- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A Bluesky-ra ment az Európai Központi Bank
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- ZyXEL NAS520 – felhős, kétfiókos NAS
- Kriptovaluták és az adózás
- Nem örülnek a britek, hogy mindenki Google keresőt használ
- Hálózati / IP kamera
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Windows 11
-
IT café
Üdv a Max Topikjában! Használd az Összefoglalót! Jó filmnézést!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomeeka28
aktív tag
válasz Petyuska111 #1621 üzenetére
Azért a kettő közt van különbség is. A végeredmény ugyan az, de a UI, a kezelhetőség, az egyszerűség mind az Apple-t erősíti. Mióta meg van az Apple TV-m pl TV távirányítót is max 2 hetente használom. Egy negatívum van az ára, de végeredményben megéri. Én egy percig nem bántam meg.
HTC 8X / Lumia 1020 / Lumia 930 / HTC One M8 / Lumia 950 / iPhone 6 / LG G4 / iPhone 7 / MacBook Air / iPhone Xs Silver / iPhone Xs Space Gray / iPhone 13 Mini
-
Tomeeka28
aktív tag
válasz Petyuska111 #1540 üzenetére
Dettó... csak én Apple Tv 4K-n tolom. Hibátlan.
HTC 8X / Lumia 1020 / Lumia 930 / HTC One M8 / Lumia 950 / iPhone 6 / LG G4 / iPhone 7 / MacBook Air / iPhone Xs Silver / iPhone Xs Space Gray / iPhone 13 Mini
-
Tomeeka28
aktív tag
-
Tomeeka28
aktív tag
A filmig el sem jutottam, már az app indításnál befagyott, majd hosszú karikázás után kiírta hogy nincs internet... az pedig volt. De már jó.
-
Tomeeka28
aktív tag
Én egy éve használom több platformon, de jekkemzően Apple TV-n, hiba nélkül az HBO GO-t. Elinte CC1-el kezdtem voltak vele gondok (néha nem is kicsi), de már az is rendben van. Nem akarok senkit megsérteni, de jellmzően azoknál van a hiba akik nem a "hivatalos" megoldásokat válsztják. Codi (nem tudom mi az) android telefonos app tv-n, media box-ok... Megy reggel, este akadás nélkül, én a normál TV-t vissza is mondtam.
[ Szerkesztve ]
-
Tomeeka28
aktív tag
Itt lehet szerezni egy egy hónapos ingyen vouchert. Működi meglévő regisztrációval is, teszteltem.
-
Tomeeka28
aktív tag
Azért mostanában már használahtó a CC is, nem tökéletes, de nincsenek már indítás előtti 3-4 perces töltési idők. Tavaly novemberben nálam pl. ilyen volt, ezért is döntöttem az Apple TV mellett. CC egy költségatékony megoldás, kell vállalni kompromisszumokat.
A care-ről annyit, hogy mikor én is bejelentettem a hibát, kérték a TV gyári visszaállítást holott a CC-nek semmi köze a TV-hez...
Véleményem szerint a hibák nagy részét a CC okozza, illeteve a nem megfeleő optimalizálás. (sok gyártó, egy rendszer, ez egy pár éve még az androidnak is gondot okozott), talán 1-2 éven belül ez is megoldódik, illetve egy 4K-s CC-n gondolom már nincsenek ilyen hibák. CC1, CC2 nem mai technológia nem csoda, ha néha laggol.
[ Szerkesztve ]
-
Tomeeka28
aktív tag
Nekem egyik szobába CC, másikba Apple TV 4K... CC-n ugyan ez, amit írtatok, bufferelés, pixelesedés... Apple TV-n a 8 hónap altt max ha 5x volt vakami gebasz... de hogy ne emeljük azért piadesztádra az Apple és HBO kapcsolatát, Mac + Safari már 2 hónapja használhatatlan. Care válasza, használjak Chrome-ot (persze.. azért vettem Mac-et, hogy a sz@r chrome-ot használjam, de ez az én bajom)
[ Szerkesztve ]
-
Tomeeka28
aktív tag
Apple TV 4K én is erre esküszöm! Előtte próbáltam én is CC-t. Lagholt, szaggatott, nem ment... Drága móka de meg éri.
-
Tomeeka28
aktív tag
-
-
Tomeeka28
aktív tag
válasz dorika87 #941 üzenetére
A távirányítón fentről lefelé húzod az újjad (amikor megy már a film) és akkor előjön felülről egy menü. Infó, felirat, meg aszem audió. A megfelelő menüpontot választva tudod ezeket állítgatni.
