Új hozzászólás Aktív témák

  • Khaosz55

    addikt

    Sziasztok,
    egy kisebb probléma ütötte fel a fejét.
    Idáig gond nélkül történ a film nézés. PC-AVR-Projektor HDMI összekötéssel. Viszont most elveszti a jelet.
    A PC-nél idáig 4K 23Hz 12bit színmélység volt teljes dinamika tartományra állítva. MadVR és projektor korlátozott (limited) dinamika tartományban. Ez működött, de most amint MPC-vel lejátszáskor teljes képernyő esetén eldobja a jelet. Elsőnek kábelra gyanakodtam, de PC-t direktbe bekötve a projektorba hiba nélkül működik. Mid a két kábellel kipróbáltam, tehát a PC-AVR (10méter) és AVR-PC (15méter) HDMI kábellel is működik, ha direktbe van bekötve. Szóval a kábel jó, az erősítő nem akarja valamiért, vagy esetleg a MPC veszik valamivel össze, mert a Windows kép átmegy 4K 23Hz 12bit full rangebe.
    Most úgy használom, hogy a PC limited range- MadVR full range- projektor limited, így nincs eldobás az erősítőn keresztül.

    Lenne még egy megoldás HDMI Splitter. PC- után szétdobnám a jelet, egy a projektorba és egy az AVR-be.Van itthon egy HDMI splitterem (10K kategória) ami elméletben tudja a 4K 60hz HDR-t, viszont gyakorlatban az helyzetet, hogy kép átmegy a projektornak, de a hangot viszont nem érzékeli a AVR. Lehet aztán a Rotel kényes erre a kérdésre.

    Tudtok ajánlani valami jó minőségi megbiztató HDMI Splitter ami PC-vel ténylegesen úgy megduplázza a jelet, hogy a projektor megkapja a 4K 23Hz 12bit full range jelet, az erősítő meg a hangformátumokat DTS-HD, Atmos stb.?

Új hozzászólás Aktív témák