Új hozzászólás Aktív témák

  • Smiley

    őstag

    Sziasztok,

    Ugy erzem a videoton motyo leszolgalta mar az idejet (1981-)... itt az ideje a cserenek.
    Igazabol kineztem magamnak mit is szeretnek, de meggyozheto vagyok, semmi tapasztalatom nincs ebben a temaban. A hangtechnikaban azert van nemi jartassagom, volt szerencsem hangositani mar par rendezvenyt, csak a hazimozi elegge tavol all ettol. Ami nekem nagyon fontos az Airplay, Spotify, vTuner. Ezen kivul 1 optikai es 1 hdmi bemenetre van szuksegem, es ha netan talalok tut a regi Pioneer lemezlejatszomhoz, akkor majd 1 rca-ra meg egy eloerositore. Sokat gondolkoztam, hogy kell-e nekem az 5.1 esetleg a 7.1, de arra jutottam, hogy semmi ertelme, azt a havi 1 filmet stereo-ban is meg tudom nezni, a zene sokkal fontosabb szamomra, reggel-este tobb oran keresztul lenne hasznalva, de keszulok a jovore es ha esetleg megis kesztetest ereznek ra, akkor ne kelljen erolkodot cserelni. Nem azt mondom, hogy ezek a cuccok is 30 evet fognak menni, de nem 2-3 evre tervezek. A zene stilusara is kiternek kicsit, fokent classic rock szolna rajta Van Halen, Led Zeppelin, Dire Straits, stb.. tehat nem cel, hogy remegjen a szoba a tucc-tucc-tol. Ezert is nehez vallok meg a videoton-tol, szamomra meg mindig szepen szol. A terv az volt, hogy 200e a plafon, de a hangfalak jol keresztulhuztak ezt a szamitasomat, most realisnak inkabb a 300-330e tartom.

    Erositobol a Pioneer VSX-529-K -et neztem ki, oszinten megmondom, nagyon meg vagyok elegedve az Apple es a Pioneer kozti osszhangrol, kocsiban Pioneer fejegyseg van, nagyon jol teszi a dolgat (csak Apple cuccaim vannak). A terv az, hogy a mindennapi zenere a jo oreg PowerBook G4-et fogom hasznalni Airplay-en keresztul, amugy meg a beepitett Spotify-t, ha mindenkepp radiot szerentek hallgatni akkor a vTuner-en szintem minden megvan amit szeretek. Mivel az erositot nem volt szerencsem kiprobalni, ezert ebben szivesen elfogadnek pro-kontra tanacsokat. Neztem Yamaha-t is, de azert egy jo 30e-vel dragabban kapnam meg kb ugyanezt a tudast.

    A hangfal resznel mar kicsit biztosabb vagyok a dolgomban, volt szerencsem az egyik media valamiben meghallgatni a Yamaha NS-F160 es nagyon-nagyon tetszett, lehet kapni 5.0 szettben is kb +30e a kulonbseg. Persze, egy 25nm-es szobaban biztos maskepp fog szolni, de elegge megfogott. :)

    Szerintetek jo kombinacio ez igy, vagy oltari nagy hulyeseget csinalnek?

    Én mondol, Maga mondol, Én mondol. Így kell normál beszélgetni...

Új hozzászólás Aktív témák