Új hozzászólás Aktív témák

  • alphamooncam

    őstag

    válasz VoidXs #173762 üzenetére

    Ki lettem utálva :) , de ez nem szegi a kedvemet, láthatóan pár embert zavar a látszólagos értetlenségem, csak azt nem értem akkor miért nem lépik át, vagy rejtik el a hozzászólásainkat. ;)

    Jót nevettem az elbíráláson, hogy belementél a játékba, kivívtad vele az elismerésemet.

    A kábel-kábel közti különbség megléte, vagy meg nem léte rengeteg embert foglalkoztat, és megérdemli hogy foglalkozzunk vele, ki-ki a maga szintjén.

    Sosem rejtettem véka alá, hogy Veled szemben nekem elhanyagolható a szaktudásom, viszont a logikus gondolkodás már nem annyira áll messze tőlem, ezért mertem vitába szállni a Tekintéllyel, Veled.

    Úgy látom a helyzetet, hogy

    "A publikáló munkájában azt kereste, hogy hullámforma-összehasonlítás nyomán felfedezhető-e bármilyen különbség az általa vizsgált két kábel által hordozott jelen. A válaszott módszer a két hullámforma inverzének összegzése, ami egyezés esetén minden mintára x+(-x)=0 eredményt kell adjon, mely egy elméletben helyes módszer, és pontos kivitelezés esetén, amennyiben különbség áll elő, az állítást kétségbe vonhatatlanul igazolja."

    Az alapgondolat helyes volt, ez a meggyőződésem.

    Bírálóként erre ki kellett volna térjél, viszont kínosan kerülted ennek a véleményezését.

    Ezt követőn került sor tengernyi általam elkövetett hibára, ami viszont előre borítékolható volt, figyelemmel a szaktudásom hiányára, és szegényes felszerelésemre.

    Ez így nem fair.

    Persze csak szerintem. :R

    Retteg a szegénytől a gazdag s a gazdagtól fél a szegény. Fortélyos félelem igazgat minket s nem csalóka remény.

Új hozzászólás Aktív témák