Új hozzászólás Aktív témák

  • BBéci

    titán

    válasz bajnokpityu #57417 üzenetére

    A 609 egy óriás, én hangot akarok, nem méretet! Nem bálterem a nappalim, hanem 22 négyzetméteres szobácska. De ezt pontosan tudod. :K
    A 407 listaára 3700 euró, szerintem a bekerülési nem lehet több 2500-nál. És az vadi új. Kicsit használt, bemutató darab még olcsóbb lehet.
    Azon elmélkedtem, hogy nálam a 247 BE milyen embertelen jól szólt. Igaz, a sokat emlegetett kiszolgálást megkapta. A 2500 eurós hangdobozpárt 5000 eurós erősítő hajtotta, 3200 eurós kábellel voltak összekötve és két Lessloss is volt a láncban. A CD-játszó és az erősítő között Ricsi 4500 eurós Transparent XLR-je közvetítette a jeleket.
    Ezért kezdem azt vallani, hogy a sokat emlegetett 1:2 arány csak alsó-középkategóriáig érvényes, (mert nagyon sok olcsó hangdoboz rettenetesen pocsékul tud szólni) feljebb már minimum a szubládát is bele kell számítani. A high-end pedig teljesen más tészta, más arányokkal.

    (#57423) Norbi 72
    Tutira úgy értette, hogy elqrt magyar hangú film. Sajnos ez szinte az összes szinkronra érvényes, engem vallatni lehetne velük.

    [ Szerkesztve ]

    Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

Új hozzászólás Aktív témák