Új hozzászólás Aktív témák

  • Micsurin

    nagyúr

    válasz D55 #72117 üzenetére

    Elsőkörben telefon holnap és kiderül mondom.

    Főleg mert márkacsoportot megfutva volt egy érdekes telefon Imihez hasonlóan jártas szerelővel, valószínűleg 2.-es lambda és vagy kati. Na most itt jön a ciki része mivel lambdából csak a gyári Densot fogja megenni ami valami 80k, kati dettó gyári játszik ha nem akarok időről időre felvillanó P0420-at. (~240)

    Sok mindent megmagyaráz mert látni az autón, hogy valaki az elmúlt 2 évben elkezdte nagyon szépen összerakni köztem és az ismert eredeti tulaj közt aki behozta magának az országba. Valószínűleg itt elfogyott a lelkesedés nepper barátunk meg kicsit ügyeskedve pár százasra egybekapta... elvileg kiszedve takarítva a 2.-es lambdát pár százra el hallgat a siránkozása majd dobja a kódot és leáll picivel rá karácsonyfázik is már. Ilyenkor elagyalok kéne tartani két amstaffot öleb helyett csak mint nyomatékosító eszközök.:W :(((

    ----

    PCV törést olvastam már keresgéltem csak nem szívóoldalról volt ott a fejemben ezért nem is gyanúsítottam. De a PCV még mindig nem magyarázza a P300-P301/302/303/304-et.

    [ Szerkesztve ]

    The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.

Új hozzászólás Aktív témák