Új hozzászólás Aktív témák

  • Patice

    nagyúr

    válasz zeno113 #7950 üzenetére

    A hangfalonkénti 4 csatlakozó a kettős kábelezésre, ill. kettős erősítésre van kitalálva. A kettős kábelezésnek (Bi-Wiring) állítólag nincs sok értelme, a kettős erősítésnek (Bi-Amplification) már annál inkább.

    Az erősítőd ezek szerint támogatja a kettős erősítést (külön erősíti a magasakat és a mélyeket, ennek megfelelően kábelezed be a hangsugárzókat), de ennek azért nézz utána a használati utasításában.

    Ha tényleg támogatja az erősítő, akkor a magasaknak mélyeknek megfelelő részt kell bekötni a hangsugárzón is. Ennek jelölve kell lennie a dobozon is. Általában a felső kettő a magasaké, az alsó kettő a mélyeké. A csatlakozók közt alap esetben van egy összekötő lemez (jumper), amit kettős kábelezésnél ill. kettős erősítésnél el kell távolítani.

    Ha szimpla erősítést, ill. kábelezést használsz, akkor a jumper marad és vagy az alsóba vagy a felsőbe kötöd a hangfalkábeleket. Ezt meghallgatás alapján eldöntheted, hogy hallasz-e különbséget, ha igen, akkor a neked jobban tetsző helyre kösd a kábeleket.

    [ Szerkesztve ]

    Eladó: Apple iPad mini 1 (2db)

Új hozzászólás Aktív témák