Új hozzászólás Aktív témák

  • djxp01

    senior tag

    Kezdő lennék a házimozi témában, lehet nem 100% idevág a kérdés, de most tesszük le a laminált padló szegőjét, és 2 eres hangszórókábeleket tennék le a majdani HTPC-től, vagy erősítőtől elindulva a szoba 4 sarkába a szegőbe rejtve.

    A hangrendszer még nem tisztázódott, hogy mi lesz, de úgy néz ki egyelőre hogy Z-5500 vagy valami hasonló Logitech megoldás lenne.

    DE ha esetleg mégsem Logitech, hanem valami komolyabb erősítős rendszert szeretnék, akkor melyik lenne az a kábelvastagság, kábelfajta, ami mind a két megoldáshoz megfelelő lenne? Nem szeretném cserélgetni a lerakott, rejtett kábeleket, mert ragasztva lesz a tapétához a szegő, úgyhogy valami végleges és univerzális megoldást szeretnék.

    Annyira nem vagyok extrém hangmániás, hogy különbségeket keressek a kábel által befolyásolt hangzásban. Tehát annyira nem fontos az extra minőség (jó persze ne legyen gagyi se). Ezeket nézegettem például: [link] >> 2 x 0.75 vagy 2 x 0.5mm esetleg?

    A keret körülbelül 400 Ft lenne méterenként, 2 szobára összesen kb. 40 méter kábel kellene 20.000 Ft-os értékhatárral, tudom ezért nem kapok csodás minőséget, de azért hátha tud valaki ajánlani valami megoldást.

    Köszönöm előre is! :R

    Ja, és a távolságok miatt mellékelnék egy képet:

    [ Szerkesztve ]

    regisztrált: 2005-07-05

Új hozzászólás Aktív témák