- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Hiába a nagy ígéretek, sok az aggasztó kérdés az Intel jövője körül
- Vámfélelmek közepette próbálhatták ki a Nintendo-rajongók a Switch 2-t
- Bitcoint követelnek a svájci jegybankba
- Ubiquiti hálózati eszközök
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Mikrotik routerek
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Linux kezdőknek
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Béta iOS-t használók topikja
- Synology NAS
- VoIP telefonálás
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
-
IT café
Szeretettel köszöntünk a sztereó otthoni/szobai Hi-Fi világában !
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#01758976 #109167 üzenetére
"az itt jelenlevők közül hánynak hozott is egyértelmű előrelépést?"
Előrelépés? Ez nehezen azonosítható fogalom, és mindenkinek mást jelent. Lehet, hogy valakinek az az előrelépés, ha a kiegyenlítettség felé megy a hang, akkor is, ha az ízlése mást diktál, mert ő a szabályszerűt, a lineárist tűzte ki célul. Van akinek csak az jelent előrelépést, ha a saját (lehet, hogy teljesen deformált) ízlése szerint alakul a hang.
A kérdéseddel megint oda kanyarodunk vissza, hogy kinek mi tetszik. A hallgatási pozícióban kiegyenlített hangzás nem feltétlen "tetszik", mert tök máshoz vagyunk szokva. De legalább tudjuk meg, mi az origó, amihez képest elmozdítjuk a hangot az ízlésünk, ízléstelenségünk szerint. Nekem nincs tapasztalatom ilyen magas szintű eq-val, de nagyon szeretném majd kipróbálni és meghallani, hogy milyen egy VALÓBAN kiegyenlített frekvenciamenet. Aztán úgyis úgy lesz beállítva, ahogy nekem tetszik, és vagy teljesen anélkül megy tovább a rendszer, vagy össze-vissza fogom tekergetni a csúszkákat.(Mert az élmény számít, különösen az én koromban, amikor már marhára érzi az ember, hogy valójában milyen kevés az időnk.) Tehát valószínűleg szét fogom cseszni az etalont! Pont úgy, ahogy eq nélkül is szétcsesszük az ízlésünk oltárán, csak akkor nem tudunk róla.
De én egy pillanatig sem fogom azt állítani, hogy annak a hangnak amit én szeretek hallgatni, annak "olyannak kell lennie", meg "az a jó hang", meg "valódi hangszerhangok", meg "igen, így szól a hegedű", stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Bemutató Audio-gd Precision 2 erősítő teszt
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 11" (M4) Hu 2 év Alza jótállás
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest