-
IT café
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Francia91
veterán
válasz dvd_R+ #46847 üzenetére
Vagy ha nem akarsz modBIOS-szal foglalkozni, és nem fontos az N szabványú WLAN, akkor van eredeti IBM FRU-s Intel ABG 3945-ös WLAN kártyám eladósorban, azt gyári BIOS-szal is megeszi.
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
audi100td
nagyúr
válasz dvd_R+ #46852 üzenetére
Gyárilag a BIOS-ban tiltólistán vannak az olyan wifi kártyák amik nem IBM/Lenovo firmware-rel rendelkeznek, ezért is a 1802-es hibakód. Vannak olyan módosított BIOS-ok, amikben ezt kiütötték, így bármilyen mini PCIe kártya használható bennük.
Vagy keresel egy bontott IBM/Lenovo wifit.
-
audi100td
nagyúr
-
jss
aktív tag
válasz soldi3r #46823 üzenetére
1. Igen, a BIOS-ban be van kapcsolva az ahci. Esetleg mas tipp?
2. Ha nem bantom a RECOVERY particiot viszont a tobbit atvarialom, akkor a RECOVERY-rol vissza fogom tudni allitani kesobb a W7-et, vagy problemas lehet?
3. Ha megszuntetem a RECOVERY particiot, akkor kesobb ujra lehet ezt teremteni valamivel, vagy problemas?
Zuhanó repülővel süllyedő hajóra esni...
-
Gondwana
addikt
1x ki lehet íratni a recovery partíció tartalmát egy bootolható lemezkészletre (create recovery media amit keresel), a partíciótologatás alapvetően jó ötlet, egyedül azt szokták tömegesen elfelejteni, hogy nem árt egy olyan bootszektor is, ami tudja, hogy ha nyomtál neki egy F11-et (vagy egy kék gombot), akkor honnan is kezdjen bootolni. Erre persze létezik visszaállító utility, de én akkor is a recovery-készlet kiírását és fiókbasüllyesztését tanácsolnám.
... megy a csiga hazafelé ... (One World One Dream One More Thinkpad, Please [ o] )
-
mutyuru
aktív tag
A lenovo miert csak egy ev garanciat vallal az L szerias gepeire?
-
-
JAGER 10
tag
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni abban, hogy T61-ben hogyan tudnám orvosolni a zsanér lötyögést?
Üdv!
-
mutyuru
aktív tag
válasz Borote #46875 üzenetére
Nemetorszagban elek es itt vennem a garancia es egyebek miatt.
Altalaban ezen az oldalakon nezelodom:notebooksbilliger.de
alternate.deOtthoni oldalakat is neztem, de legkozelebb juniusba megyek haza es nem vagyok annyira turelmes. Egyebkent neztem a Dell Latitude E54xx a laptopszalon oldalan pont beleferne az arba, csak hogyan jut el hozzam?
[ Szerkesztve ]
-
-
brekiisti
tag
válasz btudos #46873 üzenetére
Sajnos a jelenlegi állás pont szerint a ugyan abba a kategóriába van sorolva a zsanér mint pl a tapi pad elkopása elhasználása burkolat karcolódás (nem méteres szántás hanem hajszál karcok) a zsanérra is az a mondás hogy használatból származó kopás 'normal wear and tear" . Ügyfél szempontból vacak de kb ha megnézed csak a T61 és T400 érinti mivel 99% ugyan az a zsanérjuk a többi modellnél igen ritka az ilyen lazulás
audi100 nak ismét igaza van asszony T400-ban 4 hónapja cseréltem zsír újra és már most lötyög amíg tart javasolt használni 100% ez sajnos soha nem lesz
-
audi100td
nagyúr
válasz mutyuru #46877 üzenetére
Inkább Geizhals-on nézegess, több boltot listáz, kb mint az argep.hu csak sokkal rendszerezettebb.
Pl.: L430 589€-tól
JAGER 10: Lenovo partnernél lehet rendelni, de a gatyád is rámegy, ebay-t tudom ajánlani, viszont a minőség nem mindig ok.
[ Szerkesztve ]
-
audi100td
nagyúr
Mondjuk zsanérból is van 2-3 beszállító, előfordulhat, hogy van amelyik jobban bírja.
cigam: Rescue and Recovery
[ Szerkesztve ]
-
KTibxx
aktív tag
Hát ezek szerint én voltam az utolsó garanciábanzsanércserés januárban... Szomorúan olvasom.
-
_q
addikt
Sziasztok!
Valaki akinek van w520-al tapasztalata, tapasztalt vagy hallott már a hangszóróról olyat, hogy olyan 50% fölötti hangerő esetén nem szól annyira szépen, a magas hangok tórzulnak? Youtube-nál, tehát nem VLC maxra állitás mellett is sajnos? Esetleg megoldás lehetne valami driver vagy igy jártam? Köszi a segitséget.
-
hito
nagyúr
Nem feltétlenül idevág, de szerintetek mi a különbség egy active és egy passive digitizer között. Ugyanahhoz a típushoz (nem thinkpad ) e-bayen van active és passive digitizer.
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
Gondwana
addikt
Figyelem! 750GB vagy 1TB WD HDD-t (advanced format) ne tegyetek Win7 ThinkPadbe!
Egy T500-ba meg egy T61-be tettem egyet-egyet. 6h szopatás után azért csak sikerült működésre bírni a T500-ban, de a kipróbált 47 féle Intel Rapid Storage Driver közül fogalmam sincs, melyik hordozta a megfejtést.
Most egy kicsit hosszabb szenvedéssel lett egy valamilyen Josip Broz Tito idejéből való, a HP oldaláról származó hackelt IRST driver, amivel végre úgy tűnik, mintha működne.
A legszebb az összefüggéstelen hibajelenség: a Windows update nem megy, még a letöltött servicepackot se lehet telepíteni. (Igen, azóta sikerült utánaolvasni, és tényleg csak WD 4k blokkos HDD-kkel csinálja és pont ez a szivatása)... megy a csiga hazafelé ... (One World One Dream One More Thinkpad, Please [ o] )
-
Francia91
veterán
-
hito
nagyúr
[ Szerkesztve ]
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy topik
- OLED TV topic
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple Watch
- Xbox Series X|S
- LG V30 - vezércsel
- Háztartási gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest