Új hozzászólás Aktív témák

  • Vajga

    tag

    Sziasztok!

    5.1.2 házimozi rendszert szeretnék készíteni, dolby atmos és dts x képességgel. Körülbelül 300eFt-os kategóriában gondolkodok erősítőben, esetleg egy picit több.
    Amit eddig nézegettem:
    -Denon AVR S970H
    -Denon AVR X2800H
    -Pioneer VSX 935

    Nem igazán tudom melyik lenne a jobb választás, melyik szólna szebben (és hangosabban), vagy van e jobb. Zenét is hallgatnék róla, és a prioritás az, hogy az szóljon nagyon szépen (pop, rock, techno lényegében bármi). Szóval szépen szisszenjen a magas ne csörögjön, és üssön a mély, ne morogjon. :DDD

    Jó lenne ha este is tudnék tv-zni, és ne az legyen, hogy a beszédet alig értem, aztán egy robbanás ami felveri a házat... nem tudom erre van e valami funkció, olyan hangok legyenek egy film alatt "visszabutítva" mint egy sima tv adás közben.

    A filmeket pendrive-ról vagy helyi hálózatról nézném, nem tudom létezik-e olyan, ami ezt tudja. Ha nincs akkor max veszek valami BD lejátszót. Valamelyik panasonic-ot néztem, bár szerintem egy ilyen funkció simán elfért volna benne... A médialejátszókból nem találtam olyat ami tetszik, nagyon gagyinak tűnnek.

    Hálásan köszönöm előre is a segítséget.

Új hozzászólás Aktív témák