Új hozzászólás Aktív témák

  • Peat;)

    veterán

    Nem találtam topikot hangfalszettre, hangsugárzóra stb-re így itt kérdezném. Egy mede8er lejátszót fogok vásárolni és az mellé kéne olyan hangszóró szett amivel már elviselhető, közepes minőséget kapok. Mit tanácsoltok ha adott egy szoba amit a legkevésbé szeretnék elcsúfítani? Olyan 70-80k lenne a határ.

    - Komplett házimozi rendszer a kommersz márkáktól tudom hogy ördögtől való lehet a topik címévől ítélve, de van ami ajánlható? LG-k pl akciózva vannak edigitalon.
    - Kötelező az 5.1 vagy kibírható a 2.1 is? Jól gondolom hogy a 2.1 még mindig jobb mint egy tv alá vagy elé rakható hangsugárzó vagy már azokból is van jó?
    - Amatőr kérdés: erősítő a kommersze házimozirendszerek mellé gondolom nem kell, az olyan amilyen engem lehet kiszolgálnak. De ha csak simán hangfalszettet veszek akkor azt kenhetem a hajamra, kell erősítő is? Mert akkor a keretem miatt meg vagyok lőve.

    Érződik hogy amatőr vagyok, ilyen formában is szeretnék segítséget kapni, nyilván nem a csillagos eget várom el a 70k-s keretből.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák