Új hozzászólás Aktív témák

  • gyurczy

    őstag

    válasz Toobee #33137 üzenetére

    (#33137) Toobee Igaz! Azzal volt a legjobb hangja a cuccnak a 3-ból.

    (#33142) Sefter Azt azért ne felejtsük el, hogy Tamoo és Toobee is az 1:2 arányról lépett fel 1:1 arányra (vagy akár 2:1 arányra) erősítő oldalon. A kiindulás mindkét helyen az ajánlás volt. Nyilván benne marad a cuccban a tudása, de mellette hallható különbséget hallasz és kipasszírozol mindent a dobozból ami ki tud jönni belőle.

    (#33148) Toobee Azért a Sinus Live nem szólt annyival rosszabbul a VdH-nál, a Bártfay-nál egyértelműen jobb volt és 1400/m. Itthon egyenlőre nem hallottam a kettő (SL vs VdH) közötti különbséget, de ez a szoba miatt van, amit kezelgetünk lassan, bár nem írt vissza a kedvenc anyagbeszerzőm. :D

    (#33152) bajnokpityu Pedig mekkora igaz! Ha jó láncod van a jó egyre jobb lesz, a szar meg egyre szarabb. És amikor már ilyen különbségek vannak a veszteségmentes formátumok között is, az - nálam legalábbis - megkérdőjelezi az igazán hi-end hifi létjogosultságát, hiszen ha csak 5-10 kiadvány, teszt anyag, stb szól igazán jól, az eléggé egyhangúvá teszi a zenehallgatást. Többször állítottam már ezt itt, Toobee a saját fülével hallotta is. Letaglózó tud lenni az elmény és nem pozitív színezettel.

    (#33157) Peak Igen jó cucc az a C607.

    (#33159) bajnokpityu Sejtem mire gondolsz, lsd. a korábban már említett Stockfisch gyári CD vs írt lemez. A szar ultraszar volt vele. Kíméletlennek ígérkezik a hibák megmutatása terén.

    (#33160) Toobee Azért a tervbe vett XDA-1 + XPA-2 tud annyit, mint a Tandberg 3016A amin hallgattuk, szóval ne tégy ilyen óvatos kijelentéseket. A kábelezés már más tészta, majd találunk okosságot arra is.

Új hozzászólás Aktív témák