Új hozzászólás Aktív témák

  • Játékos

    addikt

    válasz bajnokpityu #71831 üzenetére

    OK. Én ezzel egyet is értek. Nem is panaszkodni akartam, és (nyílván kompromisszumokkal) meg is felel nekem, amit hallok itthon, csak fura számomra. Ha (mint most is) Direct-ben hallgatom, akkor egy picit adhatok a Thunernek, illetve egy icipicit hiányzik a csilingelés a magas tetejéről. (Szóval finoman szólva előtérbe kerül a középtartomány.)
    DynamicEQ-val ez megszünik, sőt! a subot annyira vissza kell vennem, hogy néha elgondolkodom rajta, hogy egyáltalán bekapcsoljam.e... :D
    VISZONT némelyik zenénél (gondolom, ahol eleve adtak a magasnak bőven) kifejezetten tolakodó, közepes hangerőnél néha zavaró/bántó a "csilingelés".

    Jól gondolom, hogy Te Direct-ben használod, ugye?! Számodra (persze más körülmények, más elvárások...) milyen a Dynamic EQ?

    Illetve a lényege a kérdésnek az előző hsz-ban az volt, hogy akkor a NAD is "szinezett" valamennyire? :U Mert az a Denon Direct és Dynamic EQ között volt.

    Kérdés 2: Direct módban az összes Audyssey beállítás megszünik? Vagy csak az EQ :F

    Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...

Új hozzászólás Aktív témák