Új hozzászólás Aktív témák

  • Patice

    nagyúr

    válasz Tamoo #81682 üzenetére

    Nemrég volt alkalmam itthon összehallgatni a saját RX1-eseimet MaTTeS Concept 6-osaival. OK. Állványos vs. alló doboz nem egy liga a mélyek tekintetében, de az MA-nak jobbak voltak a közepei, magasai, és pontosabb a térleképzése.

    De nem egy kategóriányival, ebben egyezik a véleményünk. :K

    RX1-et inkább zenére, Concept6-ot inkább mozira ajánlanám. Concept kifutott szettként nagyon jó árban van. Ebből nagyon jó kis közepes mozi építhető, csak azért ki kell valamennyire a Concepteket is szolgálni.

    RX1-is meghálálja a jobb elektronikát és forrsást. Mostanában kezdem csak érezni a korlátait, mióta megvan a Bladelius DAC.

    Dali és Monitor Audio szimplán csak más világ hangzásban, ahogy még egy üde színfolt a Focal is, de akár ide írhatnám még a Polk Audiot (RTI széria) is.

    Ikon 6-okat hallottam Denon 720-as sztereó erősítővel. Nagyon jó páros volt, még viszonylag egyszerű kábelezéssel is. Ikon 6 elég bitangul szólt, bírja a hajtást rendesen és nagyon nagy tere van. Megfelelő forrással elég mélyre le tud menni és itt már szerencsére nem a 'loudness-es' hangolás miatt, hanem a megfelelő mennyiségű hangszórónak köszönhetően.

    Régen jobb árban voltak az Ikon-ok, most eszméletlen drágák. (Akinél hallottam, az a StreamAudio-nál vette az erősítővel együtt kb. 280-300 között akcióban a pár Ikon 6-ot... :Y )

    Eladó: Apple iPad mini 1 (2db)

Új hozzászólás Aktív témák