Új hozzászólás Aktív témák

  • gjanner

    tag

    válasz BBéci #180763 üzenetére

    Köszi, igen kérdésesnek gondolom én is a szoba méretemhez ezt a típust, mindenhol kicsinek vagy legalábbis határesetnek írják, de mivel van 45 nap tesztelési lehetőség, szeretném "megnézni" mit tud.
    (A szoba téglalap alakú és az egyik felében - merőlegesen a téglalap hosszanti oldalára - van az 5.1, bár tudom ez nem sokat oszt szoroz a légköbméter vs. teljesítmény tekintetében.)

    @powerup
    Nem, a netdepon vettem a frontokat.

    @python1
    A helyzet, hogy nem tudom már így utólag, hogy valóban volt-e baja anno és egy "kis" átverés alanya voltam-e... de ha igen, akkor elég ge*i dolog az eladótól. Az tuti, hogy én sosem járattam falbontó üzemmódban őket. Erősítő oldalon meg komolyabbat, nagyobb teljesítményűt is el kéne bírniuk a hangfalaknak (szerintem).

    @-KP- és @VoidXs
    megbontani egyelőre biztosan nem szeretném, tesztelem és meglátom mit eredményez, aztán megpróbálom a garanciális vonalat indítani, ha úgy alakul. Mindenesetre köszi az ötletet, esetleg csavarokat ellenőrzöm.

    @Rp526
    Szuper ötlet, köszi szépen, rá fogok nézni. Egyébként ha megvan a kényes frekvencia, akkor nem tudok esetleg még nagyobb kárt okozni benne, ha adagolom neki hibakeresés, lokalizálás gyanánt? Lehet hülye a kérdés, de félek az ilyentől, mert ez nem csak a fülemnek, de a lelkemnek is fáj, ha egy hangfalból ilyen hangot hallok...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák