Új hozzászólás Aktív témák

  • #48613632

    törölt tag

    válasz durexxx #18228 üzenetére

    Azt nem tudom, hogy küld e, vagy nem küld térhatású hangot, nem otthon élek, de ha nem küld, akkor sincs semmi, ez a dolgokon nem változtat semmit.
    Ami gond lehet, hogy ugye a ketyerén van 2x optikai és 1x koax bemenet, valamint egy input kapcsoló, és 3 led, D1 D2 D3 elnevezéssel.
    Na, ebből én arra következtetek, hogy a bemeneti forrást kézzel kell kiválasztani, mert táv az bezony, hogy nincs hozzá, szvsz olcsó kategóriás kínai vacak ez, de a te/én hangrendszerünkhöz felesleges bármi komolyabb.

    na most ha a digital tunereddel a TV-be mész, és onnan ki a konverterbe, akkor elve nem lesz 5.1-ed, ha meg a konverterbe egyből, akkor lesz (ha van egyáltalán ilyen adás odahaza) de kézzel kell kapcsolgatni a forrást. :F

    szerk:
    na azért azt is elmondom előre, mielőtt belevágsz komolyabb építkezésbe, hogy ezzel a rendszerrel a center megszólalásával lesz gondod, lévén nincs lehetőség a csatornák külön hangerő szabályozására. (most a minőségtől tekintsünk el)
    Tudom, mert nekem is rajta volt PC-n, és direkt kellett vennem egy olyan hangkarit, amihez van olyan keverő, amivel lehet a hangerőt külön-külön szabályozni

    A center meg ugye talán a legfontosabb, lévén az összes párbeszéd onnan jön. Amúgy ez a probléma még nálam is kérdőjel

    Gabor970: LOL :O :DDD

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák