Új hozzászólás Aktív témák

  • DBAtti

    aktív tag

    válasz Dißnäëß #106794 üzenetére

    Nekem egy ilyen élményem volt, de sajnos nem saját motyóval.
    (És nyilván van sok embernek, akik jártak már HiFi shown, vagy bemutatóteremben.)

    A Totel bemutatótermében/ használt részlegén, egy Eminent Technology LFT-8B, és ha jól emlékszem egy Musical fidelity Nu-Vista 800-as párosa, sajnos nem tudom milyen forrásról.
    A hibrid hangfal olyan teret adott... mindent tapintani lehetett a felvételen, ezt el tudnám képzelni végállomásnak, és nem is teljesen elérhetetlen.

    A másik vágyforrásom a Youtube-on megtalálható Kenrick Sound csatorna... (igényesen, sztereo mikrofonnal veszik fel az eladásra kínált, többnyire restaurált hangfalaikat)
    Régen még volt felvétel egy Avantgarde Acoustic Uno Nano-ról (kék tölcsérekkel), amire így kb térdre borultam, de hát ez már csak a láttam videón kategória.

    Hogy mondjak is valamit, azt gondolom, simán el lehet érni egy olyan állapotot, amivel elégedett az ember. Annyi kell hozzá, hogy ne a HiFizés legyen a legnagyobb problémája az életben. Ha lefoglal a család, a munka, van szociális életed, nagyobb eséllyel leszel megelégedve azzal a hangcuccal, ami épp van, legyen az akár egy aktív számítógépes hangfal.

    Megelégszem azzal, amim van.

    Ennyi a történet... nem csak hangcucc terén.

    "A szél fú, a zöld fű. A Föld kering, a Nap korong..."

Új hozzászólás Aktív témák