Új hozzászólás Aktív témák

  • _Smooth

    senior tag

    válasz _Smooth #99290 üzenetére

    Nagyon durván pörög a topic, követni se bírom :)
    De sajnos - így gyorsan átpörgetve - nem találtam választ a fenti (ill lenti) kérdésre.
    Nem sürgős a dolog, folyamatosan vadászgatok (akár használtak közt is), de nem tudom, mit lenne igazán érdemes.
    Az erősítő Pioneer VSX 329 (tudom, nem nagy durranás, ahogy a jelenlegi kis fadobozos genius hangszórók se - de vajon mennyit kéne költenem a hangsugárzókra, hogy érezhető is legyen a különbség, érdemes-e annyit, pláne, hogy egy ilyen alap erősítőm van)

    kérdés a fentivel kapcsolatban:
    milyen (megfizethető) mélyládát tudnátok ajánlani egy 3,5×5×2,75m-es helyiségben? Ennek egy kb 3,5×2,5×2,75m-es részén van kiépítve a "mozi" - persze egy légtérben a maradékkal.
    Illetve a későbbiekben milyen hangsugárzók felé érdemes nézelődni? Álló darabok sajnos semmiképp nem játszanak. Nem tudom őket elhelyezni. A jelenlegi Geniusnál max 1,5× nagyobb darabokat tudok elhelyezni. De ha jobban szólnak a jelenleginél kisebb méretű példányok, akkor az is érdekelne (legalábbis surroundnak mindenképp).

    Nézegettem ilyen kisméretű HK, Denon, Canton meg Pio hangfalszetteket is... (kicsi alatt az ilyen Onkyo SKS HT528 meg Canton Movie 70 méretűeket értem).
    Érdemes ilyenekkel foglalkozni, vagy kb ennyiért jobbak a kicsit méretesebb fadobozosok?

    Mondjuk első körben a mélynyomó lenne érdekes, mert az tényleg botrány. A többi egyelőre még teszi a dolgát. Subot szeretném 40k alatt tartani, a hangfalakra meg 70-80k-t szánnék összesen, de ha nem muszáj, akkor összességében egy 100asnál semmiképp nem költenék többet, de akkor is jó lenne, ha apránként tudnám cserélni őket, így talán az asszony se hajít ki :D

    # I got bored one day and put everything on a bagel...

Új hozzászólás Aktív témák