Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz *Ropi* #51395 üzenetére

    Egyrészt még az sem derült ki, hogy pontosan melyik My Book sorozatról van szó, az hardveresen tényleg titkosít-e (SES), mert annál sem mindegyik, pláne a régebbiek közül. De potenciálisan benne van a pakliban, az igaz.
    Másrészt ha sikerült elolvasni ez eredeti hozzászólást, akkor a HDD eredeti külső házból kivétele és kipróbálása máshol már megtörtént, egy dokkolóban. Aztán valószínűleg magával a HDD-vel is gond lehetett, ha csak kattogott és az eredeti külső házban + máshol sem működött, már a Windows sem ismerte fel.
    Harmadrészt érdekes ez az "összekócolás", mert arra ezen fórumon is volt több példa, hogy amikor nem stimmelt egyeseknél a logikai szektorméret, vagy épp hardveres titkosítás volt, akkor máshol csatlakoztatva nem, ellenben utólag visszarakva a HDD-t az eredeti külső házba újra hozzá lehetett férni az adatokhoz. Meg vagy RAW, vagy nem lefoglalt, nem inicializált szokott lenni ilyenkor a lemez. + Gyakran maga a user szokta "összekócolni" azzal, ha "véletlenül" rányom az inicializálásra, formázásra, nem teljesen magától az OS.
    Ja, elnézést, elfelejtetten aláhúzni és kivastagítani... :DDD

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák