Új hozzászólás Aktív témák

  • snoblive

    csendes tag

    válasz Patice #20462 üzenetére

    Köszi a választ! :) tudom, hogy hülyén fog hangzani, de gondoltam, hogy egy erősítővel jobb lenne :) csak gondoltam hátha van rá valami megoldás.
    Közben sikerült megoldani, hogy normálisan recsegés és szúró hangok nélkül szóljon, ahogy mondtad illetve írtad a center és a front nem fogja tudni szétszedni a magasnak és a középnek küldött hangokat így csak a magasat és a mélyet adja rendesen. de ez nem zavar.
    Tudom, hogy ezek a márkák a piacon azok átlag emberek számára készültek akik bemennek a Tescoba és megveszik 10-20 ezerért.Hazamennek és el vannak ájulva a minőségért és a hangzásért. A laikusok már csak ilyenek :)
    Én ezt anno kb. 12-13 évesen kaptam ajándékba.
    Annyi jó érvem van mellette, hogy a strapabírásba eléggé jó. közel 10 év alatt, napi használatban van, persze pc-re kötve.De elég szépen van gyepálva és a vásárlás óta nagyon jó bírja.
    Kedves szüleim vettek egy házimozit(Samsung) rendszert még kb 4 évvel ezelőtt olyan 300 kilo környékén 3 utas hangfalak, minden visz amit 3-4 évvel ezelőtt el tudott képzelni az ember, hát a kettőt inkább nem hasonlítanám össze hangzás terén. Hangdinamikailag nem keveredik össze a hang, rendesen lehet hallani a párbeszédeket, a golyók süvítését, mindent. Persze, ahogy írtam 3 utas hangfalak, watt. Még a Dimarson hát na... :) de pc-hez tökéletes :)
    Bocsi a regényért :)
    Csak gondoltam felteszem a kérdést mert hát miért ne, mindig vannak okosabb emberek akik jobban értenek a dolgokhoz, jobban benne vannak és hátha tudnak valami alternatívát megoldás ként :) hát itt most a vásárlás lesz :)

    A jelenleg úgy van bekötve, hogy:
    Házimozi:
    + sorba van ugye a subi a center és a két front + sora benyomva és az egyik vidi(subiba és a jobb frontba) + és - sora is.
    - sorba van, subi, center és a két front és a másik vidi(ugyan úgy az egyik a subiba és a bal frontra), igaz nincs tökéletes hangzása így, de egyenlőre ez van :)

    [ Szerkesztve ]

    "Az élet egy játék aminek kurva jó a grafikája..."--->"It's not just a game"

Új hozzászólás Aktív témák