[ Szerkesztve ]
-
-
Tomeeka28
aktív tag
-
Tomeeka28
aktív tag
válasz #42308056 #873 üzenetére
Nem olcsó, de egy normális pc sem 10 000 Ft. És akkor lehet szívni a kalóz Windowssal meg ilyen olyan driverrel, és az akkor sem tv optimalizált rendszer lesz. Ezt meg haza viszi az ember, bedugja és működik...
-
Tomeeka28
aktív tag
-
Tomeeka28
aktív tag
-
Tomeeka28
aktív tag
Hát Apple fanság ide vagy oda, ma vettem egy Apple TV 4K-t. Összehasonlíthatattlan CC-vel. Rögtön indul minden, nincs töltögetés, gyors és hibátlan. Így már megéri a havi 2000et az előfizu. Csak ajánlani tudom.
-
Tomeeka28
aktív tag
Mióta fizetek érte, nekem is megszüntek a hibák... pedig sok eszközön, sok kombóba használom. Ami vicc hogy a ChromeCast jobban működi iPhone 7-tel, mint Samsung S8-cal. Apple TV-t meg még várom... Közveteln HBO-tól fizetek elő.
[ Szerkesztve ]
-
Tomeeka28
aktív tag
Sziasztok!
Apple TV vásárlásán gondolkodok, aki használ ilyet, attól kérdezem hogy van rá app, illetve jól működik?
KöszI!
-
Tomeeka28
aktív tag
válasz stevee251 #609 üzenetére
Az én tvm nem okos, ezért a chromecast. Ilyet szeretnék én is, amit írtál, de én a kábel tvt is vissza mondanám. De amíg így működik nem vágok bele.
Tuti nem az a baj másik eszközről megy jól.
-
Tomeeka28
aktív tag
válasz charlie_hu #606 üzenetére
Jó fejek... a Chromecast 5 perc után indítja el a hangot, majd további 5 perc a kép. (na jó leht csak 3 ).
Másik hiba amibe bele futottam. iPad-en nem tudok bejelntkezni mert kidob a bejelentkező képernyőről...
Még jó hogy ingyen van... de hogy ezért valaha is pénzt adjak... torrent valóban jobb megoldás...
-
Tomeeka28
aktív tag
Ha türelmes vagy 2-3 perc után bejön a kép is, de vicc amúgy... megírtam az HBO-nak, hogy a legújabb fw-vel veszik össze az app, de reakció nem volt rá (mondjuk vasárnap van). Ha nem javul az ingyen hónap végéig visszamondom...
-
Tomeeka28
aktív tag
Nekem is CC1 van, kettő is, mind a kettő gatya... most megpróbálun factory resetelni, kiderül.
Hát nem segített, ugyan az a hiba...
[ Szerkesztve ]
-
Tomeeka28
aktív tag
Köszi a tippet, már korábban megtaláltam a hasznos kis írásodat, de sajnos nálam nem volt bekapcsolva az előlnézeti program. Szerintem elengedem a dolgot, eddig is tudtam HBO nélkül élni, szerintem ezután is menni fog.
Amúgy ez van fent nekem is 1.28.100555 és ahogy írtam nincs bekapcsolva az elölnézet, ezt kb 2 napja tette fel autómatikusan.
Ha jobban belegondolok, nekem is a frissítés után jött elő a hiba, neked azóta nem frissült?
[ Szerkesztve ]
-
Tomeeka28
aktív tag
Sziasztok!
Én ChromeCast-tal használom, illetve használnám, de botrányos a működése 5 perceket karikázik, hang van kép nincs... Írtam az HBO-nak, erre írták állítsan alap helyzetbe a TV-t . Csak azt nem értem a kettőnek mi köze egymáshoz a TV működik, HDMI működik, Chromecast működik (Youtube, Digi Online ok), csak az HBO GO nem megy rendesen. Ja meg hogy biztos lassú a net, hát nem az...
Van esetleg tipp, javaslatat?
Új hozzászólás Aktív témák
Korábbi nevén:
• HBO
• HBO Max
• HBO Max & OD
- Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- SONY LCD és LED TV-k
- Politika
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Rövid videón az Until Dawn mozifilm
- További aktív témák...
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Logitech G305 2év garancia.
- ASUS Zenbook 14X UM5401QA-L7208W használt garanciás notebook