Új hozzászólás Aktív témák

  • Tamoo

    MODERÁTOR

    válasz mettek #174348 üzenetére

    Ez a tanulási fázis, amíg azt hiszi az ember, hogy a tökéletes elérhető egy nappaliban is. :D Én is mértem minden hülyeséget eleinte. Aztán majd jó esetben jön a lényeglátás, hogy mivel is és mennyire érdemes foglalkozni. Három napig méregetem, beállítok tűpontosra mindent, aztán 10cm-el arrébb már 20ms-el máshogy akarja tolni a szubot és a polaritások is borulnak.... akkor úgy el lehet gondolkozni, hogy van-e értelme. :D
    Én pl. attól hogy itt beszélgettem róla 3-4 hónapig elő sem vettem a mikrofont. Most is csak szub variálás miatt kell és kellett új beállításokat csinálnom, meg hogy próbálok egy-két tutorialt felvenni, leírni.
    Tegnap két szubra vissza kellett állítanom a rendszert nulláról. Hangnyomás egységesítés, késleltetések kipróbálása, miniDSP-re REW EQ, cavern mérés, crossover ellenőrzése stb. Visszamérésekkel együtt 20perc alatt megvoltam amíg az asszony megfürdette a gyereket.
    A sok korábbi próbálkozás után már tudom, hogy a saját szobámban mi az elérhető és mire kell figyelni. (Legalábbis a jelenlegi eszköztárammal és tudásommal.)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák