanez ment, a 16:9 miatt.
Az elég nehezen mehetett.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
-
Tim82
félisten
válasz franc0 #46527 üzenetére
Átérzem a frusztrációdat, kellemetlen dolog egy ilyen tévedésen elcsúszni.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Tim82
félisten
válasz GeryG19 #46528 üzenetére
Amivel a billentyűkombinációk működnek, az a Hotkey Features Integration nevű program.
Az Fn + F5 működéséhez ezen kívül az Access Connections fog kelleni (+ természetesen a wifi és ha van, a BT driver), itt a használt oprendszeredtől függ, hogy melyik verzió (de ha a linkelt oldal aljára mész, ott megtalálod, ami kell, némi angoltudással).
-
Tim82
félisten
válasz audi100td #46533 üzenetére
Nekem is úgy rémlik, de mivel ez van a Hotkey Features feljebb linkelt oldalán:
•(For Windows XP only) If this software is updated to version 3.02.0000 or higher, it is also required to update the following software.
◦Access Connections to version 5.50 or higher (for the Fn+F5 key function)így inkább nem írtam azt, hogy nem kell az AC, mert a megfogalmazás nem egyértelmű. Leellenőrizni nem tudom, nálam mindig telepítve van az AC, igaz, Win 7 alatt.
Igaz, azt sem tudom, hogy a kérdező kolléga milyen gépen használná, melyik Windows-szal.
[ Szerkesztve ]
-
-
Tim82
félisten
válasz audi100td #46535 üzenetére
T500-on kellett AC, pont a WWAN miatt, amíg abban nem állítottam be/aktiváltam mobilnetes profilt, addig nem kezelte le a SIM-kártyát. A többi gépen nem volt szükséges, "csak" feltettem.
[ Szerkesztve ]
-
Vegha
senior tag
T61 zsanér csere ügyében tud valaki segíteni ?
14.1" wide kijelzőn kell cserélnem a zsanérokat. Már másodjára futok bele, hogy rosszat kapok. Most tűnt fel, hogy ebből a kijelzőből létezik a wide-on kívül standard is, valószínűleg most is azt hozták meg.
A Hardware Maintenance Manual szerint 42W2451/42W2673 (Kato/Reel) kell hozzá én viszont csak 42W2452/42W2674-t találok eBay-en, ránézésre baromira ugyanaz a kettő. Mondjuk azt sem tudom mi a különbség a Kato és Reel között (talán beszállítók?), így viszont nem akarok újra melléfogni. -
Tim82
félisten
Nekem ez volt a módszer, amúgy pontról-pontra valakinek a forum.lenovo.com-on lévő leírását követtem. Ha kell, otthon előkereshetem a linket.
Dell-es progi? Tudsz élni.
[ Szerkesztve ]
-
xcds
őstag
Isten ments, ami működik, azt nem javítom meg, mert már sokszor pórul jártam. A dell-es program parancsikonját meg át lehetne nevezni, de direkt meghagytam. Egyébként Dell Mobile Broadband Manager a neve, még itt linkelte vki a topikban. Jól működik és másodpercben méri az időt, ami kell nekem, mert köcsög telenoros feltöltős mobilnetem van, ami percenként 5 Ft és perc alapú a számlázás. Így 59mp-nél kinyomom.
-
addikt
http://www.viddler.com/v/156fcae9?secret=107985711
Nem tudom volt-e már, egész érdekes.
-
Vegha
senior tag
válasz bull84ghia #46545 üzenetére
Drágán : ( 7000 HUF-ba került. 42W2CC6 van ráírva az egyik oldalra (szerintem az a jobb).
[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
válasz franc0 #46542 üzenetére
Igazából egy kérdésem van: hol olvastad azt, hogy mindenki azon problémázott, hogy az X201-nek 16:9-es kijelzője lesz? Tudnád linkelni? Ha valóban meg tudod mutatni, hol olvastad (mittomén, engadget, notebookreview, thinkpads.com, a lenovo.com fórumai vagy ilyesmi, valamilyen olvasottabb tech oldal - amúgy még a PH-s hír topikjában sem rettegnek az emberek attól, hogy biztos 16:9-cel jön majd az X201, bár felmerül a téma anélkül, hogy a hírben bármi is megjelent volna a kijelzők képarányáról, az elírásos HWSW-hír meg nem hiszem, hogy számítana), akkor simán elismerem, hogy benéztem.
Hozzáteszem, Matt Kohut tök általános jellegű, nem X201-specifikus blogbejegyzése sem ér pontot.
[ Szerkesztve ]
-
btudos
nagyúr
Az X201 az utolsó igazi X az X220 16:9-es képaránya miatt.
Az X220 az utolsó igazi X az X230 billentyűzete miatt.
Most pedig az X230 az utolsó igazi X.....
Így már érthető? Félreértettétek egymást, előfordul, de ne essetek emiatt egymásnak.
Remélem én jól értelmeztem franc0 mondandóját
[ Szerkesztve ]
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
Tim82
félisten
válasz btudos #46548 üzenetére
Nekem mindegy most, hogy melyik X "az igazi", nem is erről van szó most.
Az X szériánál általában 2 generációnként van nagyobb vérfrissítés. X40-X41, X60-X61, X200-X201 - ezekben a párokban az X modellek ugyanazokat a kiegészítőket (ultrabase, töltő stb.) és részben csereszabatos alkatrészeket használnak. Az X220-X230 párosnál persze ott van a billentyűzet designjának váltása, de ha jól rémlik, ezt leszámítva itt is igaz a fenti frissítési menetrend, ha jól tudom.
Az X201-ről kb. bejelentése óta tudni lehetett, hogy 1:1-ben az X200 "testét" kapja meg. Sehol nem olvastam, hogy a "kemény mag" azon problémázott volna ezen infók birtokában, hogy fújszartizenhatkilenc, biztos ez kerül bele.
Az eredeti, szarkasztikus, de nem igazán támadónak szánt megjegyzésem ennyiről szól, nem többről, nem kevesebbről.
[ Szerkesztve ]
-
btudos
nagyúr
Te "kijavítottad" franc0-t, aki egy szóval sem említette hogy az X201 16:9-es lenne, erre próbáltam rávilágítani, de feladom.
X201-X220 képarány-váltás
X220-X230 keyboard-váltásEnnyi lett volna a lényeg.
De legalább mostmár mindenki biztosan tudja hogy az X201 16:10-es képaránnyal jött, köszönjük a megerősítést.
[ Szerkesztve ]
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest