Új hozzászólás Aktív témák

  • gyurczy

    őstag

    válasz BBéci #29532 üzenetére

    Szerintem ennyire nem fekete-fehér a dolog. Igen, létezik az a kategória, amit írsz, bögreszettel, stb. De utánuk nem mindjárt azok jönnek, akik inkább lenémítják a telefonjukat, mert szarul szól, és üzenetrögzítőjük sincs, mert nem veszteségmentesen rögzít. Eleve sokan vannak akik csak olvassák a topikot, illetve sokan, akik többek között innen próbálják felszívni azokat az információkat, ami alapján próbálják meghatározni az otthoni rendszert vagy annak bármilyen irányú fejlesztését.

    Ha ebből indulok ki, akkor fontosnak tartom azt, hogy az elhangzó vélemények, tanácsok mellett szerepeljen az a paraméter, ahol az igaz, szükséges, ajánlott, stb. Néhány hónapja vagyok ebben a topikban aktív, néhány kivétellel eltekintve csak annyit tudok rólatok amit itt olvasok, nem ismerem többségetek rendszerét, stb. így én sem mindig tudom a helyére tenni a dolgokat, főleg, ha az elsikkadó információ miatt esetlegesen két hozzászólás között ellentmondás alakul ki.

    Nem szőrszálhasogatni akarok, de mivel ez szakmai fórum és tegnap volt szó a színvonalról, ez szerintem ugyan úgy hozzá tartozik.

Új hozzászólás Aktív témák