Új hozzászólás Aktív témák

  • Fire/SOUL/CD

    félisten

    válasz vinatt74 #20590 üzenetére

    Igen. Számos olyan géppel találkoztam/találkozom, ahol nem indul különböző okok miatt az OS, ebből igen tekintélyes a warez, moddolt, nem eredeti OS-ek száma. Ezekkel az a gond, hogy egy részük már előrefertőzött, az idő múlásával más kártevőket is beenged, mivel az XP fala egyirányú, a kifelé is szabadon kommunikál stb stb, aztán gyakran úgy indul pl az XP, hogy hiányzik a system32-ből ez meg az, dobálja a BSOD-t stb stb.

    Az, hogy eltelik pár hónap, az egyáltalán nem a hdd hibájára utal (kivéve ha terjednek a bad szektorok, vannak olyan esetek, amikor egy hdd el kezd bad-esedni, akkor folyamatos az idővel, egyre több bad sector jelenik meg rajta, viszont ilyenkor OS telepítéskor is gyakran nyavajog a telepítő, hogy ez meg az nem írható/olvasható stb)

    Ezért kérdeztem, hogy szoktál-e veszélyesebb oldalakon is megfordulni, mert ha igen, akkor még erős védelmek mellett is le lehet amortizálni egy OS-t, pusztán idő kérdése...

    Ha a válaszod az, hogy eredeti az XP, naprakészek a biztonsági frissítések, megfelelő védelmi szoftvereket használsz, nem jársz húzós oldalakon, nem vagy warezbubus stb, na akkor viszont már jó eséllyel máshol keresendő a gond, így akár a hdd-ben is.

    [ Szerkesztve ]

    Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

Új hozzászólás Aktív témák